prob???
Σελ. 2
Μήνυμα #47754 από lusifer στις 21 Μαρτίου 2008, 7:21μμ
μέλος από: 27/2/2008 μηνύματα: 149 0 |
les n sou emine apo8imeno apo eki?lol,,ena ine siguro dn prepi n s agxoni mn t pa8is afto apo edo k mpros,,kala vre pedi m afou ine k afti par8ena mikri i zimia p egine,,dn prepi n s pare3igise k toso,3anaprospa8iste k an dn skeftese sinexia k an dn m siko8i?? ktl ktl asxeta tote 8 t kataferis
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47916 από steliosre στις 26 Μαρτίου 2008, 4:07μμ
μέλος από: 15/3/2008 μηνύματα: 18 0 |
mpa dn pezei n paw pou8ena .....ola eginan:D h kopela hr8e spiti m pio zesth k pio xalarh ekleisa t fwta k evala st radio n pezoun blues ana4a k ena keri,.....k ekana oti prokatartiko h3era (tn prohgoumenh fora oxi) eixe ginei petra o lakhs:Pm ekane k stomatiko k meta egine oti egine:Dt mono kako gemise aimata t strwma m k twra t gyrisa anapoda:P |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47924 από ritoula στις 26 Μαρτίου 2008, 4:52μμ
μέλος από: 23/2/2008 μηνύματα: 30 0 |
μην κανεις καμια βλακεια και πας να κανεις κατι σε οικο ανοχης.αμα ειναι να ολοκληρωσεις να ολοκληρωσεις με την κοπελα που θα αγαπησεις που θα εχεις νιωσει πραγματα μοναδικα μαζι της και οταν το σωμα σου ειναι σιγουρο πως θελει να φτασει σε αυτο το σημειο.τοτε θα γινει και δεν θα εχεις και καθολου ανχος και κανενα προβλημα.μην το κανεις για να κανεις κατι.καντο οταν το νιωσεις. εγω ειχα σχεση 2 χρονια.δεν ειχα ξανακανει κατι ουτε καν αλλη σχεση και με το αγορι μου εζησα τα παντα αφαι8ηκα εντελως και ολοκληρωσαμε την καταλληλη στιγμη για εμας, και πιστεψε με ηταν κατι μοναδικο γιατι ηταν αληθινο.γιατι και οι δυο δεν ειχαμε ξανακανει κατι και το μυαλο τοτε ειναι αθωο.αυτη ειναι η αποψη μου.μην δωσεις το σωματακι σου στην καθε σιχαμενη και ξετσιπωτη.δωστο εκει που 8ες εσυ και να το αξιζει.αυριο μεθαυριο τι 8α λες η πρωτη μου φορα εγινε με μια που ουτε καν γνωριζα και ηταν πουτανα η η πρωτη μου φορα εγινε με τον πρωτο μου ερωτα που εδωσα και εδωσε τα παντα??? |
προφίλάλλα... |