Μήνυμα στις 1/6/2007 στις 11:26 @Διάφορα
Καποιων ανθρωπων οι ψυχες εδω δεν χωρεσαν πετουσαν και μεγαλωναν και συνορα δεν γνωρισαν εξερευνωντας αγνωστα νερα ναυαγια εγιναν μα να αγκαλιασουν δεν μπορουσαν οσα ποθησαν Κι ηταν ολο τους το ταξιδι μια χουφτα χωμα πως να χωρεσει ολη η γη σε μια παλαμη χαροπαλευουν τραγουδωντας τα ονειρα τους αργοπεθαινουν σ'ενα πονεμενο σωμα Ο χρονος δεν αγγιζει αλλο τις ψυχες εκεινες αφου τις γεννησε η δυναμη του ανεμου κι ετσι στους δρομους ζουν με γραμματα στο στηθος αλλες τυφλες κι αλλες αναπηρες πολεμου. Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενοι Στιχοι... αστειοι και μη!
Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 20:45 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Σημερα το ειδα eugenaki, μπορει ηδη να εχεις βρει τις απαντησεις σου... Σχετικα με το ανοικτο πανεπιστημιο, υπαρχει ιστοσελιδα (www.eap.gr) η οποια για να ειμαι ειλικρινης δεν μου φανηκε αρκετα διαφωτιστικη, τουλαχιστον για οσα ρωτας. Απο την αλλη ισως να μπορουσες να βρεις πληροφοριες και τηλεφωνικα.Σου γραφω την διευθυνση και τα τηλεφωνα επικοινωνιας. Σαχτούρη 16 & Αγ. Ανδρέου, 26 222, Πάτρα Τηλ.: 2610 367300 Fax: 2610 367350 Πήγαινε στο θέμα: ανοικτο πανεπιστημιο
Μήνυμα στις 27/4/2007 στις 15:51 @Διάφορα
ο αντρας ειπε ευτυχως γιατι σκεφτηκε οτι αυτος γλιτωσε. η γυναικα ειπε δυστυχως επειδη σκοτωθηκαν ολοι οι αλλοι. ελα αλλες 3 απαντησεις και θα το μαθουμε! Πήγαινε στο θέμα: Αινιγμα!
Μήνυμα στις 7/4/2007 στις 09:45 @Διάφορα
Καλημερα, θα συμφωνησω με την Daphni και θα πω να επισκεφθεις ΑΜΕΣΑ εναν ειδικο. Αυτο που σου συμβαινει μπορει να ειναι πολυ σοβαρο. Τρως διαφορα πραγματα οπως λες. Στις παθησεις του στομαχιου ομως, τις περισσοτερες φορες ακολουθουνται συγκεκριμενα διαιτολογια που δεν βασιζονται στα χαμηλα λιπαρα μονο. Οπως κι αν εχει ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ. Πήγαινε στο θέμα: Κιλα... Help!!!
Μήνυμα στις 31/3/2007 στις 10:34 @Θ. Κλημεντίνη
30 λεπτα ηταν. Η ερευνα διεξηχθη παραλληλα με αλλη μια που εξεταζε απο ποια πλευρα πεφτουν τα μυρμηγκια οταν λιποθυμουν... Οσο για το οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια, ξερω παρα πολλες γυναικες που ειναι εν δυναμει γουρουνες εις τον κυβο. Επειδη λοιπον ολα ειναι θεμα συνθηκων, ας μην γενικευουμε. Πήγαινε στο θέμα: Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια (;;;)
Μήνυμα στις 31/3/2007 στις 10:26 @Διασκέδαση
Χωρια που ο Κωστετσος αφαιρεσε απο τον Ντοναλντ Ντακ το δικαιωμα στο σωβρακο, λογω υψους.
Πήγαινε στο θέμα: cartoon-απορίες
Μήνυμα στις 31/3/2007 στις 10:25 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Μα μπορεις να φανταστεις τον Νοτοναλντ Ντακ εντελως γυμνο? Θα ηταν σαν αφρος ξυρισματος με ραμφος. Σκεψου ποσες ερωτησεις θα ξεσηκωνε αυτο, απο τα παιδια!Οι σουπερ ηρωες φορανε το σωβρακο πανω απο την φορμα για να τονισουν τα ποδια και τους κοιλιακους τους (ρητη εντολη απο Β.Κωστετσο). Η Κοκκινοσκουφιτσα ηξερε απο την αρχη οτι ηταν ο λυκος εκει και οχι η γιαγια της. Εκανε ομως τις ερωτησεις με λαθος σειρα. Ρωτησε πρωτα για τα δοντια, κι ετσι ο λυκος της επιτεθηκε, ενω η ερωτηση που θα εκανε μετα και δεν προλαβε (και που επρεπε να κανει πριν τα δοντια) ηταν: "Γιαγια...εχεις...οπλο στην τσεπη σου ή..χαρηκες πολυ που με ειδες?" Ναι, ο ροζ πανθηρας ηταν το πρωτο gay cartoon... Εξ ου και το ροζ χρωμα. Αλλιως, γιατι να μην ειναι φυστικί ας πουμε? Οσο για την οικογενεια Φλιντστοουν, τα χριστουγεννα σου εκαναν εντυπωση? Το οτι ειχαν τηλεοραση και υπολογιστη (εστω απο πετρα και ξυλο) δεν ειναι ακομη πιο παραξενο? Ο Λιακοπουλος σιγουρα εχει μια εξηγηση για το φαινομενο! Οσον αφορα λοιπον τα cartoon, νομιζω οτι καπως ετσι εχουν τα πραγματα. Πήγαινε στο θέμα: cartoon-απορίες
Μήνυμα στις 30/3/2007 στις 20:19 @Διάφορα
Αγαπητη φιλη, δεν εχεις παρα να επισκεφθεις ενα χρωματοπωλειο η παρομοιο μαγαζι και να μαθεις το κοστος των εργαλειων που χρειαζεσαι (δε νομιζω οτι ξεπερνα τα 20 ευρω συνολικα). Αν παλι δεν πιανει και πολυ το χερι σου καλυτερα να αγορασεις ενα καινουριο κρεβατι... Ελπιζω να μην κοιμασαι στο πατωμα απο τις 27 Μαρτιου μεχρι σημερα! Πήγαινε στο θέμα: Μαστορέματα-SOS...!!!
Μήνυμα στις 30/3/2007 στις 20:13 @Sex
Τι να κανω ακατονομαστε, ειμαι λιγο εσωστρεφης και οι αποριες (οταν μαλιστα απτονται τετοιων ευαισθητων θεματων) μου βγαινουν λιγο δυσκολα. Εχεις δικιο που λες οτι η βαθεια σχεση και η παρτουζα δεν εχουν κανενα κοινο σημειο. Κι εγω ετσι πιστευω. Εσυ πως το αντιμετωπισες? Δεν μου φαινεσαι ανθρωπος που βλεπει τα πραγματα επιφανειακα. Πες μου πως το αντιμετωπιζει ενας ανδρας και τι θα τον εκανε να το προτεινει?
Πήγαινε στο θέμα: The more the merrier??
Μήνυμα στις 19/3/2007 στις 17:54 @Sex
Εχω καποιες αποριες σχετικα με το ομαδικο σεξ. Συγκεκριμενα, με αυτο που συμπεριλαμβανει 3 ατομα. Ειτε 2 γυναικες και εναν ανδρα, ειτε 2 ανδρες και μια γυναικα. Ειναι κατι ενδιαφερον ή ειναι η απολυτη "παρακμη? Πως το προγραμματιζει κανεις? Τι κινδυνοι υπαρχουν αν 2 απο τα 3 μερη εμπλεκονται μεταξυ τους συναισθηματικα? Αν στη διαρκεια του καποιος νιωσει ασχημα, τι ειναι φρονιμοτερο να κανει? Ειναι παντα μια ευχαριστη εμπειρια ή μπορει να ειναι και τραυματικη? Αν υποθεσουμε οτι καποιος θελει να το κανει, ποια ειναι η διαδικασια επιλογης των...συμμετεχοντων? Και τελος (αν ειχαν τελος οι ερωτησεις καλα θα ηταν) τι μπορει να σημαινει μια τετοια προταση απο τον/την συντροφο (οπως θα ελεγε και ο φιλος Θανος Ασκητης) περα απο την επιθυμια εκπληρωσης της (τοσο κοινης πια) φαντασιωσης? Ευχαριστω και αναμενω τις αποψεις σας με πολυ ενδιαφερον. Οι λογοι για τους οποιους δεν ρωτησα τη μαμα μου, ειναι ευνοητοι πιστευω. Πήγαινε στο θέμα: The more the merrier?? |