Μήνυμα στις 10/9/2018 στις 11:23 @Sex
Λοιπον γραφω αυτο και ελπιζω να ειναι το τελευταιο.Χθες βγηκα με μια κοπελα σαν ραντεβου που μου αρεσει.Ημουνα φουλ καυλωμενος και φιλιθηκαμε.Πεταχτα οχι τιποτα το ιδιαιτερο.Μαλλον ηα προχωρησει γρηγορα.Αυτο που μεναγχωνει λιγο ειναι το οτι οταν τραβαω το διαστημα που εχω το αγχος ταυτπτητας καμια φορα με πιανει αγχος γιατι ξαφνικα σκεφτομαι εναν αντρα και αγχωνομαι μηπως συμβει και κατα την διαρκεια του σεξ.
Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικη ταυτοτητα ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 8/9/2018 στις 19:38 @Sex
Δεν εχω παει ακομα με κοπελα.Αν κρινω σωστα κανω το αντιθετο απ οτι λες.βαζω τον εαυτο μου να κπιταει αντρες.Καθε φορα που βγαινω εξω κοιταω κοπελες και χαλαρωνω αλλα καμια φορα οταν σκεφτομαι μονος σπιτι η τραβαω μαλακια ξαφνικα σκεφτομαι εναν αντρα.Δεν νιωθω οτο με τραβαει καποιος αντρας.Μεχρι εδω μια χαρα.Το θεμα ειναι γιατι ορισμενες φορες καυλωνω με τσοντα η με μια συγκεκριμενη φαντασισωση.Και τι εννοιεις δεν υπαρχουν μπαι.Απ οτι εχω δει σε απαντησεις σ εσυ εχεις παει και με τα δυο φυλα.Δεν θεωρεις τον εαυτο σου μπαι;
Μήνυμα στις 7/9/2018 στις 19:27 @Sex
Omg123 ξαναμπες πλζ
Μήνυμα στις 7/9/2018 στις 11:46 @Sex
Ευχαριστω που βοηθας αλλα συνιχιζω να αγχωνομαι σε πολυ μικροτερο βαθμο βεβαια.Απλα αναρωτιεμαξ αφου καυλωνω με γκει τσοντες(οχι παντα)μην συμβαινει κατι.Βεβαι εξω κοιταω συνεχεια κοπελες
Μήνυμα στις 6/9/2018 στις 07:03 @Sex
Και ενα αλλο θεμα ειναι πως σημερα τραβηξα με γπαι τσοντα και δεν ειμαι οτι σιχαθηκα.Αλλα παλι δεν νομιζω να μου αρεζε με αντρα.Δεν ξερω εχω αγχωθει αρκετα
Μήνυμα στις 6/9/2018 στις 06:48 @Sex
Κοιτα οταν το σκεφτεμαι δεν ειναι οτι το σιχαινομαι και ελαχιστες φορες εχω ερεθιστει.Αλλα ποτε εξω η μονος δεν εχω σκεφτει καποιον ερωτηκα ακομα και τωρα που εχω αυτο το θεμα.Μονο κοπελες.Και εχω δει και φιλους γυμνους και ποτε δεν με ενδιεφεραν
Μήνυμα στις 30/8/2018 στις 04:49 @Sex
Ευχαριστω ρε φιλε.Πραγματικα με βοηθησες να χαλαρωσω λιγο
Πήγαινε στο θέμα: Στυση.ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 29/8/2018 στις 09:01 @Sex
Γεια σας.Ειμαι αγορι 17 χρονων.Τελευταια ειχα αγχος για την σεξουαλικη μου ταυτοτητα.Τελικα ξαταλαβα οτι δεν ειχα κατι και μ αρεσουν κανονικα οι κοπελες.Παρολαυτα τωρα που σχεδον το ξεπερασα δεν εχω καμια σεξουαλικη ελξη οπου ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.Σας παρακαλω βοηθηστε με
Πήγαινε στο θέμα: Στυση.ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 28/8/2018 στις 11:16 @Sex
Ας πει και καποιος αλλος την αποψη του παρακαλω
Μήνυμα στις 19/8/2018 στις 16:13 @Διάφορα
Φιλε και εγω ειμαι 17 και ειμαι 114 αν και αρκετα αθλητικος τυπος.Πριν δυο χρονια ημουν 114 τον ιουνιο και τον οκτομβρη ημουν 80.Σιγουρα.μην το πας γρηγορα γιατι θα βαλεις παλι κιλα οπως εγω.Το 6μηνο που λες ειμαι καλο θεωρω αλλα παντα μαζι με γυμναστικη.Και πιο βπηθητικο ηα ηταν να εχεις στοχο ενα ρουχο.Δλδ.Ενα τζιν που πρεπει να χασεις 5 κιλα πχ για να χωρεσεις.Θεωρω πως αυτο βοηθαει αρκετα.Καλη επιτυχια
Πήγαινε στο θέμα: Δίαιτα |