Μήνυμα στις 3/8/2019 στις 09:50 @Sex
Αφού δε είσαι στις γόνιμες μέρες όλα καλά και αφού το έβγαλε πριν χυσει ολα καλα... Αλλα θα σου πρότεινα προφυλακτικό την επομένη φορά!!
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 3/8/2019 στις 09:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μια χαρά είσαι μιν αγχωνεσε.. Το πέος μπορεί να μεγαλώσει ακομα.. Και μιν αγχωνεσε με αυτά που λένε οι φίλοι σου. Μια χαρά στο μέσο όρο είσαι!! Αποδεκτή αν σε κάλυψαΠήγαινε στο θέμα: Πάχος και μέγεθος πέους στην εφηβεία
Μήνυμα στις 3/8/2019 στις 09:45 @Sex
Αφού δε κάνατε ΣΕΞ αποκλείεται να έχεις μείνει έγκυος... Με στοματικό 1000% δε μένεις έγκυος .. Αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: SOS-Πιθανότητα εγκυμοσύνης;ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 1/8/2019 στις 05:26 @Sex
Καλύτερη υγιεινή θέλει.. Καλό πλύσιμο και καθημερινο αν γίνεται φίλε.. Δε μυρίζει απο τον αυνανισμό.
Πήγαινε στο θέμα: ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ
Μήνυμα στις 27/7/2019 στις 13:41 @Sex
Τίποτα μην αγχώνεσαι φίλε.. Οσο το σκέφτεσαι τόσο χειροτερεύει. Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγκυμοσύνης ?
Μήνυμα στις 27/7/2019 στις 09:09 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αφού έβαλες νερό και δεν έτρεχε μιν αγχωνεσε... Μπορεί αυτό που ακούστηκε να ήταν αέρια της φίλη αλλα αν θες να είσαι 100% σίγουρος μπορείς να πάρεις χάπι.Αποδεκτή αν σε βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγκυμοσύνης ?
Μήνυμα στις 26/7/2019 στις 11:10 @Sex
Γεια σου φίλε, Σιμο με λένε και είμαι 19. Εγω έχω πάθει το ιδιο. Αγάπησα μια φίλη που δεν έγινε κατι και απο τότε έχουν αλλάξει όλα τα πράγματα στη ζωή μου.. Και εγώ ερωτεύτηκα ένα αγόρι και δε ξέρω με ποιον να μιλήσω και τι να του πω.. Πήγαινε στο θέμα: Γκει;Μπαι;Ασεξουαλ; |