Μήνυμα στις 26/3/2008 στις 16:52 @Sex
μην κανεις καμια βλακεια και πας να κανεις κατι σε οικο ανοχης.αμα ειναι να ολοκληρωσεις να ολοκληρωσεις με την κοπελα που θα αγαπησεις που θα εχεις νιωσει πραγματα μοναδικα μαζι της και οταν το σωμα σου ειναι σιγουρο πως θελει να φτασει σε αυτο το σημειο.τοτε θα γινει και δεν θα εχεις και καθολου ανχος και κανενα προβλημα.μην το κανεις για να κανεις κατι.καντο οταν το νιωσεις. εγω ειχα σχεση 2 χρονια.δεν ειχα ξανακανει κατι ουτε καν αλλη σχεση και με το αγορι μου εζησα τα παντα αφαι8ηκα εντελως και ολοκληρωσαμε την καταλληλη στιγμη για εμας, και πιστεψε με ηταν κατι μοναδικο γιατι ηταν αληθινο.γιατι και οι δυο δεν ειχαμε ξανακανει κατι και το μυαλο τοτε ειναι αθωο.αυτη ειναι η αποψη μου.μην δωσεις το σωματακι σου στην καθε σιχαμενη και ξετσιπωτη.δωστο εκει που 8ες εσυ και να το αξιζει.αυριο μεθαυριο τι 8α λες η πρωτη μου φορα εγινε με μια που ουτε καν γνωριζα και ηταν πουτανα η η πρωτη μου φορα εγινε με τον πρωτο μου ερωτα που εδωσα και εδωσε τα παντα??? Πήγαινε στο θέμα: prob???
Μήνυμα στις 26/3/2008 στις 16:35 @Διάφορα
εμαθα οτι υπαρχει ενα βιβλιο που λεει μεσα ολα τα επαγγελματα που υπαρχουν και πωλειται στα βιβλιοπωλεια.και λεει μεσα αναλυτηκα τι κανει το κα8ενα.8α μα8ω πως λεγεται και 8α σου πω!
Πήγαινε στο θέμα: πως να επιλέξω??????
Μήνυμα στις 26/3/2008 στις 16:31 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:η αληθεια ειναι πως δεν υπαρχει καποιος να μας βοηθησει σε αυτο το θεμα.στο σχολειο υπαρχει το μαθημα σεπ (σχολικος επαγγελματικος προσανατολισμος)ομως και εκει δεν βοηθανε.εγω συνεχια ζηταω απο τον καθηγητη να μου δωσει ιδεες αλλα συνεχια με τον τροπο του αλλαζει η συζητηση.λεει οτι υπαρχουν επαγγελματα που ουτε εχεις φανταστει και εχουν καλο μελλον και οταν του ζηταω να το αναλυσει αλλαζει θεμα.λογικο ειναι να ανχονομαστε αφου δεν υπαρχει καποιος να μας βοηθησει.Πήγαινε στο θέμα: πως να επιλέξω??????
Μήνυμα στις 25/3/2008 στις 17:35 @Διάφορα
παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σας!με ανχωνει το οτι δεν βρισκω κατι που να γουσταρω πραγματηκα!μου αρεσει η γραφιστικη ομως τι μελλον να εχει???
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι επαγγελμα να διαλεξω
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 01:35 @Διάφορα
μιας και το καλοκαιρι ερχεται σιγα σιγα και πριν το καταλαβουμε θα ειμαστε στην παραλια με τα μαγιο μας και θα κανουμε διακοπουλες καλο ειναι απο τωρα να αρχισουμε σιγα σιγα να βαζουμε στοχους για να τα εχουμε καλα με τον εαυτο μας εως το καλοκαιρι. 1 να παω γυμναστιριο 2 να περασω την ταξη (δεν 8ελω να μεινω σε κανενα μαθημα δεν θα αντεξω παλι αυτο το ανχος καλοκαιριατικα) 3 να βγαλω αυτο το διπλωμα για 50 να παρω την vespoula μου! 4 να τα βρω με τον εαυτο μου.δεν αξιζει να σκαω για τιποτα αλλα να ζω τα παντα την κα8ε μου στιγμη ειτε εχει χαρα ειτε λυπη. 5 υγιεινη διατροφη 6 να διωξω ολους οσους δεν θελουν το καλο μου και προσπα8ουν να μου κανουν κακο.καλο ειναι να αγαπας τον εαυτο σου και αυτους που πραγματηκα νοιαζοντε για σενα και σε 8ελουν χαρουμενο! 7 οχι αρνητικες σκεψεις.να δω τα πραγματα λιγο πιο 8ετικα γιατι με εχει παρει πολυ απο κατω! αυτα ως ωρα!κα8ε μερα δημιουργουνται κιαλλα!! Πήγαινε στο θέμα: καλοκαιρινοι στοχοι 2008
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 01:24 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:εγω καπνιζω 1 χρονο περιπου και κατι.αμα δεν κανω μια μερα εχω απιστευτα νευρα και ξεσπαω οπου βρω.και επειδη ειμαι κλειστος χαρακτηρας κλεινομαι στο δωματιο και σκαω στα τσιγαρα.τωρα εχουν αρχισει αυτα που μου ελεγαν.δεν εχω αντοχες και αμα 8ελω να τρεξω οταν σταματαω ειναι φρικτω!ενα καψημο στα πνευμονια.ασε που οταν ξεμεινω περνω κρυφα απο της μαμας μου και μετα επειδη ειναι διαφορετικη μαρκα ποναει απιστευτα ο λαιμος μου.εβαλα στοχο το καλοκαιρι να το κοψω και να αρχησω υγιεινη ζωη.με σωστη διατροφη και γυμναστιριο.πραγματηκα θελω να τα καταφερω γιατι εχω αρχισει να νιω8ω πολυ ηλι8ια με το τσιγαρο στο στομα.το να καπνιζεις δεν ειναι μαγκια. μαγκια ειναι να καταφερεις να το κοψεις! Πήγαινε στο θέμα: How to stop smoking?
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 01:06 @Διάφορα
μπορει κανεισ να μου προτεινει κανενα επαγγελμα που να εχει καλο μελλον και καλα λεφτα.εχω ανχω8ει γιατι δεν βρισκω τιποτα να κανω στο μελλον!
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι επαγγελμα να διαλεξω
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 00:30 @Διάφορα
πολυ ωραιο θεματακι! morandi-angels Puressence-Don't Know Any Better tokio hotel-monsoon BackstreetBoys - Inconsolable Basshunter - Now You're Gone Frankie Valli & The Four Seasons - Beggin' James Blunt - 1973 Stavento - Mesa SoU P Diddy ft Keisha Cole - Last Night kαι ενα instrumental -John Williams - Forrest Gump Theme Πήγαινε στο θέμα: Τι ακούτε αυτόν τον καιρό?
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 00:21 @Κλάψιμο
I've tried so hard to tell myself that you're gone But though you're still with me I've been alone all along... Για τον ξαδερφουλη μου που χαθηκε αδικα. Πήγαινε στο θέμα: αγαπημενοι στιχοι/τραγουδια
Μήνυμα στις 15/3/2008 στις 00:47 @Διάφορα
http://www.learnenglish.org.uk/games/magic-gopher-central.swf δειτε το αξιζει!το εχω κανει 100 φορες και παντα το βρισκει! Πήγαινε στο θέμα: αυτο το ποντικι 8α μας τρελανει |