Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η πείρα είναι μια χτένα που την αποχτάς όταν είσαι πια φαλακρός!
Παρασκευή, 18 Απριλίου

έπεσα από μπαλκονάκι

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #87029 από manolio4 στις 10 Οκτωβρίου 2011, 6:15μμ

manolio4

Εικονίδιο
μέλος από: 9/6/2010
@dimitris1997 χαχαχα! το επαθαν δυο φιλοι μου προσφατα! ο ενας επεσε απο το μπαλκονι του και επεσε πανω στην τεντα του μαναβικου απο κατω!( Την επομενη μερα το μαναβικο ελλειπε ΛΟΛ), και ο αλλος επεσε απο την οικοδομη και επαθε ενα ραγισματακι λιγο κατω απο το γονατο.. εγω θα σου προτεινα να κατσεις 3 μερες σπιτι για προληπτικους λογους και οσο για τη βαρεμαρα μην ανυσηχεις, καλεσε 2 φιλαρακια σπιτι και ολα καλα! 3 μερες ειναι.. εγω επεσα με το ποδηλατο και επαθα καταγμα στο πελμα και στην αρχη νομιζα πως ηταν απλο στραμπουληγμα..εν τελει πηγα στο νοσοκομειο μετα απο 2 μερες και μου εκαναν ακτινογραφια και μου ειπαν οτι εχω καταγμα και με βαλανε 3 βδομαδες μεσα(στο σπιτι). Οταν πηγα να μου βγαλουν τον ναρθηκα ηταν αλλος ορθοπεδικος και οταν του εδειξα την πρωτη ακτινογραφια γυριζει και λεε: "Γιατι βαλατε ναρθηκα? εγω δεν βλεπω πουθενα καταγμα!" Τελος παντων αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι 2-3 μερουλες δεν ειναι τιποτα και μπορεις να τις περασεις ανετα με 2 φιλαρακια στο σπιτι! Φιλικα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login