Μήνυμα στις 22/4/2008 στις 23:00 @Διάφορα
ρε αδερφε απλα στο τεχνικο λυκειο 8α εξασκησε μονο σε αυτο ενω στο εννιαιο οχι
Πήγαινε στο θέμα: Γραφίστας
Μήνυμα στις 22/4/2008 στις 14:12 @Διάφορα
μεγαλε ακου για να γινεισ γραφιστας το χερι δεν πρεπει μονο να "πιανει" πρεπει να κανει θαυματα.και εγω ηθελα να γινω γραφιστας αλλα οταν ειδα ενα φιλο μου να μπορει να φτιαξει την προσωπογραφεια μου ακριβως τοτε το ξανασκεφτηκα...κοιτα και να μην εισαι τοσο καλος δεν 8α χα8εις,θα βελτιωθεις αλλα δεν προκειται ποτε να φτασεις καποιον τον οποιο ειναι ταλεντο στο σχεδιο...ο ξαδερφος μου ειναι γραφιστας απο τα 10 του σχεδιαζε τελεια και το εννοω εγινε γραφιστας αλλα για πολυ καιρο δουλεια δεν εβρισκε επειδη το επεγγελμα αυτο ειανι φουλ εχει δλδ πολυ κοσμο και λιγες θεσεις εργασιας...αν βεβαια επιμενεις οταν πας λυκειο τοτε μετα 8α πρεπει να περασεις στο Τ.Ε.Ι γραφιστικης η μπορεισ να πας απο τεχνικο λυκειο
Πήγαινε στο θέμα: Γραφίστας
Μήνυμα στις 16/4/2008 στις 23:28 @Κλάψιμο
ΝΑ γυρισει πισω ο φιλος μου ο Νεκταριος...Γαμω τα ναρκωτικα μου μεσα
Πήγαινε στο θέμα: Μια ευχή!!
Μήνυμα στις 22/9/2007 στις 15:05 @Διάφορα
File senza diafono me ayto pou les.Ayto den isxyei pia yparxoun poloi kontoi pou kyriolektika petane ston aera!Kai to 8ema sta karfomata den einai apla na karfoseis.Ego prospa8o na to ekselikso an me katalabaineis.
Πήγαινε στο θέμα: ’Επεσα
Μήνυμα στις 16/9/2007 στις 00:52 @Διάφορα
Καθως επαιζα μπασκετ σημερα μιας που ειχα να βγω να παιξω καιρο ειπα να ριξω και κανα καρφωμα.Ε στην αρχη καλα πηγαινα.Μετα σκεφτηκα να δοκιμασω και κανα νεο καρφωμα(ολο τα ιδια τα εχω βαρεθει) και τοτε εγινε η μαλακια!Δοκιμασα να καρφωσω απο τις διακεκομενες γραμμες με τα δυο χερια.Ειχε πολυ κοσμο εκεινη την στιγμη στο γηπεδακι και δεν ξερω τι επαθα και κατεληξα να βρισκομαι στο εδαφος,αυτο που με πειραξε δεν ειναι το οτι επεασα και ολοι με κοιτουσαν αλλα το γιατι επεσα.Δεν ξερω αλλα οταν εφυγα στον αερα νομιζα οτι θα εσπαγα την μπασκετα αλλα τελικα παραλιγο να σπασω το κεφαλι μου. Βασικα αυτο που θελω ειναι να πειτε παρομιες εμπειριες και το πως αισθανθηκατε. Πήγαινε στο θέμα: ’Επεσα
Μήνυμα στις 10/9/2007 στις 13:38 @Θ. Κλημεντίνη
FILE SAPISE TON STO KSYLO KAI META PARE TIN GKOMENA SOU PISO SAN ANTRAS
Πήγαινε στο θέμα: Μπήκαν άλλοι ανάμεσά μας
Μήνυμα στις 10/9/2007 στις 08:58 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι 17 και αυτα δεν τα καναμε ουτε στο Γυμνασιο!!!Εγω πιστευω πως πρεπει να αφησετε τις μαλακιες και να σοβαρευτητε και να ξεκαθαρισετε αυτην την κατασταση σαν 17χρονα οχι σαν 5χρονα
Πήγαινε στο θέμα: Τον θέλω ακόμα
Μήνυμα στις 9/9/2007 στις 18:30 @Θ. Κλημεντίνη
Αηδιασα με το ολο θεμα ρε παιδια ελεος φτανει πια οχι αλλες μαλακιες ελεος.Δηλαδη αυτος που θελεις κανει παλι κατι με την πρωην του η οποια παλια τα ειχε με αυτον που γουσταρεις για να ζηλεψει αυτος με τον οποιο ησουν εσυ για να ζηλεψει αυτος που γουσταρεις???Δηλαδη τι διαστροφη ειναι αυτη ρε??Κανετε σχεσεις μονο και μονο για να ζηλευει καποιος αλλος???? Ε Λ Ε Ο Σ Πήγαινε στο θέμα: Τον θέλω ακόμα
Μήνυμα στις 9/9/2007 στις 17:31 @Sex
Καλα να παθεις.Αυτο γινεται επειδει καθε φορα που ησουν με καποιον και ηθελε να ολοκληρωσετε εσυ του εδινες ποδι!!!Ενταξει δεν ειπαμε να ολοκληρωσεις και απο τα 14 αλλα μετα τα 17-18 νομιζω οτι 8α ησουν μια χαρα.Εγω πιστευω οτι αν σε αγαπαει πραγματικα δεν θα εχει προβλημα.Αυτα απο εμενα τα λεμε.
Πήγαινε στο θέμα: Ακόμη χωρίς σέξ η ζωή μου...
Μήνυμα στις 6/9/2007 στις 15:52 @Κλάψιμο
kai ego paizo kai trompeta kai altikorno
Πήγαινε στο θέμα: κατι ξεχωριστο... |