Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ασπρόμαυρη τηλεόραση με λάμπες – Ανοίγεις την τηλεόραση, φτιάχνεις καφέ, πίνεις το μισό και ύυυυυυστερα δείχνει εικόνα.
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου

Ποια ειναι η καλυτερη σταση

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #35643 από MoFu στις 01 Αυγούστου 2006, 3:59μμ

MoFu

Εικονίδιο
μέλος από: 23/7/2006
Παιδια τελευταια ακουω συχνα για το σημειο G. Θέλω να μου πειτε ποιά ειναι καλυτερη σταση για να το "πετυχεις"? Περιμενο απαντησεις...........
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35649 από MoFu στις 01 Αυγούστου 2006, 11:33μμ

MoFu

Εικονίδιο
Ελάτε.....Πειτε ρε.... Δεν ξέρετε καμία???????????
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35656 από deathsinger... στις 02 Αυγούστου 2006, 4:42πμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006
Mofu...έχουν γίνει άπειρα θέματα και συζητήσης σε αυτό το φόρουμ...αλλά και σε επιστημονικό επίπεδο...το σημείο G λοιπόν είναι ένα σύμπλεγμα αδένων που βρίσκετε στο εσωτερικό τοίχωμα του κόλπου σε απόσταση (δεν είναι το ίδο για όλες τις γυναίκες) 10-15 εκ....αυτό το σύμπλεγμα αδένων λοιπόν εάν το βρεις και το πιέσεις με το πέος ερεθίζεται...αλλά πρέπει να το ερεθίζεις με ρυθμο...το θέμα είναι τώρα πως το βρίσκεις...εκεί ειναι το αγγουρι που λέμε...γιατί δεν το έχουν όλες οι γυναίκες (μιλάω για ενηλικιωμένες γυναίκες 20-....ετών)...όμως λογικά, με βάση του σημείου που βρίσκεται,΄για να το βρεις πρέπει το πέος σου να έχει μια ελαφρά κλίση προς τα κάτω όταν είναι σε στήση...και μια προτεινόμενη θέση είναι αυτή στα τέσσερα....αλλά σου λέω...δεν το έχουν βρει πολύ άνθρωποι...είναι δύσκολη υπόθεση σε βαθμό που έχει καταλήξει πλέον "μύθος" (πρακτικά μύθος όμως επιστημονικά αποδεδειγμένη η ύπαρξη του)....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35660 από !me! στις 02 Αυγούστου 2006, 9:29πμ

!me!

Εικονίδιο
μέλος από: 27/7/2006
Μια επιστημονική προσέγγιση του που ακριβώς είναι το σημείο G ελιναι η ακολουθη:
"Πάν ω αριστερά" μια αλλη "Ανεβείτε στον πρώτο και μετά στο βάθος"
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35666 από deathsinger... στις 02 Αυγούστου 2006, 11:00πμ

deathsinger...

Ακριβώς....σιγα μην κάνεις ταρζανιές για ένα μάτσο αδένες....άστο μωρε....και σιγά την απόλαυση που θα της δώσεις....

Υ.Γ (!me! μην ποστάρεις απλά για να ποστάρεις.....κάνει κακή εντύπωση αυτό....)
προφίλάλλα...
6
Μήνυμα #35676 από !me! στις 02 Αυγούστου 2006, 2:52μμ

!me!

Εικονίδιο

Αποδεκτή απάντηση

δεν ποσταρω απλα για να ποσταρω, οντως εκει είναι το σημείο g
αν φανταστεις την περιοχη σαν κτηριο οπου η εισοδος ειναι ισογειο και το τελος ρετιρε το σημειο g βρισκεται όντως στον πρωτο και στο βαθος
Γιαυτο και είναι πολύ δύσκολο να το βρείτε με το πεος
Αν το ψάξεις με το χέρι δηλ θα πρέπει να φανταστείς το κτήριο και περίπου στον πρωτο να λυγίσεις το δάκτυλο
Κάντο και θα δεις ότι δεν ποσταρω απλα για να ποστάρω και ότι όντως εκεί είναι

(Και σε πληροφορώ ότι αυτή την περιγραφή την έχω δει γραμμένη σε περιοδικό και με αυτή την περιγραφή βοήθησα και τον φίλο μου να το βρει)

Υ.Γ. ....με πληγωσες.......!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35677 από !me! στις 02 Αυγούστου 2006, 2:56μμ

!me!

Εικονίδιο
Α! και by the way όχι σιγά την απόλαυση που θα της δώσεις, αν το πετύχεις θα ξεφύγει!
Απλα είναι αρκετά δύσκολο να το πετύχεις

προφίλάλλα...
Μήνυμα #35687 από deathsinger... στις 02 Αυγούστου 2006, 9:46μμ

deathsinger...

Το θέμα είναι οτι δεν μπορείς να πεις σε καμία...ξέρεις περίμενε λίγο μωρέ...να εδώ έχω κάνει το σχέδιο της πολυκατοικίας σου, κάτσε δυο λεπτάκια να σου βρω τον όροφο....ε, τι θα γίνει δλδ...εθελοντές θα ψάχνουμε...εγώ δεν ξέρω κάποιον που να το έχει βρει...αν το έχει βρει κάποιος από εδώ μέσα καλύτερα να μας το πει...να μας ενημερώσει πως το ένιωσε το σημείο @@ρια...εσ'υ είπες οτι βοήθησες ένα φίλο σου...το έχεις βρεί ποτέ?

P.S (δεν ήξερα οτι αυτό με την πολυκατοικία είχε κάποιο νόημα...το πέρασα για αστείο...)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35705 από !me! στις 03 Αυγούστου 2006, 1:51μμ

!me!

Εικονίδιο
ναι το ειχε βρει (ειμαι από τις τυχερές) και εντααξει βρε παιδί μου κι εσύ, αυτό με την πολυκατοικία είναι για να δημιουργήσεις μια εικόνα στο περίπου που να ψάξεις να ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς, δεν θα της πεις οτι το ψαχνεις αλλα μαλλον είσαι ακόμα στον ημιόροφο. Πειραματίζεσαι προς τα εκεί και ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ οταν το βρεις θα το καταλάβεις (και πιθανότα τα μαζί με σένα και οι γείτονες... )
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35706 από MoFu στις 03 Αυγούστου 2006, 3:58μμ

MoFu

Εικονίδιο
Δηλαδή αν δεν το βρεις δεν την ικανοποιείς εξολοκλήρου? Ή ικανοποιείται αλλα οχι τοσο οσο θα ήθελε?
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login