Το πέος γέρνει δεξιά
Σελ. 3
Μήνυμα #46778 από johny1 στις 09 Φεβρουαρίου 2008, 2:35μμ
οχι δεν εχει σπασει ακομα...δηλαδη προπονηση και να μην παω σε γιατρο ακομα οκ | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #46781 από Antre στις 09 Φεβρουαρίου 2008, 3:36μμ
Βασικά δεν θα πρεπε να πονάει τόσο... σε όσους τους πονάει τόσο συνήθως πάνε σε γιατρό να τους κόψει τον υμένα . Αν είναι τόσο επώδυνο καλύτερα να το κάνει ο γιατρός... λίγα λεπτά υπόθεση είναι με τοπική μάλιστα νάρκωση (δεν σε κοιμίζουν). Μην φοβάσαι το γιατρό... ακόμη αν τελικά δεν είναι αυτός ο λόγος που πονάς αλλά κάτι άλλο τότε θα το δει ο γιατρός. Μην ντρέπεσαι και μην βαριέσαι.. απλά πήγαινε | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #46784 από m@raki στις 10 Φεβρουαρίου 2008, 12:14πμ
![]() |
vasika apo oso ksero ego ton perissoteron gernoun...alla tora oso g to 14 moy fenete ligo...sorry k olas...ennoeite oti den pirazei...den nomizo na eisai k o monadikos etsi k allios...apla ego ksero oti apo 15 k....einai fisiologiko... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #46786 από Antre στις 10 Φεβρουαρίου 2008, 12:24πμ
Δεν υπάρχει φυσιολογικό μέγεθος.. μόνο μέσο μέγεθος | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #46791 από kristi στις 10 Φεβρουαρίου 2008, 12:52πμ
![]() |
εγω ενα ξερω: η κλιση δημιουργειται οταν τον παιζεις πολυ με το ιδιο χερι παντα κ ετσι παιρνει θεση.καταλαβες? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #46792 από Antre στις 10 Φεβρουαρίου 2008, 3:51πμ
Τι ακούμε Θεε μου.... δηλαδή αν κάνεις sex συνέχεια με την ίδια γυναίκα.. θα πάρει το σχήμα του αιδοίου εκείνης της γυναίκας... έλεος ρε παιδιά | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #46794 από johny1 στις 10 Φεβρουαρίου 2008, 4:50μμ
σε τι γιατρο πρεπει να παω antre? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #46798 από Antre στις 10 Φεβρουαρίου 2008, 7:32μμ
Πήγαινε πρώτα σε ένα παθολόγο και αυτός θα σου πει που να πας. Μπορεί να το κάνει και ο ίδιος αν και συνήθως σε στέλνουν σε χειρούργο που είναι και η δουλειά του. Όχι ότι θα μπεις χειρουργείο, τσακ μπαμ γίνεται απλά αυτός ξέρει καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση πήγαινε σε παθολόγο και αυτός θα σου πει τι να κάνεις | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #46818 από kristi στις 12 Φεβρουαρίου 2008, 3:27πμ
![]() |
οχι βεβαια αυτο ισχυει παντως με τον αυνανισμο απο μικρος αν τον παιζεις συνεχεια με το δεξι πχ θα γερνει προς τα εκει.εγω δεν εχω πεος ευτυχως.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #46822 από Antre στις 12 Φεβρουαρίου 2008, 11:31πμ
Και αφού δεν έχεις πέος από που το ξέρεις. Σου το πε να υποθέσω η φίλη της Κατερίνας που η αδερφή τα έχει με το Γιώργο ο οποίος Γιώργος κάνει παρέα με το Χρίστο που αυτός τα έχει με μια φοιτήτρια ιατρικής; Και ακόμα αν κάθε μέρα αυνανίζεται κάποιος πόσα λεπτά την ημέρα να είναι; Δηλαδή αν ένας κάθε μέρα φασώνετε (οπότε ερεθίζετε) με την κοπέλα του και φορά στενό παντελόνι ... θα μείνουν πάνω στο αυτό του οι ραφές της Levis; Έλεος! Το πέος δεν έχει κόκαλα για να πάρει σχήμα ούτε είναι μόνιμα σκληρό. Είναι σαν να μου λες ότι το αιδοίο μετά από το sex γίνεται ανοιχτή τρύπα. Ο μοναδικός τρόπος να πειραχθεί η στάση του είναι αν έχουν σπάσει αγγεία (κάτι αδύνατο από αυνανισμό), αν και συνήθως κάτι τέτοιο οδηγεί σε στυτική δυσλειτουργία και όχι σε άλλο σχήμα Υ.Γ. Εμένα έχει μια ελαφριά κλήση προς τα κάτω, μήπως όταν αυνανιζόμουν είχα φαντασίωση την Dolly και το έπαιζα Lucky Luck όπου πυροβόλαγα με το χέρι κάτω από το πόδι... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |