Μήνυμα στις 30/7/2007 στις 12:28 @Sex
Μαγκες επειδη δεν εχω κανει σεξ ακομα, μου φαινεται πως μολις μπω μεσα της θα τελειωσω αμεσως. και αυτο μου προκαλει φοβο γιατι δεν θα μπορεσω να την ικινοποιησω. θα δοκιμασω μερικες απο τις τεχνικες που αναφερατε στα παραπανω ποστ και ελπιζω ν πετυχουν. Και επισης σας ευχαριστω για της χρησιμες συμβουλες που δινετε και λυνετε τα προβληματα πολλων ανθρωπων:)
Πήγαινε στο θέμα: Αν τελειώσεις μετά την κοπέλα ;
Μήνυμα στις 22/7/2007 στις 23:19 @Sex
Provoskida, τι ενωούσες οταν ειπεσ οτι σ'αρέσοθν οι πίπες? σοθ αρέσει να παιρνεις η να σου παιρνουν?
Πήγαινε στο θέμα: paixnidia apo pisw
Μήνυμα στις 3/8/2006 στις 16:15 @Θ. Κλημεντίνη
Μου τυχαίνει να εχω το ιδιο προβλ. δηλ δεν ξέρω πως να πλησιάσω μια κοπέλα. Πρώτα νόμιζα ότι έπρεπε να είμαι αδιάφορος αλλα δεν πετύχαινε. Τώρα μου αρέσει μια κοπέλα που την ξέρω πολύ καιρό και δεν ξέρω πως να της το πω............
Πήγαινε στο θέμα: Πώς την κάνεις να σε προσέξει;
Μήνυμα στις 3/8/2006 στις 15:58 @Sex
Δηλαδή αν δεν το βρεις δεν την ικανοποιείς εξολοκλήρου? Ή ικανοποιείται αλλα οχι τοσο οσο θα ήθελε?
Πήγαινε στο θέμα: Ποια ειναι η καλυτερη σταση
Μήνυμα στις 1/8/2006 στις 23:33 @Sex
Ελάτε.....Πειτε ρε.... Δεν ξέρετε καμία???????????
Μήνυμα στις 1/8/2006 στις 15:59 @Sex
Παιδια τελευταια ακουω συχνα για το σημειο G. Θέλω να μου πειτε ποιά ειναι καλυτερη σταση για να το "πετυχεις"? Περιμενο απαντησεις...........
Μήνυμα στις 1/8/2006 στις 15:42 @Sex
Εγω εχθεσς πηρα μια κουρευτηκη μηχανη και τις εκοψα ωραία ωραία......... ηταν ξερετε πολυ πυκνες και δεν με βολευαν. στην αρχη με τσιμπούσαν λιγο αλλα τωρα ειναι μια χαρα............
Πήγαινε στο θέμα: Να ξυριστώ;
Μήνυμα στις 30/7/2006 στις 14:36 @Sex
swstws o deathsinger..... prepei na to kaneis me ena tropo etsi oste na tou fanei oti sou aresei k esena.... kanto apala kai haideue tou ton. Listen to us!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: t knc otan dn ise etoimh
Μήνυμα στις 25/7/2006 στις 16:29 @Sex
και εγω το ιδιο εχω ρε παιδιά. και εγω νομιζα πως ειναι προβλημα αλλα τελικα ολα ειναι φισιολογικα.
Πήγαινε στο θέμα: Το πετσάκι δεν κατεβαίνει
Μήνυμα στις 25/7/2006 στις 16:22 @Sex
χαχαχαχαχα. Πολύ καλό πεσ και αλλα.
Πήγαινε στο θέμα: Τα φιλια: ας περιγραπσουμε τον τροπο! |