Μήνυμα στις 2/10/2024 στις 16:36 @Sex
Γεια σου φίλε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα χωρίς να σε δει γιατρός και χωρίς να σε κάνει υπέρηχο. Η κιρσοκήλη έχει να κάνει με ανεπάρκεια - πρόβλημα των φλεβών στην περιοχή των όρχεων και συνήθως είναι ασυμπτωματική αλλά εάν δεν είναι, τα συμπτώματα είναι ενοχλήσεις - μικροί πόνοι στους όρχεις. Κιρσοκηλη είχα εγώ ( είμαι 20 ) και την αντιμετώπισα τον Ιούνιο. Αντιμετωπίζεται με μια πολύ απλή χειρουργική επέμβαση αλλά ξαναλέω ότι δεν μπορεί κάποιος σε καμία περίπτωση να το καταλάβει έτσι όπως λες. Εάν κάτι πιάνεις στους όρχεις σαν κάτι να έχει βγει είτε πάνω είτε κάτω, σαν όγκος ( όπως θες πες το ) δεν έχει καμία σχέση με την κιρσοκηλη. Και εγώ από μικρός έπιανα κάτι και στους δυο όρχεις και πάνω και κάτω και έκανα υπερήχους ( γύρο στους 4-5 με αφορμή τις ενοχλήσεις που είχα λόγω της κιρσοκήλης ) και σε ένα σημείο έχω μια μικρή κύστη ( τίποτα το ιδιαίτερο και σύνηθες ) και στα άλλα απλά είναι το δέρμα μου έτσι. Εγώ θα σου έλεγα να πεις στους γονείς σου ότι απλά θέλεις να κοιταχτείς και ότι καλό είναι να κανεις έναν υπέρηχο ( και να μην αναφέρεις καν το πρόβλημα που θεωρείς ότι έχεις εάν ντρέπεσαι ). Αλλιώς μετά πας μόνος σου σε έναν γιατρό ( εάν δηλαδή έχεις χρήματα δικά σου ή μπορείς να βρεις για την επίσκεψη ). Με λίγα λόγια αφού σε απασχολεί καλό είναι να πας για να σου φύγει και η ιδέα. Τώρα εάν αυτό που λες ότι παρατήρησες σε πονάει είτε στα καλά καθούμενα είτε στο σεξ ( εάν έχεις κάνει ) τότε θα σου έλεγα να πας σίγουρα να το ελέγξεις και μην σε αγχώνει μπορεί απλά μια αντιβίωση να χρειάζεσαι.
Πήγαινε στο θέμα: Κιρσοκήλη
Μήνυμα στις 16/8/2024 στις 12:31 @Sex
Γεια σου φίλε, μόλις περιέγραψες τους τελευταίους 3 μήνες της ζωής μου. 20 είμαι και εγώ. Άρχισα το Πάσχα να αισθάνομαι ενοχλήσεις και πόνο μικρο και στους δυο όρχεις( είτε αριστερά είτε δεξιά κυρίως - ποτέ ταυτόχρονα ). Αρχικά πήγα σε νοσοκομείο σε ουρολόγο ( ο θεός να τον κάνει ) ο οποίος απλά ψηλάφησε και χωρίς υπέρηχο χωρίς τίποτα είπε ότι δεν τον ανησυχεί κάτι. Εγώ συνέχισα να έχω ενοχλήσεις πάλι και πήγα την επόμενη φορά σε ουρολόγο σε ιατρείο, μου έκανε υπέρηχο και μου λέει έχεις φλεγμονή- επιδιδυμίτιδα και μου έδωσε αντιβίωση prixina για 15 μέρες. Αφού τελείωσε η αντιβίωση και πέρασαν αρκετές μέρες εγώ πάλι τα ίδια, δηλαδή ενόχληση - πόνο κυρίως μετά από κούραση ή άσκηση ( θυμίσου το αυτό που σου λέω για την συνέχεια ). Ξαναπήγα στον ίδιο γιατρό και μου έλεγε ότι δεν έχω τίποτα κ να το ξεχάσω. Να μην τα πολυλογώ πήγα και σε 3ο γιατρό επειδή επέμενα, αυτή τη φορά στον καλύτερο της πόλης μου σε φημισμένο, ο οποίος αμέσως με τον πρώτο υπέρηχο μου βρήκε ότι έχω κιρσοκήλη - φλεβίτιδα δηλαδή στους όρχεις ( πιο πολύ στον δεξί αλλά και στον αριστερό ). Συνήθως το πρόβλημα αυτό είναι ασυμπτωματικό αλλά εγώ είχα συμπτώματα, δηλαδή ενοχλήσεις μετά από κούραση( για παράδειγμα ανέβαινα σκάλες και δεν μπορούσα να συνεχίσω να περπατάω ένιωθα αυτό που λες κ συ ηλεκτροσόκ στους όρχεις και έπρεπε να ξαπλώσω ακίνητος για να περάσει και πράγματι μετά από λίγα λεπτά περνούσε και μπορούσα να σηκωθώ ξανα). Στο εξής και εγώ υπήρχαν μέρες που ήμουν φουλ καλά και μετά από λίγο ξανά ενοχλήσεις και έπεφτα ψυχολογικά και εγώ, καθώς είμαι και εγώ πολύ αγχώδης. Σαν πρόβλημα η κιρσοκήλη δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό, είναι συνηθες και αντιμετωπίζεται με μια πολύ απλή χειρουργική επέμβαση, οπού και την έκανα εγώ τέλη Ιουνίου. Τώρα, είμαι πολύ καλύτερα, νιώθω ομως παλι ενοχλήσεις που και που ( όχι όπως πριν βέβαια και δεν με εμποδίζουν γενικά στην καθημερινότητα στο να κάνω ότι θα έκανα ). Ο γιατρός μου λέει ότι θα φύγουν σιγά σιγά και ότι είναι φυσιολογικό να τις νιώθω ακόμα, καθώς στους όρχεις εσωτερικά έχω ράμματα ακόμη από την επέμβαση. Για την επέμβαση αγχωνόμουν υπερβολικά πολύ αλλά εν τέλη δεν κατάλαβα τίποτα, όπως μου είχε διαβεβαιώσει και ο γιατρός ( να φανταστείς 20 λεπτά διαρκεί μόνο) . Δεν ξέρω εάν έχεις το ίδιο πρόβλημα αλλά ότι περιέγραψες τα έζησα ακριβώς έτσι με τα ίδια συμπτώματα. Κ εγώ κάθε μέρα που ξυπνάω το μυαλό το έχω εκεί στο να δω πως θα πάει με την ελπίδα να γίνω κάποια στιγμή εντελώς καλά. Ένα πας ξανά σε γιατρό είτε στον ίδιο είτε σε άλλον πες του για το πρόβλημα αυτό να δεις τι θα σου πει. Και μπορείς και να γκουγκλαρεις κιρσοκήλη συμπτώματα κ να δεις εάν ταιριάζουν σε εσένα ( κυρίως και κάθε ποτε νιώθεις ενοχλήσεις, δηλαδή στα καλά καθούμενα ή μετά από περπάτημα- άσκηση- κούραση όπως εγώ ). Για την ιστορία η κιρσοκήλη είναι συνήθως ασυμπτωματικη όπως σου είπα και παραπάνω και την ανακαλύπτει ο άνδρας όταν δυσκολεύεται να κάνει παιδιά, διότι χαλάει την ποιότητα του σπέρματος. ΟΜΩΣ, κανεις την επέμβαση αυτήν και μετά όλα κομπλέ ειδικά αν το ανακαλύψεις και σε μικρή ηλικία όπως είμαστε εμείς. Μια συμβουλή από εμένα ο οποίος από το άγχος και στην ιδέα της επέμβασης έπαθα κρίση και κόντεψα να λιποθυμήσω μια μέρα: μην αγχώνεσαι καθόλου και μην κανεις το ίδιο λάθος με εμένα να κάθεσαι σπίτι και να περιμένεις ποτε θα πονέσεις και αυτά στα λέω σκέψου χωρίς να μου έχουν περάσει και εμένα οι ενοχλήσεις εντελώς, ακόμη και τώρα που έχω κάνει την επέμβαση. Να πας ξανά σε γιατρό φυσικά και πες του για το πρόβλημα αυτό. Ότι άλλη απορία έχεις με χαρά να σου απαντήσω 😉
Πήγαινε στο θέμα: Ενοχλήσεις στους όρχεις
Μήνυμα στις 1/2/2024 στις 13:32 @Sex
Γεια σου φίλε. Πως εξελίχθηκε το θέμα τελικά ; Και έπειτα από αυτούς τους μήνες έτυχε να γίνει κάτι ξανά ;
Πήγαινε στο θέμα: Πήρα πίπα στο κολλητό sos
Μήνυμα στις 15/8/2023 στις 11:54 @Sex
Γεια σου φίλε. Κοιτα δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα αφού λες ότι εν τέλη έχεις κανονική στύση . Αν πχ έχει τύχει μέχρι τώρα να δώσεις πίπα θα έχεις δει ότι πολλές φορές σκληραίνει περισσότερο στην πορεία απ ότι στην αρχή . Αυτό είναι φυσιολογικό , βέβαια μπορεί να παίζει και λίγο ρόλο το πάχος δλδ ποσο χοντρός σου είναι . Όσο για την κοπέλα μη δίνεις σημασία σε αυτό κ απόλαυσε ότι κανεις . Αν θες μια συμβουλή , όταν πας με γκομενα να φοράς φόρμα για να τον αισθάνεται καλύτερα όταν είναι από πάνω σου και φασώνεστε ή όταν σε χαϊδεύει εκεί αλλά κ για να είσαι κ συ πιο άνετος .
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση στυσης
Μήνυμα στις 30/5/2023 στις 12:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα μπρο . Εγώ 19 είμαι δεν έχω πάει ακόμη στρατό αλλά θα σου μεταφέρω την εμπειρία από έναν φίλο μου. Λοιπόν , οι τουαλέτες είναι ιδιωτικές πάει ο καθένας μόνος του και στις ντουζιέρες υπάρχει κουρτινάκι την ώρα που κάνεις μπάνιο. Τώρα πριν μπεις για μπάνιο και μετά που βγαίνεις δεν ξέρω αν είναι γυμνοί αλλα εσυ μπορείς να μπαίνεις και να βγαίνεις με το μποξεράκι. Αν έχεις θέμα ακόμα και με το μποξεράκι είναι λίγο υπερβολικό και θα σου πρότεινα να το καταπολεμήσεις γιατί δεν ξέρω αν γίνεται να το αποφύγεις αυτό(οχι μόνο στο μπάνιο αλλά και στο θάλαμο όταν θα αλλάζεις παντελόνι). Αλλά ακόμη κι αν τυχει να σε δει κάποιος γυμνό να είσαι χαλαρός, μην σε νοιάζει τπτ δηλαδή αν ο άλλος την έχει μεγαλύτερη κ τέτοια , όλοι άντρες είμαστε κ ούτε πρόκειται να κρατήσεις επαφές μετά με κανέναν αν δεν θες . Όσο για το μπάνιο στο σπίτι που λες δε σημαίνει κάτι γτ και εγώ κλειδώνω πάντα και δε νιώθω στο σπιτι άνετα με το γυμνό ενώ αντίθετα όταν είμαι με φίλο/κολλητό ούτε καν κλειδώνω κ το πολύ πολύ να πάρω ένα μποξεράκι για να βγω κ γενικά έχει τύχει να με δει ειτε φίλος ειτε ξάδερφος γυμνό δεν ειναι κάτι . Δεν λέω ότι εγώ είμαι σωστός κι εσύ λάθος απλά το αναφέρω. Επίσης μην ακούς τι λένε οι πατεράδες μας για το στρατό δεν ισχύουν πολλά από αυτά, έχουν αλλάξει τα πράγματα , ειναι πολύ πιο χαλαρά πλέον και έχει φουλ φαση κ εμπειρία . Γενικά σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ είμαι αγχώδης άνθρωπος και με αγχώνει και ο στρατός λίγο δεν θα πω ψέματα αλλα εσυ προσπάθησε να είσαι πιο άνετος με το θέμα αυτό . Για παράδειγμα αισθάνεσαι άβολα όταν είσαι με το μποξεράκι ακόμη και με φίλους ;Πήγαινε στο θέμα: Στρατός
Μήνυμα στις 2/1/2023 στις 03:53 @Sex
Μπρο καταρχάς χαλάρωσε κ μην το σκέφτεσαι συνέχεια ότι έγινε είναι φυσιολογικό κ δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι. Αφού όμως δεν ήθελες τον πατέρα σου έπρεπε να πεις να βγει έξω πριν κατεβάσεις το μποξεράκι. Όσο για τον γιατρό μη σε νοιάζει αυτός έχει συνηθίσει σε τέτοια διότι αυτή είναι η δουλειά του και επίσης ούτε θα σε ξαναδεί ποτέ. Για το μέγεθος μη δίνεις τόση σημασία θα μεγαλώσει κ θα χοντρύνει τα χρόνια αυτά που θα σαι έφηβος, τζάμπα αγχώνεσαι κ θα το καταλάβεις αυτό αργότερα γτ κ γώ στην ηλικία σου τα ίδια σκεφτόμουν. Εγώ είμαι 19 κ τον έχω 16+ αναλόγως την καυλα .
Πήγαινε στο θέμα: Εξέταση γιατρός άγχος
Μήνυμα στις 22/11/2022 στις 16:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φίλε , αν θες μπες σε λεπτομέρειες αναφορικά με το τι κάνετε με τον φίλο σου και μέχρι που έχετε φτάσει για να καταλάβουμε καλύτερα όλο το θέμα . Εσενα σου αρέσει όταν γίνεται κάτι με εκείνον ή το κανεις χωρίς να το θες επειδή απλά σε πιέζει ;Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω |