Μήνυμα στις 3/3/2020 στις 08:35 @Sex
ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΣΛΙΠΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙΑ, ΤΗΣ ΑΡΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙ ΦΟΡΕΣΑ ΣΛΙΠΑΚΙ, ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΛΙΓΟ, ΕΝΙΩΘΑ ΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΓΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ! Πήγαινε στο θέμα: Προτιμηση εσωρουχου?
Μήνυμα στις 18/11/2019 στις 09:19 @Κλάψιμο
Καλησπέρα, Δεν είναι κακό να ζητήσεις βοήθεια και από κάποιον ειδικό. Πλέον η κοινωνία μας έχει ξεπεράσει τα ταμπού του να ζητήσει κάποιος βοήθεια. Πέρασα από μία δύσκολη κατάσταση κατάθλιψης μια εποχή και πίστεψέ με, αν δεν είχα μιλήσει σε ψυχολόγο, ακόμη δε θα είχα βγει από το σπίτι, πολύ πιθανό να είχα φτάσει και σε άλλο, πιο επίπονο σημείο. Μάλιστα ένας ειδικός θα σε βοηθήσει να βρεις τη ρίζα του κακού και θα σε προτρέψει να κάνεις δραστηριότητες που θα ενισχύσουν το 'Εγώ' σου. Με αυτό το τρόπο θα καταφέρεις να κάνεις και μια υγιή σχέση και όχι απλά μια σχέση για να σου περάσει η θλίψη. Ελπίζω να σε βοήθησα! Πήγαινε στο θέμα: Ψυχοπλακωμα το βράδυ
Μήνυμα στις 18/11/2019 στις 09:12 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα,Μπορείς να πας σε ένα ΙΕΚ, ιδιωτικό ή δημόσιο, καθώς επίσης να συνεχίσεις σε ένα ΕΠΑΛ σε μια ειδικότητα που να είναι κοντά σου, που μάλιστα από εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να δώσεις και πάλι πανελλαδικές με πιο χαμηλό δείκτη δυσκολίας. Ελπίζω να σε βοήθησα! Πήγαινε στο θέμα: Τι κανω αν δε δώσω Πανελλήνιες;
Μήνυμα στις 18/11/2019 στις 09:08 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα, Εμένα, μια παλιά μου κοπέλα, είχε το ίδιο πρόβλημα με μένα. Αυτό που έκανε ήταν μια μέρα, μετά τα εργαστήρια, και καθώς πήγαινα στο κυλικείο, απλά με χαιρέτησε και μου χαμογέλασε. Έπειτα μίλησε με το κολλητό και τη κολλητή μου και ήρθε σε επαφή μαζί μου μέσα από αυτούς. Ήταν μια πολύ ωραία προσέγγιση! Ελπίζω να βοήθησα! Πήγαινε στο θέμα: Τον θέλω αλλά ντρέπομαι |