Μήνυμα στις 26/6/2007 στις 20:13 @Διασκέδαση
Εγώ πάλι είπα να σας χέσω...!!! λολ!! Τι θα κάνατε ρε χωρίς εμάς.? Ποιος θα μεγάλωνε τα παιδιά σας (που δεν θα χατε κιόλας) για να πηγαίνετε στα γήπεδα και να σκοτώνεστε σαν τους νεάτερνταλ.. Άσε που θα χατε πήξει στη μ.λ.κία.. Δεν είστε άξιοι ούτε ένα βήμα να κάνετε αν δεν σας το υποδείξουμε εμείς.. Είδαμε τι σκατά που έγινε η ανδροκρατούμενη κοινωνία.. Κι όολα αυτά γτ οι περισσότεροι σκέφτονται με το κάτω κεφάλι.. Επίσης αυτό που ακούγεται ότι οι γυναίκες δεν είναι καλές στις θετικές επιστήμες είναι τελείως άτοπο και φήμες από ότι έχω διαβάσει σε επιστημονικό περιοδικό.. Και οι γυναίκες δεν ανακάλυψαν πολλά πράγματα γιατί είτε τις ανακαλύψεις τους τις σφετερίστηκαν άντρες, είτε τους απαγορευόταν να βγούν απ το σπίτι.. Αλλά ομολογώ ότι δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς άντρες.. Ναι.. Κάνετε πολύ ωραίο μασάζ.. Σύμπέρασμα..: Όλοι οι άντρες είστε ένα τίποτα, αλλά ένα τπτ που κάνει μασάζ είναι πάντα καλύτερο από το απόλυτο τπτ.. λολ! Πήγαινε στο θέμα: H riza tou kakou=Gynaikes
Μήνυμα στις 26/6/2007 στις 00:13 @Διασκέδαση
δες την 4η και την 7η σειρά του πρώτου σου ποστ.. Αυτό που γράφεις στην 7η σειρά ισοδυναμεί με γυναίκες ίσον χρήμα και όχι με γυναίκες ίσον χρήμα στο τετράγωνο όπως γράφεις στην 4η σειρά.. Η ρίζα δεν κολλάει.. Και εκτός από σένα, κανείς άλλος δεν ξέρει ότι ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ.. γιατι πολύ απλά παίρνουμε το τετράγωνό του... Ας πούμε αν πολλαπλασιάσουμε 9x9 παίρνουμε το τετράγωνό του (81) και όχι την ρίζα του (3).. Antre κι εγώ χαβαλέ κάνω απλά μ αρέσουν τα μαθηματικά και επισημαίνω το λάθος του συλλογισμού, ο οποίος βέβαια είναι εξ αρχής λάθος γιατί γυναίκες ίσον ανεκτίμητες..Να σας βλέπω τι θα κάνατε χωρίς εμάς.. Παρεπιπτόντως το ξέρετε ότι σε λίγα χρόνια (μπορεί και από τώρα δεν ξέρω) θα αναπτυχθεί μία τεχνολογία που η γυναίκες θα κάνουνε μόνες τους παιδιά αλλά μόνο κορίτσια..?? Πήγαινε στο θέμα: H riza tou kakou=Gynaikes
Μήνυμα στις 21/6/2007 στις 23:43 @Διασκέδαση
Αναφορά: (V_for_Vitam@21 Ιουνίου 2007) Πρώτον γιατί τα πολλαπλασιάζεις και δεν τα προσθέτεις πχ.. Δεύτερον αν πέφτεις συνέχεια σε γυναίκες που τις ενδιαφέρει το χρήμα δεν σου φταίμε εμείς οι υπόλοιπες.. Και επίσης αν σε χαλάνε οι κοπέλες, πήγαινε με άντρες.. Επίσης το δικό μου μαθηματικό συμπέρασμα είναι ότι δεν ξέρεις μαθηματικά γιατί πολλαπλασιάζοντας 2 φορές το ίδιο αντικείμενο παίρνουμε το τετράγωνό τουω και ΟΧΙ τη ρίζα του.. Και δεν είναι το μόνο σου μαθηματικό λάθος.. Πήγαινε στο θέμα: H riza tou kakou=Gynaikes
Μήνυμα στις 17/6/2007 στις 00:17 @Διάφορα
Μaximos μένατε μαζί? Εγώ θέλω iguana αλλά μόλις εξήγησα στη μαμά μου τι είναι της σηκώθηκε η τρίχα.. :( Πήγαινε στο θέμα: Exete katikidio?
Μήνυμα στις 16/6/2007 στις 16:38 @Διάφορα
Εγώ δεν έχω.. Καλά ρε Maximos, έδιωξες τη γάτα σου για μια κοπέλα..?? Γιατί?? Πήγαινε στο θέμα: Exete katikidio?
Μήνυμα στις 12/6/2007 στις 13:50 @Διάφορα
Καλά εγώ τη μηχανή δεν την αντέχω με τπτ.. Ενώ γενικά δεν είμαι τόσο μυγιάγγιχτή στον πόνο (ας πούμε με κερί δεν έχω πρόβλημα)αλλά η μηχανή αυτή είναι ο χειρότερός μου εφιάλτης.. Απαπαπα!!! Πάντως τώρα χρησιμοποιώ ξυραφάκι γιατί δεν μπορώ να περιμένω να βγούν οι τρίχες για να τις κάνω με κερί.. Αν και το θεωρώ καλύτερο το κερί..
Πήγαινε στο θέμα: Aποτριχωτικη μηχανή.
Μήνυμα στις 18/5/2007 στις 21:10 @Sex
Δεν νομίζω ότι μπορεί να σου απαντήσει κανένας με σιγουριά.. Εσύ ξέρεις τον φίλο σου (και λογικά τον ξέρεις καλά μετά από 4 ολόκληρ χρόνια) ώστε να μπορείς να προβλέψεις την αντίδραση του.. Παίζει να τον πειράξει και να σκεφτεί ότι δεν σου είναι αρκετός, παίζει όμως και να τον εξιτάρει η ιδέα να προσθέσετε ένα δονητή στα παιχνίδια σας.. Μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις.. Καλά αποτελέσματα αν το προσπαθήσεις.!
Πήγαινε στο θέμα: Είναι κακό να έχεις δονητή;
Μήνυμα στις 6/5/2007 στις 13:10 @Θ. Κλημεντίνη
Εμένα με τρελαίνουν τα μακρυά μαλλιά στα αγόρια.. Το ομολογώ..Τα φετίχ μου είναι τα μακρυα μαλλιά και τα all-star.. :) Αλλά η κάθε κοπέλα έχει διαφορετικό γούστο.. Και δεν πρέπει να αλλζει κάποιος για να βρει κοπέλα.. Αν είσαι ο εαυτός σου θα βρεις πιο εύκολα κοπέλα που θα ταιριάζεται κιόλας γιατί θα της αρέσει αυτό που είσαι και όχι αυτό που αυτή θα ήθελε να είσαι.. Πάντως για τα γούστα μου το στυλ σου μια χαρά το ακούω.... Πήγαινε στο θέμα: Μακρυά ή κοντά μαλλιά?
Μήνυμα στις 2/5/2007 στις 20:58 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Έχω ακούσει και έχω διαβάσει από επιστημονικά και άλλα περιοδικά, ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος να σπάσει το προφυλακτικό είναι1) Αν έχει λήξει ή κοντεύει να λήξει 2)Αν εκει που το αγόρασες το χτυπούσε ο ήλιος 3)Αν δεν είναι το μεγεθος σου 4)Αν δεν το φορέσεις σωστά. Πρόσεχε ταπαραπάνω και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Και αν παρόλα αυτά σπάσει, υπάρχει πάντα το χάπι της επόμενης μέρας.. Ελπίζω το πρώτο μου ποστ σε αυτό το φόρουμ να ήταν εποικοδομητικό... ;) Πήγαινε στο θέμα: Απορια για τα προφυλακτικα... |