αυνανισμος
Σελ. 3
Μήνυμα #98343 από nikosd στις 18 Απριλίου 2012, 12:58μμ
![]() |
το εχω κανει και μ εχει βγει μεχρι εκει π σταματαει το πετσακι κατω κατωστην βαση τ .δεν μ εχει κοπει ομως γιατι εχω ακουσει οτι μετα πρεπει να πας γιατρο.. εσενα σ εχει κοπει και αν τι εκιανες? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98350 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 1:27μμ
![]() |
μου χε κοπεί πριν χρόνια όταν γαμούσα αν κ δεν ήταν πολύ κοντός δλδ με βόλευε κ έτσι όπως ήταν γιατί κατέβαινε αρκετά κάτω το πετσάκι. δε χρειάζεται γιατρός. έτυχε να χε η κοπέλα κάποιες γνώσεις εκείνη την ώρα κ έβαλα γάζα κ αντισηπτικό για να σταματήσει το λίγο αίμα που έτρεξε κ την άλλη μέρα ήμουν οκ. αλλά για ασφάλεια δε γάμησα μετά για 4-5 μέρες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98352 από nikosd στις 18 Απριλίου 2012, 1:35μμ
![]() |
αυτο μπορει να εγινε επειδη γαμουσες ρεπαιδι μ γρηγορα δυνατα και ειχε πιεση :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98357 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 1:44μμ
![]() |
ναι ρε συνήθως το πετσάκι κόβεται άμα γαμάς :) πρέπει να βαράς πολύ κτηνώδη μαλακία για να σου κοπεί με μαλακία αν κ σου το χαλαρώνει το πετσάκι με τον καιρό... ειδικά άμα βαράς συνεχόμενες (το κάνεις "σφεντόνα" που λέμε). αλλά θυμάμαι εκείνη τη φορά που κόπηκε είχε πίεση λόγω της στάσης που είχαμε πάρει... κ ζορίστηκε :D |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98359 από nikosd στις 18 Απριλίου 2012, 1:47μμ
![]() |
εισαι και διαστραμενος οπως εχεις πει πιο πανω (πλακα).ασε ρε εχω τοσες αποριες σχετικα με την πρωτη φορα και για τ πετσακι (κλανω μεντες :p |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98362 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 2:07μμ
![]() |
φίλε μ άμα σου κατεβαίνει το πετσάκι μέχρι τη βάση κάτω απ το κεφαλάκι (όπως είπες) δε θα χεις πρόβλημα την πρώτη φορά. ούτε εμένα κόπηκε την πρώτη φορά... στα 20 μ πρέπει να χε κοπεί. ίσως σε τσούξει λίγο στη διείσδυση κ μετά όταν θα μπαινοβγαίνεις γιατί είναι εντελώς άλλο πράμα απ τη μαλακία αλλά άμα δεν το ζορίσεις απ την πρώτη φορά με περίεργες στάσεις δε θα χεις πρόβλημα. κ γενικά κούλαρε, μόλις κάνεις σεξ θα νιώσεις ΤΗΝ απόλαυση, μη σου προκαλεί φόβο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98365 από nikosd στις 18 Απριλίου 2012, 2:11μμ
![]() |
ναι οπως σου ειπα εχω πολλες αποριες γυρω απο αυτο το θεμα λογω της ηλικιας και σε ευχαριστω που μ απαντας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98369 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 2:23μμ
![]() |
τπτ ρε φίλε ούτε να το συζητάς κ μην ξεχνάς ποτέ στη μάχη χωρίς το κράνος... όταν κ όποτε μπεις στο πεδίο της μάχης... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98370 από nikosd στις 18 Απριλίου 2012, 2:28μμ
![]() |
κρανος και δεν λες τιποτα μην μας παρουσιαστει κανενα παιδακι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98371 από nikosd στις 18 Απριλίου 2012, 2:44μμ
![]() |
ακου τωρα ειναι μια συμμαθητρια μ σχολειο τρελη καυλα μαλακα ειμαστε και φιλοι και ξερεις της εχω τεραστια αδυναμια παρολο που δεν την ξερω και αυτη παρολο π δεν τ παραδεχεται.δλδ μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε τρελη φαση τι να σ πω.ξερεις αυτη εχει κατι φιλες που παμε στην ιδια ταξη και της κανουμε πλακα οτι ταχα μ την γουσταρω και αυτη ξερεις γελαει ξερεις πως κανουν ολες οι γκομενες σε 16χρονα αγορακια.τ προβλημα ειναι πως μ αρεσει πολυυυυυ ειναι σκετη τρελαα και την θελωω ξερεις για τι! τι προτεινεις? εσυ στην πρωτη σχεση σ τι εκανες! την τα ζητησες με σοβαρο υφος? ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |