Μήνυμα στις 19/10/2021 στις 06:01 @Sex
Μην ανησυχεις καταρχας , παρα πολλοι αντρες εχουν το ιδιο προβλημα .Μηπως κανεις χρηση καποιου αντικαταθληπτικου φαρμακου η αλλου φαρμακου για ψυχικη ασθενεια.Επισης προσεχε οταν αυνανιζεσαι να μην σφιγγεις πολυ το πεος σου η τελος παντων να μην κανεις περιεργες κινησεις , πραγματα δηλαδη που δεν τα κανει το πεος σου στο σεξ .Προσπαθησε να γυμναζεσαι και να προσεχεις την διατροφη σου και αν εχεις παραπανω κιλα να τα χασεις οσο γινεται. Να εισαι ανοιχτος για το προβλημα σου στην κοπελα σου και να το σηζητατε ετσι ωστε να ξεκοπλαρεις και εσυ.Ειμαι φοιτητης ιατρικης 5του ετους οποτε οτι σου λεω ειναι απο αυτα που ηδη γνωριζω .Αν δεν βοηθησουν αυτα ξαναπηγαινε σε εναν αλλο ουρολογο με τις εξετασεις του προηγουμενου , και θα σε συμβουλευα να αρχισεις συνεδριες με ψυχολογο θα σε βοηθουσε σιγουρα πολυ!(ολοι μας χρειαζομαστε εναν ψυχολογο απλα στην ελλαδα υπαρχει μια προκαταληψη ,δεν χρειαζεται να εχεις κατι για να πας σε ψυχολογο απλα σε βοηθαει να βρεις λυσεις πιο γρηγορα!)
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερημένη εξπερματιση
Μήνυμα στις 18/10/2021 στις 21:34 @Sex
Πρεπει να πας σε ουρολογο και να του πεις πως δεν εξπεματωνεις την ωρα του σεξ.Πολλοι νεοι εχουν το προβλημα σου καθως και στητικη δυσλειτουργια λογω αγχους κυριως αλλα και λογω καποιας αλλης παθολογιας που θα σου την πει ο ιδιος.ΜΗΝ φοβαστε τους γιατρους εχουν δει τα παντα και να ειστε παντα ειλικρινεις!
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερημένη εξπερματιση
Μήνυμα στις 18/10/2021 στις 15:22 @Sex
Γεια σας παιδια !Ειμαι αντρας 23ων ετων. Καταρχας ειμαι γκει αλλα δεν το προδιδει η εμφανιση και ο χαρακτηρας μου καθολου ουτε το εχω ανακοινωσει ποτε σε κανεναν.Γενικα δεν τα λες και καλα τα πραγματα .Ειμαι γενικα κοινωνικος εχω αρκετες παρεες ,αλλα με ενα παιδι εδω και 6 χονια ειμαστε παρα πολυ κοντα .Ο ιδιος ειναι 21 ετων και δεν εχει κανει καμια σεξουαλικη σχεση μεχρι τωρα .Οταν λεω πως ειμαστε κοντα εννοω πως βρισκομαστε καθε μερα και κυριως τα πρωτα χρονια ,λογω αποστασης καθως σπουδαζω μακρια , μπορει να μιλουσαμε και 6ωρες την ημερα . Τον τελευταιο καιρο(1 χρονο) αν και ειμαστε ακομα σαν αδερφια εχει απομακρυνθει λιγο . Εγω ολα αυτα τα χρονια λοιπον ειμαι ερωτευμενος μαζι του αλλα δεν εχω το θαρρος να του το πω καθως ξερω πως απλα δεν θα ξαναβρεθουμε ποτε.Ειναι θρησκευομενος και ξερω πως και ο ιδιος να ειναι ερωτευμενος δεν θα αφηνε ποτε τον εαυτο του να το παραδεχτει.Απλα προσπαθηστε να μπειτε στην θεση μου, 6 χρονια ερωτευμενος με ενα ατομο που ειναι διπλα μου αλλα να μην μπορω να του το πω και να μην αφηνω τον εαυτο μου να προχωρησει...Αισθανομαι απλα φυλακισμενος και δεν ξερω τι να κανω . Οτι αποριες η συμβουλες εχετε καλοδεχουμενες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενος με τον κολλητο μου |