Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Επίδομα διατροφής είναι η συνέπεια του λάθους δύο ανθρώπων, που το πληρώνει μόνο ο ένας.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

αυνανισμος

Σελ. 4
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #98377 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 3:11μμ

telemachus

Εικονίδιο
μέλος από: 16/8/2011
τη θέλεις μόνο για το γνωστό; αυτό έχει σημασία, αν τη θες μόνο γι αυτό κ δεν είναι απ αυτές που βιάζονται να πηδηχτούν, τότε την έβαψες κ πρέπει να περιμένεις... αν όμως σ ενδιαφέρει κ κάποια σχέση μαζί της τότε ένας είναι ο παραδοσιακός τρόπος, πρέπει να την προσεγγίσεις. κ απ αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι δεν έχει παιχτεί κανένα πλησίασμα ως τώρα εκτός από ψιλομαλακιούλες, γελάκια κ τέτοια αθώα πράγματα. εγώ δε θα σου λεγα να το δεις πολύ σοβαρά, εννοώ με σοβαρό ύφος και προτάσεις κ τέτοια... πες μ πρώτα όμως τι σκοπεύεις να κάνεις μ αυτή την κοπέλα

ανολοκλήρωτες σχέσεις είχα 2-3 όταν ήμουν στην ηλικία σου, ασταθή πράγματα... η πρώτη σοβαρή μου σχέση δεν ήταν αυτό που μάλλον εννοείς με σοβαρό ύφος, "ώρα ευθύνης" που λέμε κ τέτοια... ήταν πολύ ρομαντικό κ ήρθε με φυσικό τρόπο μόλις τη συνάντησα (μαθήτρια της μαμάς μ στο σπίτι) κ εξελίχτηκε μαγικά! επειδή ήμασταν κ οι 2 πρωτάρηδες δοκιμάζαμε κ δεν υπήρχε εγωισμός. αλλά δε σου λέω ότι αποφάσισα μια μέρα να της τα ζητήσω με σοβαρό ύφος κ λουλούδια κλπ. ήρθε από μόνο του κ επισφραγίστηκε πολλές φορές στον καναπέ πριν ποχωρήσουμε :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98382 από nikosd στις 18 Απριλίου 2012, 3:52μμ

nikosd

Εικονίδιο
μέλος από: 17/4/2012
οχι ρε δεν την θελω μονο για πηδουλο την εκτιμω πολυ αλλα δεν μπορω να παω και να της πω 3ερεις θες να τα φτιαξουμε?.θελω να την προσεγγισω πιο ομαλα.θελω μια σχεση μαζι της και απ κει και περα οτι προκυψει!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98386 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 4:27μμ

telemachus

Εικονίδιο
προσπάθησε να την ξεμοναχιάσεις με την καλή έννοια... δλδ απόφυγε πλέον τις μαλακιούλες με τους φίλους, γελάκια κ τέτοια, όποτε συναντιέστε κάρφωνέ τη στα μάτια με νόημα, προσπάθησε να συναντιέστε κ μόνοι σας κ δείξε της ότι έχεις ανάγκη να είναι δίπλα σου όχι σαν φίλη πια ή σαν άτομο που την εκτιμάς αλλά κάτι παραπάνω. τώρα που είναι κ άνοιξη δώσε της κανένα λουλουδάκι κ πες της κάτι γλυκό όπως σου βγαίνει. δλδ νομίζω πρέπει να το αφήσεις λιγάκι αυθόρμητο το όλο σκηνικό, μην το πιέσεις κ μη βάλεις σκοπό κάποια μέρα να της τα ζητήσεις "επίσημα" ούτε με "σοβαρό ύφος". αυτά είναι για αργότερα σε μεγαλύτερη ηλικία. τώρα άσε τη νιότη σας να σας καθοδηγήσει. κάπως έτσι θα το χειριζόμουν εγώ. αν ήξερα βέβαια κ τι τύπος κοπέλας είναι θα σου έλεγα περισσότερα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98387 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 4:30μμ

telemachus

Εικονίδιο
επίσης προσπάθησε να κάνεις χειρονομίες. πιάνε την, στα χέρια, στο κεφάλι. δείξε της ότι είσαι άντρας κ αναζητάς συντροφικότητα κ όχι απλώς μια φίλη-συμμαθήτρια... αν το κάνεις με τακτ αλλά κ επιμονή είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98419 από nikosd στις 18 Απριλίου 2012, 8:24μμ

nikosd

Εικονίδιο
μαλακα ειναι πολυ δυναμικος χαρακτηρας και δεν σηκωνει πολλα πολλα ομως εμενα με ξερει δεν υπαρχει προβλημα! αυτο πρεπει να κοψω γιατι με τους φιλους συμφωνω απολυτα μαζι σου κανουμε γελοιοτητες μπροστα της και μαλακιουλες.πιστευω οτι αν το παιξω πιο σοβαρος λιγο οπως τα λες νομιζω οτι θα πετυχει και αν δεν πετυχει δεν πειραζει θα εχω προσπαθησει εστω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98429 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 11:05μμ

telemachus

Εικονίδιο
αν είναι πολύ δυναμικός χαρακτήρας θα φας καλά μαλάκα! αυτό είναι σίγουρο. παίξτο σοβαρός αλλά όχι υπερβολές, περισσότερο να της δείξεις ότι είσαι ώριμος, άντρας που έχει ανάγκες κ χρειάζεται τρυφερότητα ξέρεις... καρφωτά βλέμματα, ψιλορομαντικές κινήσεις (λουλούδια κ τέτοια)... γυναίκα είναι κ θα λυγίσει όσο δυναμική κ σκληρή κ να ναι. δλδ να της δείξεις ότι δεν τη βλέπεις ούτε μόνο σαν φίλη ούτε απλώς σαν ένα μουνί που θες να γαμήσεις. κ μην της τα ρίξεις στεγνά απ την αρχή, άσε την να λιώσει σιγά σιγά κ να σε χρειάζεται όλο κ περισσότερο. νομίζω ότι έτσι αρχίζει να δημιουργείται έρωτας. από χρώματα τι λέει;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98433 από nikosd στις 18 Απριλίου 2012, 11:38μμ

nikosd

Εικονίδιο
τι ενοεις χρωμα δερματος??? ναι πως μπορω να την κανω να με δει διαφορετικα αφου μπροστα της κανουμε μαλακιες και γελιοτητες οπως σ πα πιο πριν και να νομιζει οτι ξαφνικα ενα πρωι εγινα ωριμος και σοβαρος! απο καπου πρεπει να αρχισω με καποιες ενδειξεις προς αυτην ή να βελτιωσω και να της μιλαω πιο γλυκα και κλπ οπως ειπςς πιο πανω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98435 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 11:56μμ

telemachus

Εικονίδιο
αν είναι ξανθιά, μελαχρινή ξέρεις... πρέπει να ναι ομορφούλα απ αυτά που γράφεις. δε θα της δείξεις ξαφνικά ότι ένα πρωί έγινες πιο ώριμος, αλλά μέρα με τη μέρα. έτσι κι αλλιώς στην ηλικία που είσαι η συμπεριφορά κ η διάθεση αλλάζει πολύ εύκολα. τώρα που θα επιστρέψετε στο σχολείο κάνε την αρχή, όταν οι άλλοι κάνουν μαλακίες εσύ μην το παρακάνεις, γίνε λίγο πιο βαρύς, πιο σοβαρός ρε φίλε μ πώς αλλιώς να το πω.... κ πλησίαζε την, δείξε της ενδιαφέρον... δες άμα έχει κάποιο πρόβλημα ή κάτι την απασχολεί κ προσφέρσου να τη βοηθήσεις... πιάνουν αυτά κ είναι κ ένδειξη ενδιαφέροντος κ ωριμότητας.

κ άσε κ λίγο φλου το θέμα των εμπειριών... νομίζω λίγες είναι πια οι κοπέλες που θέλουν τον άντρα άπειρο, οπότε απόφυγε να της πεις απ την αρχή ότι είσαι άπειρος (το χε κάνει αυτό ένα ξαδερφάκι μ με την πρώτη του κ χάλασε όλη η ιστορία), άσε να φανεί ότι είσαι πιο ώριμος από παλιά, άρα ότι ίσως κάτι έχεις κάνει στο μεταξύ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98464 από nikosd στις 19 Απριλίου 2012, 11:59πμ

nikosd

Εικονίδιο
ξανθια ειναι αλλα εχει και λιγο μαυρο στα μαλλια της σ λεω για πολυ καυλασυμφωνω με αυτα π λες απολυτως.Ξερεις ομως ειναι και αναλογα σε ποια κατασταση θα την πετυχεις.δηλαδη υπαρχουν φορες που δεν θελει να της μιλαω καθολου και αλλες που με εχει αγκαλιασει με στο προαυλιο του σχολιου ή εχει κατσει στα ποδια μ ή μ εχει χουφτωσει κιολας!.Εκεινη την στιγμη βεβεαι δεν της εχω πει τιποτα προφανως δεν τ κανει σοβαρα δεν ξερω ή επειδη ειμαστε πολυ κολλητοι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98543 από telemachus στις 19 Απριλίου 2012, 11:37μμ

telemachus

Εικονίδιο
ξανθιά!! γουστάρω... :) μαλάκα κάνε μια νέα αρχή μετά τις διακοπές κ εντάξει προσπάθησε να προσαρμοστείς στη διάθεση που χει κάθε μέρα. μην το πιέσεις το πράγμα αλλά να σαι επίμονος. αυτό το "κολλητοί" προσπάθησε να το αλλάξεις... ξέρεις... φτιάξε κατάσταση ερωτικής επιθυμίας, να σ έχει ανάγκη όχι για να κάνετε μαλακιούλες στο διάλειμμα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login