Η πρώτη μου σχέση
Μήνυμα #120284 από chariskal στις 16 Μαΐου 2013, 12:27μμ
Γεια σας Είμαι 15 χρόνων και έχω σχέση με μια κοπέλα στην ίδια ηλικία Μου έχει πει πως ο πατερας της είναι αυστηρός σε αυτό το θέμα και δεν την επιτρέπει να κάνει σχέση. Όλα καλα μέχρι στιγμής αλλα ο ξάδερφος της που παει στην ίδια τάξη με εμάς δεν κάνει να το μάθει επειδή οι οικογένειες τους είναι μαλωμενες και μετά θα το μάθει ο πατέρας της επειδή ο ξάδερφος της την μισεί την κοπέλα μου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει να <<κρυβωμαστε>> από κάποια άτομα αλλα εδω που μένουμε είναι ένα χωριό αρκετά μεγάλο και εύκολα μπορεί να μας δουν. Αν το μάθει ο πατέρας της μου είπε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί επειδή με αγαπάει πολύ και δεν θέλει να με χάσει επίσης μου ζήτησε να μην πω τίποτα στον ξάδερφο της ο οποίος είναι φίλος μου. Εγώ θελω να του μιλήσω καινα του πω πως τα έχουμεαλλα να μην πει τίποταστον πατερα της αλλα πρώτα θέλωνα το προτείνω στην κοπέλα ου η οποία δεν θα συμφωνήσει πιστεύω Πως να της το πω? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120297 από άσχετος στις 17 Μαΐου 2013, 3:10πμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Μίλα στην κοπέλα σου,στα ίσα ρε παιδί μου...Πες της το. Εγώ πάντως σου προτείνω να σεβαστείς την απόφαση της κοπέλας,να μην το μάθει κανένας,βλέπεις πως σ'αγαπάει και δεν θέλει να σε αφήσει και ρισκάρει για αυτό.. Υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί στις ημέρες μας,δεν πρέπει να εμπιστευτείς τον ξάδερφο της,οποίος είναι εχθρός της,θα σας καταστρέψει.. Εσύ διαλέγεις,καλή τύχη..! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |