Μήνυμα στις 28/9/2024 στις 06:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Με τις περισσότερες κοπέλες που έχω μιλήσει λένε θετικά πράγματα για τη περιτομή. Πιο καθαρό, πιο όμορφο, πιο αρρενωπό κλπ.Γενικά τώρα οι κοπέλες βλέπουν πορνό με αποτέλεσμα να έχουν δει αρκετά πέη με περιτομή. Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη και προτιμησεις
Μήνυμα στις 12/11/2023 στις 17:39 @Sex
Είναι φυσιολογικό και είναι μέρος της διαδικασίας της οποίας το κεφαλάκι εκτίθεται συνεχώς τώρα πια με τον αέρα και "ξερένεται". Κερατινοποίηση κάπως. Άμα συνεχίσει για μετά τον ένα μήνα έπειτα της περιτομής, επικοινώνησε με τον γιατρό σου. Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή Απορίες.
Μήνυμα στις 6/3/2023 στις 06:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μην ανυσηχείς, όλη η περιοχή είναι πρησμένη στο αρχικό στάδιο της επούλωσης. Και εγώ το είχα και κατά την 7η μέρα εξαφανίστηκε το πρήξιμο και το τσούξιμο και ουρούσα κανονικά.Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη
Μήνυμα στις 21/2/2023 στις 18:07 @Sex
Απίθανο να συμβεί αυτό λόγο περιτομής. Αντιθέτως, η βάλανος φαίνεται πιο μεγάλη λόγω ότι δε κρύβεται πια καθόλου από το πετσάκι.
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή μείωση μεγέθους
Μήνυμα στις 2/2/2023 στις 12:18 @Sex
Μην αγχώνεσαι, πιθανότατα απλά χρειάζεται να κάνεις περιτομή. Είναι μια απλή εγχείρηση, διαρκεί το πολύ μία ώρα και μετά πηγαίνεις σπίτι σου. Το κάνουν πολλοί, έχουν δύο φίλοι μου, εγώ, ο αδερφός μου, δηλαδή δεν είναι κάτι σπάνιο. Να φανταστείς στην Αμερική σχεδόν όλοι έχουν κάνει από τη γέννηση για τη καθαριότητα που προσφέρει. Πολύ καλό αποτέλεσμα, πιο όμορφο (το σχολίασαν κοπέλες). Επίσης, μειώνει τις πιθανότητες λοιμώξεων και μέχρι και καρκίνου στο πέος. Μην ανησυχείς καθόλου, απλά πήγαινε στον γιατρό.
Πήγαινε στο θέμα: Στενη ακροπασθια, χρειάζεται περιτομή;;
Μήνυμα στις 8/1/2023 στις 15:21 @Sex
Απολύτως φυσιολογικό να υπάρχει ξηρασία στη περιοχή αφού έρχεται επαφή με το ύφασμα του εσωρούχου σου. Σιγά σιγά θα συνηθίσει η περιοχή και θα είναι όλα μια χαρά Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή Απορίες.
Μήνυμα στις 25/11/2022 στις 09:41 @Sex
Γειά σας έχω κάνει περιτομή και τελευταία ακούω αρκετούς φίλους που έχουν κάνει ή θέλουν να κάνουν. Μήπως γίνεται πιο διαδεδομένη σαν πρακτική στην Ελλάδα; Πόσο ποσοστό των Ελλήνων ανδρών πιστεύετε ότι έχει κάνει; Πήγαινε στο θέμα: Ποσοστό Ανδρών με Περιτομή Ελλάδα |