Μήνυμα στις 25/7/2019 στις 12:30 @Sex
Αν εσένα αυτή η κοπέλα σου αρέσει και σε εγείρει σεξουαλικα πήγαινε το εκεί και δεν είναι ανάγκη να ξέρει ακόμη. Όταν γίνει με το καλό θα αποφασίσεις πρώτον αν σου άρεσε και δεύτερον αν θα της πεις κάτι σχετικά με τη σεξουαλικότητα αλλά καλό είναι να της πεις αφού είσαι σίγουρος και όχι έτσι γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος να ξενερώσει ή κάτι τέτοιο. Πάντως μην επηρεάζεσαι από την κοινωνία και τα πρότυπά της. Αν θες να μου στείλεις στο ίνστα(@thejimone)
Πήγαινε στο θέμα: Γκει;Μπαι;Ασεξουαλ;
Μήνυμα στις 24/7/2019 στις 17:45 @Sex
Όταν εννοεις η βαλανος δεν έχει πέσει εννοεις την ακροποσθία φαντάζομαι το πετσακι σου δηλαδή. Αν είναι αυτό προσπάθησε κατά τη διάρκεια του μπάνιου να το κατεβάζεις όσο γίνεται περισσότερο και να πλένεις το κεφαλάκι και γενικώς το πουλάκι σου. Μην το πιέσεις πολύ και δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Τώρα το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να πεις στον μπαμπά σου πχ το πρόβλημα και να πάτε σε έναν γιατρό να στο εξετάσει.
Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΟΣ - βαλανοςς
Μήνυμα στις 24/7/2019 στις 10:13 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν κοιτά να δεις... Μπορεί να είσαι γκει μπορεί να είσαι μπάι μπορεί να είσαι και στρειτ. Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ όσον αφορά αυτό. Όποτε προτού μιλήσεις για τη σεξουαλικη σου ταυτότητα καλό είναι να καταλάβεις 100% τι ακριβώς είσαι. Επιπλέον πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ενημερώσεις για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις κανέναν. Δηλαδή όλα αυτά με το coming out κτλ εμένα μου φαίνονται βλακείες. Γιατί πρέπει κάποιος να ξέρει αν είσαι γκει ή στρειτ. Παρόλα αυτά αν χρειάζεσαι κάποιον φίλο σου να μιλήσεις και να ανοιχτείς πρέπει να ξέρει. Δεν είναι αυτό όμως που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο. Εγώ όντας γκει επέλεξα δυο κολλητούς μου να τους το πω και αυτό γιατί ήταν κολλητοί μου και ήθελα να είμαι ανοιχτός μαζί τους και να συζητάμε για πράγματα για τα οποία αν δεν ήξεραν τη σεξουαλικη μου προτίμηση δεν θα συζητούσα με κανέναν. Αυτό που λέω είναι ότι χρειάζεται μεν κάποιος να ξέρει ώστε να μην κρατάς τα πάντα στον εαυτό σου αλλά βέβαια δεν είναι ανάγκη να το ξέρουν όλοι. Αν θες κάποιον να μιλήσεις μπορείς να μου στείλεις.Πήγαινε στο θέμα: Γκει;Μπαι;Ασεξουαλ;
Μήνυμα στις 24/7/2019 στις 09:59 @Sex
Κοίταξε είσαι πολύ μικρός ακόμη και ίσως να μην έχει μπει και καλά καλά στην εφηβεία Πάντως αν έχεις κάποια περιττά κιλά ίσως παίζει και αυτό κάποιο ρόλο
Πήγαινε στο θέμα: Είναι φυσιολογικό το πέος μου; |