Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είμαι ένας αυτόματος τηλεφωνητής. Ο ιδιοκτήτης μου δεν είναι εδώ, αλλά είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Μασσονικη Στοα Λαρισα

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #107057 από pucos στις 11 Αυγούστου 2012, 9:22μμ

pucos

Εικονίδιο
μέλος από: 11/8/2012
Χα χα χα πολύ αστεία αυτά που λές φίλε ,,, οι μασώνοι δεν είναι κακοί, κατάσκοποι, σατανιστές, δολοπλόκοι. Απλά μια ομάδα μορφωμένων ανθρώπων που συναντιούνται και συζητούν διάφορα ζητήματα. Έχω συγγενείς σε μια απο τις μασωνικές στοές του Παρισιού και της Βιέννης και είναι απο τους καλύτερους ανθρώπους που ξέρω... Είναι ένα είδος χόμπυ που λέμε .. Χαλαρώστε λίγο με τους μύθους τύπου Ιλλουμινάτι κτλ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111664 από giorgostrelos στις 25 Οκτωβρίου 2012, 1:20μμ

giorgostrelos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 28/8/2012
κατα πασα πιθανοτητα να υπαρχει δεν ξερω αλλα εσυ μην δινεις σημασια πολλυ απλα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111666 από 17χρονος στις 25 Οκτωβρίου 2012, 1:37μμ

17χρονος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/10/2012
Έγραψε:(pucos@11 Αυγούστου 2012)
Χα χα χα πολύ αστεία αυτά που λές φίλε ,,, οι μασώνοι δεν είναι κακοί, κατάσκοποι, σατανιστές, δολοπλόκοι. Απλά μια ομάδα μορφωμένων ανθρώπων που συναντιούνται και συζητούν διάφορα ζητήματα. Έχω συγγενείς σε μια απο τις μασωνικές στοές του Παρισιού και της Βιέννης και είναι απο τους καλύτερους ανθρώπους που ξέρω... Είναι ένα είδος χόμπυ που λέμε .. Χαλαρώστε λίγο με τους μύθους τύπου Ιλλουμινάτι κτλ...

Συμφωνω μονο που οι μασονοι ειναι μια ομαδα που εχουν πολλα συμφεροντα και ειναι πολυ ισχυροι...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login