Μήνυμα στις 13/8/2024 στις 05:55 @Sex
Καλησπέρα ομάδα. Είχα δει ένα δύο θέματα που αφορούσαν ένα μέρος από το πρόβλημα μου αλλά γράφω σήμερα την δικιά μου ιστορία. Είμαι περίπου 20 ετών και κλείνω περίπου έναν χρόνο που έχω μικρές ενοχλήσεις είτε στον ένας είτε στον άλλον όρχι. Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ το οποίο ένιωθα τσιμπήματα σαν μικρό ηλεκτροσόκ στον έναν ή στον άλλον όρχι. Μετά από δύο μέρες πήγα σε γιατρό σε νοσοκομείο, κάναμε triplex οσχέου και έδειξε μία φλεγμονή στην επιδιδυμιτιδα και για αυτό τον λόγο μου έδωσε αντιβίωση για λίγες ημέρες. Μετά από αρκετές ημέρες ενώ βρισκόμουν σπίτι μου γιατί την πρώτη φορά ήμουν διακοπές, ένιωθα πάλι ενοχλήσεις όποτε πήγα ξανά σε γιατρό ιδιώτη. Ο γιατρός, αφού κάναμε ξανά τριπλεξ οσχέου μου είπε πως έπρεπε να μου είχαν δώσει αντιβίωση για περισσότερες ημέρες την πρώτη φορά και για αυτό τον λόγο μου έγραψε πάλι για αρκετό διάστημα. Στους επόμενους μήνες αυτό το ηλεκτροσόκ άλλαζε και μπορεί να ένιωθα μια ενόχληση σε έναν από τους δύο όρχεις σαν τσίμπημα ή μια μικρότερη ενόχληση. Μετά από κάποιους μήνες έχοντας ακόμα ενοχλήσεις κατά διαστήματα δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου. Για αυτό τον λόγο ξαναπήγα στον ίδιο γιατρό και μου είπε να κάνουμε μια μαγνητική ώστε να μου φύγει τελείως το άγχος. Να αναφέρω πως γενικότερα είμαι ένας αγχώδης άνθρωπος και είχα αγχωθεί πολύ για το συγκεκριμένο θέμα σε σημείο που μου είπε ο γιατρός αυτό που σας ανέφερα. Έγινε η μαγνητική και ξανά δεν βρέθηκε κάτι το ανησυχητικό. Πέρασαν αρκετοί μήνες νομίζω 6 από την πρώτη φορά που πήγα στο νοσοκομείο και μετά 2 φορές στον γιατρό. Μετά από αυτούς τους 6 μήνες ξαναπήγα για έναν υπέρηχο στους όρχεις καθώς μου είχε πει ο γιατρός πως καλό είναι κάθε 6-8 μήνες να το παρακολουθούμε. Και ξανά βγήκαν όλα καθαρά. Να σημειωθεί πως εκείνη την ημέρα που πήγα είχα όλο αυτό το εξάμηνο ενοχλήσεις. Μπορεί να ήταν κάπως καλύτερα απλά και μόνο ένα τσίμπημα ή μια ενόχληση λίγες φορές την ημέρα σε ρίχνει ψυχολογικά. Και βρισκόμαστε στο σήμερα που έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τις πρώτες ενοχλήσεις και ακόμα δεν έχουν φύγει. Μπορεί πχ λίγες μέρες να μην έχω τίποτα και μετά κάποια ενόχληση ή κάτι όταν τους ακουμπάω να νιώθω και να τρελαίνομαι. Το μεγαλύτερο μου άγχος το οποίο ίσως κάνει ακόμα χειρότερα αυτή την κατάσταση είναι πως φοβάμαι μην πάθω συστροφή του όρχι. Αξίζει να σημειωθεί πως την τελευταία φορά που πήγα στον γιατρό και μου ειπε πως όλα ήταν καθαρά παρατήρησε πως οι όρχεις μου κάνουν κάποιες ατελής συστροφές χωρίς όμως να μας ανησυχεί αυτό. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος άλλος έχει παρόμοια εμπειρία με την δίκη μου καθώς όπως σας είπα έχει περάσει λίγο παραπάνω από έναν χρόνο. Ναι μεν δεν έχω το τσίμπημα σαν ηλεκτροσόκ που είχα την πρώτη φορά αλλά όλους αυτούς τους μήνες έστω και μια μικρή ενόχληση ή όταν τους ακουμπάω ή ασχολούμαι με αυτούς αισθάνομαι κάτι σαν μικρή ενόχληση. Ξυπνάω και μπορεί να νιώσω κάποιο μικρό βάρος. Bonus: αρκετούς μήνες επίσης ταλαιπωρούμαι με ενοχλήσεις στο στομάχι και το έντερο. Υπάρχει περίπτωση να συνδέονται αυτά μεταξύ τους; Τέλος, σε λιγότερο από έναν μήνα πρώτα ο Θεός σκέφτομαι να πάω πάλι στον ίδιο γιατρό γιατί όπως σας ανέφερα και προηγουμένως καλό είναι κάθε 6-8 μήνες να το παρακολουθούμε. Του γιατρού του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη είναι φοβερός στην δουλειά του. Μήπως όμως χρειάζεται να πάω σε άλλον για να ακούσω μια δεύτερη γνώμη; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά!
Πήγαινε στο θέμα: Ενοχλήσεις στους όρχεις |