Μήνυμα στις 24/10/2005 στις 13:19 @Sex
Να σας πω ειμαι 13 και την εχω περιπου 13cm σε στηση ειναι φυσιολογικο? Μπορω να κανω κατι να γινει ποιο γριγορα μεγαλη? Ενας φιλος μου λεει οτι την εχει 18 μπορει να γινει αυτο? ----------------- Eπειδη ολα ειναι σχετικα μετρησε την με αλλη μοναδα μετρησης,και θα βγει μεγαλυτερη. Τωρα για να σοβαρευτουμε μην ανησυχεις,η αναπτυξη σταματα στα 21,οποτε κατι μπορει να γινει. Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικά μεγέ8οι!
Μήνυμα στις 24/8/2005 στις 14:12 @Κλάψιμο
Προσπαθώ την αγάπη μου να μοιράσω στούς ανθρώπους.νιώθω όμορφα όταν προσφέρω.Ομως όλες μου οι προσπάθειες είναι άκαρπες. Βλέπω τα άδεια βλέμματα των ανθρώπων,τους βλέπω να προχωρούν στο δρόμο της ζωης φοβούμενοι να εκφράσουν αυτό που επιθυμούν. Δεν έμαθαν να είναι τίμιοι με τον εαυτό τους. Βυθισμένοι στον κόσμο τους, οχυρωμένοι στα τείχη της προσωπικοτητάς τους παίζουν τα καθημερινά παιχνίδια τους. Παιχνίδια ανωριμότητος και βλακείας, κομπορρημονούντες για την άγνοια τους, και εκφραζοντάς την μέσα απο μύριες ανούσιες αναλύσεις για θέματα που δεν γνωρίζουν και δεν ορίζουν. Ξυπνήστε που να πάρει. Πάψτε να φυτοζωείτε στον μικροκοσμό σας μέσα. Το ζωτικό σας ψεύδος κρύβει την αλήθεια ακόμα και απο εσάς. Κοιτάξτε τους ανθρώπους στα μάτια και τότε θα δείτε πως δεν διαφέρεται απο αυτούς. Δεχτείτε την αγάπη τους. Εχουν μεγάλη ανάγκη να σας την προσφέρουν. Τόσο μεγάλη που δεν σας ζητούν αντάλλαγμα. Και εσείς την έχετε ανάγκη. Ετσι απλά. Νομίζω πως είναι μαρτύριο μεγάλο να επιθυμείς να προσφέρεις ενα χαμόγελο και μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη,και όμως οι άνθρωποι να φοβούνται να τα δεχτούν. na eiste kala Πήγαινε στο θέμα: Καταθέσεις ψυχής στην τράπεζα της καρδιάς
Μήνυμα στις 5/8/2005 στις 11:54 @Κλάψιμο
Εγω δεν μπορω να καταλαβω η οι αλλοι δεν προσπαθουν? Δεν ξερω γιατι οι ανθρωποι φερονται ετσι. Πως? Παιζουν παιχνιδια με τον εαυτο τους αλλα και τους αλλους. δεν λενε τιμια και ευθεως αυτο που θελουν. βλεπεις την γκομενα, σε κοιτα σε κιαλαρει και μολις της χαμογελας υψωνει τειχος. μανα μου δεν εχουμε χρονο η ζωη φευγει, σε τραβα. παψε να παιζεις. δεν ειναι κακο να διεκδικεις αυτο που επιθυμεις. αφου θα μετανιωσεις για την χαμενη ευκαιρια. παιξτε τιμια και ο κοσμος μας θα γινει ομορφοτερος. αγαπηστε τον εαυτο σας. μην του στερειτε τις ομορφες στιγμες που αυτος αξιζει. λοιπον? Πήγαινε στο θέμα: Δικαιες Αποριες? |