Μήνυμα στις 30/4/2007 στις 10:05 @Sex
Αγαπητέ Θοδωρή τώρα ανοίγεις εσύ μεγάάάλο θεμα για κουβέντα και θα πρότινα ένα άλλο τόπικ καθαρά για αυτό, εκτός εαν θες να τα πούμε πριβέ !!
Πήγαινε στο θέμα: Η μεγαλυτερη μου Απορεια
Μήνυμα στις 27/4/2007 στις 09:55 @Sex
Αγαπητέ Θοδωρή, επετρεψέ μου να σου πω οτι υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που έχουν αναρωτηθεί εαν είναι καλές στο σεξ, και πιστεψέ με υπάρχουν πολλές που ΞΕΡΟΥΝ ότι είναι καλές και μάλλιστα πολύ και..αποτέλεσμα έχει να δυσκολεύοντε πολύ να βρούν παρτενέρ αφού πλέον είναι λίγοι οι άντρες που είναι ΆΝΤΡΕΣ.
Πήγαινε στο θέμα: Η μεγαλυτερη μου Απορεια
Μήνυμα στις 17/4/2007 στις 14:19 @Θ. Κλημεντίνη
ΣΚΑΤΑ ΟΛΑ, και επί της ευκαιρίας να κράξω τον φίλτατο webmaster και να του βροντοφωνάξω ότι : ΚΑΛΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΥΠΕ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ; Και επειδή πέφτω στο επιπεδό σου, θα σου μιλήσω με την γλώσσα την δική μου. Λοιπόν λόγο του ότι τυνχάνει να κάνω την δουλειά που κάνεις και εσύ, και ξέρω καλά κάποια πράγματα, θα σου πω ενα πράγμα λοιπόν, ότι ναι μπορεί τα πιτσιρικάκια να είναι η καλύτερη και πιο πιστή πελατεία αλλά υπάρχουν άνθρωποι πραγματικά εκεί έξω που δεν έχουν που να μιλήσουν και που να ζητήσουν βοήθεια για σημαντικά θέματα που εσείς αγνοείτε ή απλά αδιαφορείτε. 'Οπως και να χει το δικό μου θέμα είναι ότι καλή η πελατεία αλλά ρε φίλε άραξε λίγο και άσε και τους ανθρώπους που έχουν πιο σοβαρά θέματα να μιλήσουν άλλοι να βοηθήσουν και άλλοι να ξεσπασουν, το νετ εκτός από εμπορικό θέμα είναι και τρόπος έκφρασης, ανάγκη για κάποιους. Αφήστε λοιπόν τις μαλακίες, και τα παιδιαρίσματα και φερθήτε λίγο σαν ώρημοι άνθρωποι, εαν μπορείτε, και όπως λες και συ κάντε format στα μυαλά σας ρε και κάντε μας την χάρη.
Πήγαινε στο θέμα: Διαλύεται η ζωή μου
Μήνυμα στις 13/4/2007 στις 15:35 @Θ. Κλημεντίνη
με πέταξε έξω προσπαθώ να μπώ εαν οχι θα σου στείλω mail με το κιν μου στείλε ενα μνμ να το χω και εγώ
Μήνυμα στις 13/4/2007 στις 14:36 @Θ. Κλημεντίνη
Θέλω..πάρα πολύ ..Ευχαρηστώ το πήρα μπορείς να το σβήσεις εαν θές για μην σου κανουν κανα ντου
Μήνυμα στις 13/4/2007 στις 12:42 @Θ. Κλημεντίνη
Αχ καρδουλα μου καλη, αυτό προσπαθω...αλλά..θεωρει το παιδάκι ότι φταίει δεν του παίρνεις μιλιά. Όσον αφορά τους γονείς μου..κάνουν σαν μικρά παιδιά η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου γιατί είναι σε ένταση όπως είχε και πει σοφά ο aka που πραγματικά μου έδινε κουράγιο με τα λόγια του..τώρα είδα τι παίχτηκε και τον banare όπως και να χει λάθος κίνηση το ban αλλά σωστή του aka που τους έφτυσε στην πραγματικότητα και όχι ότι τον έδιωξαν. Όπως και να χει εγώ είμαι στην πλήρη απελπισία, ο πνιγμένος λέει από τα μαλλιά του πιάνεται και εγώ ..νοιώθω καραφλή..
Μήνυμα στις 13/4/2007 στις 10:46 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημερα...ο κατήφορος ο ίδιος..Τα πράγματα από το κακό στο χειρότερο, χθες δεν ήρθα για δουλειά καθότι με πήρε η ώρα 5 το πρωι προχθες να ηραμίσω τα πνεύματα, ο πατέρας μου γύρησε σπίτι μεν αλλά...το Κόσοβο το ίδιο, βγαίνουν με το παραμικρό τα μαχαίρια και άντε να τους μαζάψεις, φασαριες, λόγια, κακία, πίκρα..Μόνο ξύλο δεν έχουν παίξει αν και δεν αμφιβάλλω ότι θα συμβεί και αυτό, και το χειρότερο? Το παιδί είναι σε μια φάση αφσία, δεν τρώει, δεν μιλάει, δεν γελάει..μόνο κοιμάται ή κλαίει..Και γω νομίζω ότι όόόλα αυτά τα βλέπω στο ονειρό μου και θα ξυπνήσω και θα είναι όλα ρόδινα πάλι..
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 17:18 @Θ. Κλημεντίνη
Και γω συμπαράσταση θέλω...Και μου χει χαλάσει και το pc στο σπίτι και τι θα κάνω σήμερα που είναι όλα μαζεμμένα γ@μ@το
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 15:36 @Θ. Κλημεντίνη
Μα το ξέρω πια ότι δεν πρέπει να στηρίζομαι πουθενά και να κρέμομαι από τα π@π@ρια κανενός, το έμαθα καλά σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα αυτό..Και έχεις δίκεο γιατί μόλις άκουσα τι πρόβλημα υπάρχει στην οικογεννειά μου αυτή τη στιγμή ξάφνου έγινε ένα τσαφ και δεν με απασχολεί καθόλου το γεγονός ότι χώρησα..
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 15:25 @Θ. Κλημεντίνη
Και με πηρε ο πατερας μου τηλεφωνο να μου πει οτι...φευγει απο το σπίτι..μαζεψε τα πραγματα του και για ενα διαστημα θα χαθει..ο πατερουλης μου..φευγει..μας αφήνει..και άλλη απώλεια στη ζωή μου..δεν θα το αντέξω..έχω χάσει το μυαλό μου
Πήγαινε στο θέμα: Διαλύεται η ζωή μου |