Μήνυμα στις 4/2/2013 στις 12:00 @Διάφορα
ρε ηλιθιε πουτανας γιε με ειρονεβεσαι κιολας παλιο μαλακα το μουνη της μανας σου ρωτραω γιατι εχω ακουσει καποια πραγματα και θελω να δω αμα τα ξερουν και αλοι και αμα ισχυν παλιο βλακα πουλας και ειρωνια Πήγαινε στο θέμα: μαλλια
Μήνυμα στις 2/2/2013 στις 18:02 @Διάφορα
ξερεται κανενα τροπο ωστε να μακρυνουν τα μαλλια αλλα χωρης φαρμακα
Πήγαινε στο θέμα: μαλλια
Μήνυμα στις 1/11/2012 στις 12:04 @Flame
λοιπον ποιο κατω απο το σπιτι μου ειναι η γειτονισα μου η οποια εχει 2 παιδια ενα αγορι και ενα κοριτσι τα οποια ειναι 2 χρωνον περιπου και τα αφηνει να κηκλοφορουν γυμνα εντελως γυμνα για ποιο λογο κανει κατι τετοιο
Πήγαινε στο θέμα: τα παιδια της γειτονησας
Μήνυμα στις 26/10/2012 στις 10:52 @Flame
κανεις μεγαλο λαθος σε αναγκαζουν να πιστεψεις στο χρηστιανισμο και σε καθε θρησκια Πήγαινε στο θέμα: Θρήσκοι και άθεοι
Μήνυμα στις 25/10/2012 στις 13:37 @Flame
η ομαδα Ε( εαν υπαρχει ) αποτελειτα απο τους ποιο εξυπνους ανθρωπους η οποιοι ειναι ειτε ελληνες ειτε απο καποιοα αλλη χωρα η οποιο εχουν προηγμενη τεχνολογια και διαφορα αλλα πραγματα τα οποια δεν μπορουμαι να φανταστουμαι Πήγαινε στο θέμα: Ομάδα Ε
Μήνυμα στις 25/10/2012 στις 13:20 @Flame
κατα πασα πιθανοτητα να υπαρχει δεν ξερω αλλα εσυ μην δινεις σημασια πολλυ απλα
Πήγαινε στο θέμα: Μασσονικη Στοα Λαρισα
Μήνυμα στις 25/10/2012 στις 13:17 @Flame
λοιπον επειδη ειδα ολα τα σχολεια και αναφερεσται η ποιοπολη στην μαγεια σκεφτηκαται το ποιο απλο πραγμα απο ολα να προκηται για ψευδεστηση οταν μου λες οτι μπορουν να κουνισουν πραγματα χωτις να τα αγγικσουν απλα ταχυδαχτυλουργηκα κολπα και οταν μου λες οτι μπορουν να ελεξουν τα σηνεσθηματα των αλλων αυτο προκηται στο ποσο πολυ εχουν αναπτηξη καποιοες δυναμεις η οποιες δεν ειναι μαυρης μαγειας Πήγαινε στο θέμα: WICCA
Μήνυμα στις 25/10/2012 στις 13:03 @Flame
ας αναλυσουμαι ποιο προσεκτικα το θεμα λεω εγω ξερεται που πιστευουν οι μασονοι και κανουν ολες αυτες της τελεταις?
Πήγαινε στο θέμα: Αποψεις για Μασονια...
Μήνυμα στις 25/10/2012 στις 13:00 @Flame
εγω προσωπικα δεν πιστευω και γιατι γιατι ολα ειναι μια απατη δηλαδη ο χρηστιανισμος και καθε θρησκια θελει δουλους δεν θελει τιποτα αλλο παναι στης εκλισιες και οταν τελιωνει ο εκλησιασμος η παπαδες κανουν πλησει εγκεφαλου σε αυτους που βρισκονται μεσα στο χωρο ολα ειναι μια απατη δηλαδη ολοι εσεις που πιστευεται σε μια θρησκια πιστευεται οτι ο θεος εφτιαξε των κοσμο μεσα σε 7 ημερες ?
Πήγαινε στο θέμα: Θρήσκοι και άθεοι
Μήνυμα στις 23/10/2012 στις 13:28 @Sex
μεχρη σε ποια ηλικια αναπτυσεται το πεος ενος αντρα
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους |