Μήνυμα στις 6/1/2018 στις 07:40 @Κλάψιμο
Και να μην είναι τι έγινε? Αυτοί σε μεγάλωσαν αυτοι σε αγάπησαν αυτοι ειναι οο γονεις αου
Πήγαινε στο θέμα: Οι γονείς μου μάλλον δεν είναι οι βιολογι
Μήνυμα στις 5/1/2018 στις 17:38 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε είσαι καλά? Η κοπέλα είναι διαμάντι. Καλύτερα ενα άκυρο (που δεν θα φας) παρα αυτό. Είμαι σίγουρη νιώθει το ίδιο
Πήγαινε στο θέμα: Απωθημενο
Μήνυμα στις 5/1/2018 στις 17:35 @Θ. Κλημεντίνη
Να την παρατήσεις... Η μάλλον προειδοποίησε την πρώτα και αν πάλι κανει τα ιδια χώρισε την έτσι έκανα και εγώ σε ενα παιδί που ήθελα να χωρίσουμε αλλα δεν ήθελα να του το πω για να μην τον πληγώσω δεν σου λέω οτι ειναι έτσι απλά λέω
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια με την κοπελα μου(SOS)
Μήνυμα στις 5/1/2018 στις 17:27 @Θ. Κλημεντίνη
Κοίτα εγω λεω αστον ελεύθερο και αμα αυτος δεν το εκτιμήσει και σου κανει μαλακια καλύτερα για σένα γιατί θα καταλάβεις οτι δεν αξίζει (αν λεω αν κανει καμια κουτσουκελα)
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με την φίλη του
Μήνυμα στις 5/1/2018 στις 17:24 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Οχι είναι μια χαρά το έχει η κολλητή μου και είναι τέλειο καθε φορά στο σπίτι της βλέπουμε ταινιες σειρές κτλ κτλ καο είναι σχετικά οικονομικά βέβαια και το Nova ειναι καλη λυση και οικονομική απλα το Netflix μπορείς να το έχεις και στο κινητόΠήγαινε στο θέμα: Netflix
Μήνυμα στις 5/1/2018 στις 17:10 @Κλάψιμο
Λοιπόν εγώ πέρυσι είχα περάσει μια κατάσταση πολυ δύσκολη είχα μεγαλο οικογενειακό πρόβλημα ειχα μαλώσει με την παρέα μου και ειχα βέβαια την κολλητή μου αλλά επειδή γενικά είναι περίεργη σαν άτομο δεν μπορώ να πω οτι με στήριξε. Τότε άρχισαν οι πρώτες κρίσεις πανικού δηλαδη με έπιανε δύσπνοια ενα αίσθημα οτι δεν μπορούσα να παρω ανάσα ταχυπαλμία καο τέτοια .Τώρα ολα ειναι τέλεια εχω μια υπέροχη παρέα βγαίνω περνάω ωραια δεν εχω οικογενειακό πρόβλημα πια λόγω Ρον γονιών μου( είμαι πρώτη λυκείου) έχω οικονομική άνεση έχω αγόρι αλλά παλι χτές νόμιζα οτι δεν μπορούσα να αναπνεύσω καο ξαφνικά άρχισα να κλαίω και αρχισα να σκέφτομαι ολα αυτά που πέρασα εκείνη την εποχή. Να ανησυχήσω?
Πήγαινε στο θέμα: Κρίσεις πανικού η μήπως οχι? |