Μήνυμα στις 11/4/2019 στις 05:21 @Sex
Είναι ορμονοεξαρτώμενη η τριχοφυΐα και ειδικά σε αυτές τις περιοχές. Με λίγα λόγια το ξύρισμα κλπ δεν παίζει κανένα ρόλο. Ο,τι λέει το DNA σου θα γίνει, μπορεί να βγάλεις κι άλλες, μπορεί και όχι.
Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΙΧΕΣ
Μήνυμα στις 11/4/2019 στις 05:17 @Sex
Όπως ήδη ειπώθηκε είσαι στην ανάπτυξη, περίμενε να δεις τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν διάφορα προϊόντα που υπόσχονται ότι μεγαλώνουν το πέος του άντρα, πχ τρομπες κλπ αλλά είναι αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και ενδεχομένως να υπάρχουν και κίνδυνοι πχ ζημιά σε αγγεία.
Πήγαινε στο θέμα: Πώς μεγαλώνει το πέος
Μήνυμα στις 6/4/2019 στις 07:43 @Sex
Κοριτσάρα μου αν γράψουμε εδώ τι και πως, θα καυλωσουμε όλοι 😝 Έχεις δει ποτέ ερωτική ταινία/πορνό/τσόντα κλπ; Επίσης αν αποφασίσεις ότι θέλεις να προχωρήσεις, μη διστάσεις να του πεις ότι δεν ξέρεις, ότι είναι η πρώτη σου φορά και ρώτησέ τον να σου πει τι του αρέσει, τι θελει και να σε καθοδηγήσει. Σε γενικές γραμμές τα αγγίγματα/χάδια κλπ είναι πολύ ευχάριστα για όλους. Όπως κι εσένα σου αρέσει να σε πιάνει έτσι κι αυτός θέλει να τον πιάνεις. ;) Πήγαινε στο θέμα: Να του τη πιασω;;
Μήνυμα στις 6/4/2019 στις 07:40 @Sex
Ομοίως κι εγώ νομίζω ότι αυτά είναι γούστα. Αν έχεις αγόρι θα μπορούσες να το συζητήσεις μαζί του ίσως;; Αν όμως νιώθεις άσχημα να πας σε έναν ειδικό να το συζητήσετε. Υπάρχουν κάποιες λίγες περιπτώσεις που είναι πολύ μεγάλα τα χείλη με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποια προβλήματα πχ τριβή, πόνος, ενόχληση κλπ χωριά το αισθητικό κομμάτι. Τότε με μια μικρή επέμβαση διορθώνεται αυτό και όλα οκ. Πήγαινε στο θέμα: Σχήμα αιδοίου
Μήνυμα στις 6/4/2019 στις 07:36 @Sex
Τι εννοείς στραβή; Να μείνει έγκυος η κοπέλα σου; Έγραψα πριν λίγο κάποια πράγματα σε ένα παιδί που θα έπρεπε να τα γράψω και σε σένα. Έχεις σκεφτεί να πας σε ένα γιατρό να συζητήσετε; Μεγάλε εν πρώτοις για το κάτω κεφάλι θες ειδικό σαπούνι. Αλλιώς μπορεί να έχεις προβλήματα. Όσον αφορά αυτό που ρωτάς, αν βάλεις σωστά το προφυλακτικό και δεν κάνετε κάτι περίεργο που μπορεί να φθείρει/σκίσει/σπάσει το προφυλακτικό και υπάρχει επαρκής λίπανση τότε δεν έχετε κανένα πρόβλημα με εγκυμοσύνη κλπ. Εκτός κι αν ρωτάς κάτι άλλο. Γιατί πχ για τα ΣΜΝ, το προφυλακτικό προστατεύει μερικώς. Πήγαινε στο θέμα: Πιπα- εκσπερμάτωση - σεξ
Μήνυμα στις 6/4/2019 στις 07:32 @Sex
Για να καταλάβουμε, καυλώνεις με τις τσόντες ή με το φίλο σου; Γενικά σε φτιάχνουν οι άντρες ή οι γυναίκες;
Πήγαινε στο θέμα: stomatiko
Μήνυμα στις 6/4/2019 στις 07:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αδελφέ από το να ρωτάς 5 άγνωστους μαλάκες στο ίντερνετ, γκουγκλαρε μερικές σοβαρές ιατρικές ιστοσελίδες να παρει καμία σοβαρή απάντηση. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ένας νέος δίνει εύκολα λεφτά για κινητό/καφέ/ποτό/ρούχα/τσιγάρα/παιχνίδια κλπ, αλλά δεν πάει να δει έναν ειδικό πχ ανδρολογο/ουρολόγο ή γυναικολόγο αντίστοιχα οι κοπέλες και να τους λυθούν έτσι ένα σωρό απορίες. Είμαι παλιό μέλος στο φόρουμ που ξεχνάω κλασσικά κωδικούς κλπ και ανά διαστήματα ετών κάνω νέα προφίλ. Δεν έχει αλλάξει τίποτα τόσα χρόνια. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που στη σημερινή εποχή οι περισσότεροι άνθρωποι (νέοι αλλά όχι μόνο) ενώ έχουν τόσο εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία (όλοι έχουν κινητό/υπολογιστή/ίντερνετ ή έχουν φίλο που έχει ή μπορούν να πάνε σε ένα ίντερνετ καφέ) μπαίνουν σε ένα φόρουμ όπου θα τους απαντήσει ο καθένας με το κοντό του και το μακρύ του. Ή το ότι ξεκινάνε το σεξ από μικρή ηλικία (για τους λάθος λόγους συνήθως αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) και δεν ξέρουν βασικά πράγματα γι'αυτό πχ ανατομία, ΣΜΝ, προφυλακτικά κλπ.Τεσπά αφού είπα το λογίδριό μου 😛 να σου πω και 1-2 πρακτικά πράγματα: 1) το μήκος δεν παίζει ρόλο. Σε γενικές γραμμές αν είσαι κοντά στο μέσο όρο είσαι οκ. Ο μέσος όρος είναι κοντά στα 14 εκατοστά οπότε είσαι άνω του μετρίου. 2) αν πρέπει να μιλήσουμε για μέγεθος αυτό που μετράει είναι το πάχος και όχι το μήκος. 3) πιο σημαντικο από το μέγεθος είναι το πώς το χρησιμοποιείς το εργαλείο 4) πιο σημαντικό και από το προηγούμενο είναι το ποιός είσαι, δηλαδή πως νιώθεις εσύ για σένα και πως βιώνεις την πραγματικότητά σου και έτσι με τη σειρά της πώς σε "βλέπει" και η εκάστοτε κοπέλα. Τι θέλω να πω: αν η τύπισσα σε θέλει πολύ, σε συνειδητό και κυρίως σε υποσυνείδητο επίπεδο, σε θεωρεί γαμάουα/Alpha male κλπ τότε ο,τι και να κάνεις αυτή θα γουστάρει τρελά. Είναι αυτό που λέμε «να της γαμάς πρώτα το μυαλό». Απλά εκεί γίνονται πολλές παρανοήσεις. Τέλος μην ξεχνάτε και οι μεν (άντρες) και οι δε (γυναίκες) ότι σε όλους αρέσει το σεξ, όλοι έχουν καύλες, όλοι έχουν περιέργεια και όλοι αυνανίζονται (σε μικρότερη ή μεγαλύτερη ηλικία). Επίσης κανένας δε γεννήθηκε να ξέρει και να έχει εμπειρίες. Αυτα τα λέω για να ξεμπλοκαρετε από το όποιο άγχος έχετε και να απολαύσετε ό,τι κάνετε χωρίς αρνητικές σκέψεις. Πήγαινε στο θέμα: Είμαι αρκετά μεγαλος;
Μήνυμα στις 29/3/2019 στις 20:54 @Sex
Τώρα αν πω ότι ιατρικώς: 1) δεν πρέπει να βλέπουμε τσόντες κλπ και 2) αν δεν τελειώνουμε μέσω σεξ αλλά μέσω αυνανισμού και μάλιστα συχνά, επειδή γίνεται depletion σε πολλά ιχνοστοιχεία/μέταλλα/θρεπτικά κλπ + ότι επηρεάζει σε θέματα motivation/instant gratification κλπ καλό είναι να το περιορίζουμε στη 1 φορά στις 5 μέρες, Θα πέσετε να με φάτε. Κοίτα αδελφέ, το πόσο συχνά κάνεις σεξ ή τελειώνεις τεσπά με οποιονδήποτε τρόπο, φυσικά και επηρεάζει τη στύση/όρεξη/λίμπιντο. Στην ηλικία σου έχεις πολλές ορέξεις και αντοχές αλλά και πάλι ο καθένας υπό συγκεκριμένες συνθήκες έχει κάποια όρια. Αν επιμείνει το θέμα θα πρέπει να δεις ένα γιατρό γιατί μπορεί να είναι ορμονικό πχ θυρεοειδής ή κακή αναλογία ανδρογόνων/οιστρογόνων κ.α., να παίζει ρόλο το στρες, ο ύπνος, το φαγητό, να έχεις κιρσοκήλη κλπ. Το καλύτερο είναι να βρεις γκομενάκι και να κάνεις ένα test drive. Επίσης, θα σου πρότεινα να ακούς το σώμα σου. Δηλαδή όταν έχεις καύλες δώσε πόνο. Αν δεν έχεις, μη σε πιέζεις γιατί έτσι ή γιατί δεν έχεις τι να κάνεις ή για να αποδείξεις κάτι στον εαυτό σου ή γιατί ο τάδε φίλος είπε ότι τον έπαιξε 15 φορές σε μια μέρα ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Βάρα και κάνα push up να pushαρεις την τεστο καλύτερα. Πάντως, όταν δεν το παρακάνουμε, η έλλειψη στύσης ή τεσπά η κακή στύση οφείλεται είτε σε στρες/ψυχολογία/άγχος είτε σε ορμονικό θέμα είτε σε κυκλοφοριακό θέμα είτε σε συνδυασμό των προηγούμενων. Πήγαινε στο θέμα: ΘΕΜΑ ΣΤΥΣΗΣ
Μήνυμα στις 29/3/2019 στις 20:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Από τίποτα/ιδέα σου έως κάτι πιο σοβαρό. Πήγαινε σε ένα γιατρό, ό,τι και αν σου πούμε εμείς, δε σε έχουμε εξετάσει.Πόσο καιρό το έχεις; Ξυρίζεσαι; Ίσως είναι τρίχα που έχει γυρίσει. Ίσως είναι κάποια φλεγμονή. Ίσως είναι καρκίνος. (στατιστικά απίθανο αλλά καλύτερα να σε τρομάξουμε μπας και πας σε γιατρό). Ίσως είναι αντανακλαστικος πόνος στον όρχη από βουβωνοκήλη αν και συνήθως γίνεται (πρώτα) αριστερά. Ίσως είναι κιρσοκήλη [ομοίως συνήθως γίνεται (πρώτα) αριστερά]. Ίσως απλά φοράς λάθος εσώρουχο. Ίσως χτύπησες λίγο κάπου και δεν το θυμάσαι ή ζοριστηκε στη γυμναστική ή στο ζουληξε/δάγκωσε κλπ κάνα γκομενάκι. Ίσως απλά τον έπαιξες άγαρμπα και σε πόνεσες. Ίσως έχεις κάποιο ΣΜΝ. Ίσως έχεις καιρό να εκσπερματώσεις και έχεις απλά «blue balls». Άπειρα τα σενάρια. Γενικά όμως αν δεν υπάρχει και κάποια άλλη αλλαγή πχ στην αφή δεν είναι κάτι σοβαρό. Γενικά όλοι πρέπει να αυτοεξεταζομαστε σε αυτό το σημείο και αν κάτι αλλάξει κάποια στιγμή, πρέπει να συμβουλευόμαστε γιατρό. Πήγαινε στο θέμα: Θεμα στους ορχεις
Μήνυμα στις 26/3/2019 στις 10:13 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Είναι μύθος. Άλλο ο λιπώδης ιστός και άλλο ο μυϊκός. Επίσης άλλο δύναμη, άλλο αντοχή στη δύναμη, άλλο μυϊκή υπερτροφία, άλλο αντοχή αεροβική, άλλο εκρηκτικότητα κλπ.Ένας άνθρωπος που κουβαλά περισσότερα κιλά πχ λίπος, σε κάποια σημεία θα είναι ενδεχομένως πιο δυνατός σε σχέση με τον ίδιο άνθρωπο αν ήταν πιο ελαφρύς/αδύνατος, πχ στα πόδια. Το θέμα σώμα (όπως και οτιδήποτε άλλο) αφορά φαινότυπο και γονότυπο, δηλαδή γονίδια και τι κάνεις εσύ με αυτά πχ φαγητό, προπόνηση, ύπνος, στρες κλπ. Πήγαινε στο θέμα: Βαρος και δυναμη |