Μήνυμα στις 23/4/2018 στις 10:36 @Διάφορα
Ποσο εχετε βγαλει στις πανελληνιες; και ποσο βγαζατε στις υπολοιπες ταξεις
Πήγαινε στο θέμα: πανελληνιες-βαθμολογια
Μήνυμα στις 23/4/2018 στις 10:25 @Διάφορα
Λοιπον φιλε μου μπορεις να κανεις μια μεγαλη ποικιλια απο push ups μπορεις να κανεις sit ups(κοιλιακοι) μπορεις επισης να αγορασεις ενα μονοζυγο και να κανεις pull ups και chin ups μπορεις να ακουμπησεις τα χερια σου στο κρεβατι σου και να κανεις βυθισεις τρικεφαλων αν πατησεις στο youtube home workout program θα σου βγαλει πολλα αποτελεσματα επισης αν θες να ξοδευεις λιγοτερο χρονο εως και 15-20 λεπτα μπορεις επισης να κατεβασεις στο κινητο σου μια εφαρμογη hiit home workout και αυτη η μεθοδος βοηθαει επισης και στην καυση λιπους Πήγαινε στο θέμα: Ασκησεις γυμναστικης
Μήνυμα στις 23/4/2018 στις 10:21 @Διάφορα
Φιλε μου το χερι δεν αποτελειται μονο απο το δικεφαλο(μπρατσο) αποτελειται και απο τα τρικεφαλα και τους ωμους τα forearms και αλλα οποτε αν θελεις να βαλεις ογκο στα χερια σου πρεπει να δουλευεις ολες τις μυικες ομαδες ετσι ωστε τα χερια σου να φαινονται μεγαλυτερα.Τωρα οσον αφορα την διατροφη για να χτισεις μυες χρειαζεται να τρως πιο πολλες θερμιδες απο οτι καις.Προσεχε ομως αυτες οι θερμιδες να ειναι ποιοτικες και προσπαθησε να βαζεις συχνα στα γευματα σου φαγητα που περιεχουν πρωτεινη.Ετσι σιγα σιγα θα μπορεσεις να χτισεις μεγαλα χερια αλλα και ενα φιτ σωμα
Πήγαινε στο θέμα: Ογκο στα χερια (διατροφη)
Μήνυμα στις 23/4/2018 στις 10:16 @Sex
Καλησπερα πριν απο 11 μερες εκανα περιτομη πλεον μπορω να κινουμαι σχετικα ευκολα εξω αλλα μονο με γαζες.Ο γιατρος μου ειπε οτι σε 15 μερες θα εχω αναρρωσει πληρως απο τα παντα.Τα ραμματα δεν εχουν πεσει και μου ειπε οτι αν δεν πεσουν μεχρι την 2η βδομαδα θα παω να μου τα αφαιρεσει ετσι ωστε να μην αφησει κανενα σημαδι.Ξερετε κατα ποσο επιπονη ειναι η διαδικασια; Επιπλεον δεν εχει επουλωθει η πληγη(εχει ομως μια βελτιωση αλλα παραμενει στασιμη)εχετε κατι να μου προτεινετε ετσι ωστε η ολη αναρρωση να γινει πιο γρηγορα; ευχαριστω πολυ Πήγαινε στο θέμα: περιτομη και ραμματα |