Μήνυμα στις 18/7/2017 στις 22:11 @Sex
Λοιπον δεν σε λέω μικρή... Πιστευω οτι αν αγαπάς τον συντροφο σου και θες να του δωσεις κατι τόσο πολύτιμο δέχομαι την απόφαση σ.... Τωρα να μείνεις έγκυος είναι σχετικα δύσκολο έχει σχέση να βρίσκεσαι στις γόνιμες μέρες σ (αν εχεις σταθερή περίοδο φυσικά)... Θέλω να ρωτήσω αν το αγόρι σ είναι παρθένος κ αν οχι αν είναι καθαρός γτ τα αφροδίσια αν τα κολλήσεις τα παντρεύεται και είναι πολυ κακό αυτό.... Αντισύλληψη δεν χρειαζεται να πάρεις γτ αυτά που θα σ φέρουν(να παχυνεις να εχεις συνέχεια περίοδο ναυτία εμετός ζαλάδες) δεν αξίζουν πίστεψε με και επίσης είναι και ακριβά στην τσέπη κάθε μήνα... Το χάπι λέγεται χάπι βιασμού για κάποιο λογο είναι πολυ επικίνδυνο και δεν θα πρεπει να γίνει καραμέλα γιατι το ποσοστό να μείνεις στείρα στο μέλλον είναι πολυ μεγάλο... Σε πολύ ειδικές περιπτωσεις... Τελευταια τα προφυλακτικά είναι καλα αλλα πάρτε απο εταιρία(π. Χ. Duo) και να μην είναι λιωμένα η να έχουν εκτεθεί στον ήλιο... Τωρα εγω δεν επέτρεψα σε κανέναν να μ πάρει την παρθενία μ ουτε στον τοτε εραστη μου... Το κάνα μονη μ και ετσουξε λίγο αλλα πιστεύω οτι καλυτερα να το κανεις μονη σου(όταν αυτό ευχάριστος σαι παρα με το αγόρι) ουτε αίμα μετα μαζί του ουτε πόνος... Αλλα με βαση απόλαυσης εμείς πάμε ελεύθερα... Ξέρω ομως την ωριμότητα και τον εμπιστευομααι.. Είναι πιο απολαυστικο... Αλλα ξέρω οτι ο άλλος είναι καθαρός αλλιως δεν έχει... Καλη διασκεδαση
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 18/7/2017 στις 21:53 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον και εγω πέρασα απο την θέση σ και πέρασα απο πολλά σχολεία και πολλές παρέες... Το να κάθεσαι με ατομα που δεν έρχεται κοινα και δεν περνάς καλα και είσαι μαζί τους μονο και μονο επειδή θες και καλά κάποιον για να μιλάς είναι χαζομαρα τοχω περασει και γω και δεν έφερε πουθενά.... Δεν χρειάζεται να κανεις τέτοιες θυσιες για άτομα που δεν αξίζουν... Πανε στο καινούργιο σχολείο και μιλά με ολους... Σε παρακαλώ μην κανεις το λάθος να κλειστές και να μην μιλάς σε κανέναν... Δεν θα σε φάνε ουτε τίποτα... Έχουν όλοι τις ίδιες ανησυχίες πίστεψε με... Εγω λέω να πας στο καινούργιο και απο τις πρωτες μέρες να βρεις οποίο αγόρι η κορίτσι παλιό η καινούργιο στο σχολείο θες και να του μιλησεις.. Πίστεψε με θα υπάρξεις σε πολλα σημεία στην ζωή σ σε ξένο περιβάλλον αλλα δεν θα κλείσει το μέλλον σου για αλλους που δεν αξίζουν κιόλας... Πιάσε το μέλλον σ και άνθισε το δίνοντας τροφή νερό και ήλιο... Πίστεψε με ξέρω τι σου λεωΠήγαινε στο θέμα: Αλλαγη Σχολειου
Μήνυμα στις 18/7/2017 στις 21:43 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Οχι μην το κανεις... Εχεις κανει τρύπα και ο οργανισμός σου προσπαθει να συνηθίσει στην τρύπα και στο Σκουλαρίκης οτι είναι κομματι του οργανισμού σου...υπομονή 30-40ημερες μην τυχόν μολυνθεί γτ μετα ουτε Σκουλαρίκη θα εχεις και αν συνεχιστεί η μόλυνση ουτε και αυτί... Ειμαι φοιτήτρια γιατρός οποτε η συμβουλή μου θα σε βοηθησειΠήγαινε στο θέμα: Σκουλαρίκι στο αυτι
Μήνυμα στις 18/7/2017 στις 21:27 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας... Ειμαι η Μαρια και ειμαι20 χρονων.... Εχω περάσει απο δυσκολίες αρκετές(χωρισμός. Βία.) απο οικογένεια. Εχω χασει φιλους που δεν άξιζαν στην τελική... Λοιπον δεν θέλω να μιλήσω για το οτι τωρα τελευταία ουτε σωστούς φιλους δεν μπορεις να βρεις αλλα ουτε για το ποσο απαίσια μπορεί μια οικογένεια μπορεί να είναι.. Αλλου είναι το πρόβλημα.... Λοιπον γνώρισα ενα αγόρι 11μηνες μικροτερο απο μενα μέσω φβ κ παρόλο που νομιζω οτι δεν αξίζουν αυτα τα φβ Μίλησα με αυτό το αγόρι και ταιριαξαμε απίστευτα.... Η χημεία που μας περιέβαλε ηταν πολυ δυνατή και για πρωτη φορά ενιωσά ερωτευμένη.... Μετα έμαθα οτι αυτό το παιδι που ερωτευτικα προέρχεται απο μια οικογένεια γιατρών αρα και αρκετά άνετοι οικονομικά σε σχέση με μένα.... Λοιπον με αυτό το παιδι τα φτιάξανε και ήμαστε εδώ και ενα χρόνο... Βέβαια υπήρξε κατι σοβαρό που ειχε γίνει ενδιαμεσα... Αυτό το παιδι σπουδάζει στο εξωτερικό ιατρική... Ήμουν τόσο ερωτευμένη που ήθελα και εγω και αυτός να έρθω να ζήσω μαζί του... Ηταν χαζό ξέρω αλλα ήμουν τόσο τυφλή στον ερωτα που δεν με ένοιαζε... Δεν πήγα τελικά έφαγα τα μούτρα μου (χωρίσαμε για μια βδομάδα επειδη δεν ήθελε να μ καταστρέψει την ζωή μου και την σχολή μ και συνεχισα την σχολή μ και κρατησαμε το περισσοτερο της σχέσεις μας εξ αποστάσεως και ζοριστικαμε αρκετά αλλα τα καταφέραμε... Ήμαστε και οι δυο τόσο ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλο... Με έχει στιριξει απίστευτα πολυ σε σημεία που ή οικογένεια μου με παράτησε δυστυχώς... Απο την πρωτη φορά έως τωρα δεν έχει αλλάξει η γνώμη μου στο οτι με θέλει γυναικα του στιριγμα του συντροφο του για το υπολοιπο της ζωής του και τον πιστεύω γτ σε αυτό και ας είναι 11 μήνες μικρότερος μ είναι ώριμος σε πολλα πραγματα λογο καταστάσεων που μ έχει πει... Με εμπιστεύεται παρα πολυ σε ολα καθώς και οικονομικά.. Τα παντα... Αυτό που σκεφτομουνα εγω ηταν οτι θα τελείωνα την σχολή μου(σε 1.5 χρονια) και θα εμένα μαζί του με μια προϋπόθεση... Οτι θα αραβωνιαζομασταν... Δεν θέλω να τα παρατησω ολα στην Ελλάδα να φύγω εκεί που σπουδάζει να μάθω καινούργια γλώσσα και πολλα αλλα χωρίς να εχω κατι σταθερό... Ποια είναι η δίκη σας άποψη;... Σήμερα κάναμε μια συζήτηση και του είπα ειλικρινά την θέση μου και μ απάντησε οτι λογο οικονομικών(επειδη σπουδάζει σε πανεπιστήμιο που πληρώνουν οι γονεις του) δεν μπορεί να κανει τέτοιο ανεξάρτητο βήμα καθώς δεν είναι δικά του τα λεφτά (και επειδη δεν με συμπαθούν οι γονεις του.. Επειδη δεν ειμαι γιατρός η μικρότερη) δεν είναι το καταλληλοτερο για αυτους... Μου είπε οτι "τον λογο του "σε μενα τον έχει δώσει και είναι δικιά μου απόφαση αν ανεβω η όχι.... Δεν ξέρω με κατέστρεψε αυτό...Δηλαδή θα κάνω τοσα πολλα και να μην εχω κατι σταθερό ; Το ξέρω οτι θέλει και γω να ανεβω αλλα δεν τον κάνει, λογο οτι ακόμα εξαρτάται απο τους γονεις του αλλα δεν μπορω να ειμαι σαν την άδικη κατάρα μέσα στο σπίτι του χωρίς τίποτα άλλο να στιριχθω εκτός απο αυτον και να μην μ δίνει καν το σωσίβιο; τι να κάνω πείτε μου σας παρακαλώ... Το βρίσκεται σωστο; Μήπως τελικά θέλει να με κρατήσει όσο είναι και μετα να με παρατήσει; Να πάω η οχι; Βέβαια μου είπε οτι θα με αρραβωνιαστει αλλα μετα αφού συζησουμε και το χουν χωνέψει οι γονεις του.... Δεν ξέρω νιώθω περίεργα Θα πρεπε; Α και το είσαι μικρή ακόμα δεν ισχύει... Μεγάλωσα σε καταστάσεις που με ωρίμασαν πολυ γρήγορα και δεν μ αρέσει γενικά το πρόχειρο... Βρήκα το άλλο μ μισο και το ξέρω οτι το ίδιο νιώθει αυτός αλλα μας το κόβουν.... 🙇 Υ. Π.. Να του κραταω τωρα μούτρα η οχι;νομιζω οτι φαινομαι κολλημένη έτσι και δεν θέλω να τον πίεση να με αρραβωνιαστεί.. Δεν ξέρω τι να κανω Πήγαινε στο θέμα: Μένουμε χωρίς δαχτυλιδια |