Μήνυμα στις 7/3/2018 στις 14:49 @Sex
Καλησπερα!! Καταρχην αυτα περι αρωστιας ειναι εντελως σαχλαμαρες, ουτε εχει να κανει με καποιο αλλο φυλο. Οι gay και οι λεσβιες ειναι απλως αντρες και γυναικες αντιστοιχα που ελκονται απο ατομα του ιδιου φυλου. Απο την ολη σου περιγραφη κι εχω θεωρω οτι εχεις δικιο πως εισαι ομοφυλοφιλος, θα αφησω ενα περιθωριο γιατι καποιοι λενε οτι ειναι νωρις να βαλεις ταμπελες, αλλα για να λες οτι σου περναει αδιαφορο ενα γυναικειο σωμα λογικα δεν ελκεσαι σεξουαλικα απο αυτο. Οι φιλοι σου που εχουν τετοιες αντιληψεις προφανως και δεν εχουν ενημερωθει επι του θεματος και εχουν μεγαλωσει με τα γνωστα στερεοτυπα αν λενε τετοια πραγματα... Συν οτι αν ειναι πραγματικα φιλοι δεν θα αλλαζε τιποτα αν τους το ελεγες. Τωρα το coming out ειναι κατι εντελως προσωπικο αν θες να το κανεις κι αν οχι. Εγω προσωπικα δεν εχω κανει αλλα θελω καποια στιγμη. Αν πιστευεις οτι δεν ενδιαφερει τους αλλους η σεξουαλικοτητα σου τοτε ασφαλως και να το κρατησεις για εσενα, μαγκια σου. Απο εκει και περα το να εισαι ανοιχτα ομοφυλοφιλος εχει πολλα θετικα: μπορεις να εισαι ο εαυτος σου, δεν νιωθεις συνεχεια πιεσμενος και οτι μπορει να αποκαλυφθεις, ξερεις σιγουρα πως τα ατομα που συναναστρεφονται μαζι σου σε αγαπανε για αυτο που εισαι και δε θα σε απερριπταν για τη σεξουαλικοτητα σου, κανεις πιο ευκολα σχεσεις και ενα σωρο αλλα. Για αυτο αν ο λογος που δεν θελεις να κανεις coming out ειναι επειδη απλως φοβασαι για το τι θα πουν οι αλλοι και κυριως οι γονεις σου τοτε να το προσπαθησεις. Πιστευω πως εχουν δικαιωμα σαν γονεις σου να μην εχουν για χρονια λανθασμενη εντυπωση για σενα και σε 20-25 χρονια να περιμενουν και εγγονια :p Δεν ειναι ασφαλως κατι κακο για να το κρυψεις!! Ειναι χαζο να θεωρεις οτι θα μεινεις μονος. Ο κοσμος δεν ειναι τοσο σκληρος οσο φαινεται, υπαρχουν πολλοι που θα σου σταθουν, θα σε αγαπησουν για αυτο που εισαι και θα σε στηριξουν. Βρες ατομα με ιδια ενδιαφεροντα. Εχω πχ δικτυωθηκα σε ομαδες στο fb της Gaga που εχουμε ιδια γουστα μουσικης και οι περισσοτεροι εκει ειναι και LGBT+ ατομα και μοιραζομαστε τετοια θεματα. Απο εκει γνωριζεις κι αλλους και παει λεγοντας. Ψαξε αναλογα με τα ενδιαφεροντα σου φυσικες ή διαδικτυακες ομαδες και παρεες. Αν θες καθαρα για τετοιους λογους υπαρχει και η Color Youth αλλα δεν το εχω ψαξει και πολυ να σου πω την αληθεια Αυτα απο μενα, ελπιζω να σε βοηθησα!! Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικότητα-Κοινωνία ( Αγόρι)
Μήνυμα στις 6/3/2018 στις 11:59 @Sex
Οχι και 3 χρονια βρε ειναι υπερβολη :p Απο οσο ειχα ψαξει παλιοτερα πρεπει πρωτα πρωτα να αφαιρεσεις τα ραμματα, μην το σκεφτεις καν ακομη να αυνανιστεις! Προσπαθησε να αποσπασεις τον εαυτο σου για να μην το σκεφτεσαι και κανε υπομονη. Οταν τα αφαιρεσεις μετα θα ειναι θεμα χρονου, σε ενα - εναμισυ μηνα εξαρταται κι απο την προοδο που θα εχεις θα μπορεις κανονικα μετα Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη αυνανισμος
Μήνυμα στις 6/3/2018 στις 11:53 @Sex
Λοιπον το εχω παθει κι εγω αυτο για ενα διαστημα κι εσκαγα... Εχω την εντυπωση οτι απλως βαρεθηκες και δε σε ευχαριστει οσο παλιοτερα. Προτεινω να κανεις ενα reboot. Σταματα να αυνανιζεσαι για οσο περισσοτερο μπορεις (2 εβδομαδες; Ενα μηνα; τοσο το καλυτερο ειναι στο χερι σου) Επισης μπορεις να ψαξεις για νεους τροπους να αυνανιζεσαι, η να αλλαξεις ειδος πορνο αν βλεπεις Πήγαινε στο θέμα: Τι στον **** γινεται;;;
Μήνυμα στις 22/1/2018 στις 14:12 @Sex
Εγω θα ελεγα περιμενε 5 μερες, αλλαζε συχνα εσωρουχα και κρατησε καθαρη την περιοχη οσο πιο πολυ μπορεις για να μην τη μολυνεις! Επισης οσο μπορεις να εισαι προσεκτικος τις επομενες φορες για να μην το ερεθισεις χειροτερα Κατα τα αλλα δεν πρεπει να ναι κατι σοβαρο, και οτι δεν ποναει ειναι καλο σημαδι!! αν επιμενει ομως πηγαινε σε ενα γιατρο να σιγουρευτεις Πήγαινε στο θέμα: Πληγη στην βαλανο
Μήνυμα στις 22/1/2018 στις 14:08 @Sex
Cottoneyejoe Κι εγω τα ιδια, εχω ψιλοβαρεθει λιγο και αν δω θα ειναι περιπου αυτα που ανεφερες. Και το gay to str8 μαρεσει σαν κατηγορια
Πήγαινε στο θέμα: Τι κατηγορίες τσόντες σας αρέσει να βλέπε
Μήνυμα στις 10/9/2017 στις 12:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Να περιμενεις τουλαχιστον ενα μισαωρο για να κατουρησεις μετα τον αυνανισμο. Αν το παθεις ξανα πιες πολλα ποτηρια νερο και θα σου περασει. Ειναι ενας συντομος ερεθισμος που τον παθαινω κι εγω καμια φορα. Επισης μπορει να βοηθησει η μαγειρικη σοδα μεσα στο νερο η ο χυμος κρανμπερυΠήγαινε στο θέμα: Θέμα στο πεος
Μήνυμα στις 2/9/2017 στις 00:01 @Sex
Μην ανησυχεις καθολου, δεν ειναι τιποτα απλως θα τα κοιταξει. Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι για τετοια. Τις περισσοτερες φορες βεβαια δε μπαινουν καν στον κοπο, απλα συμπληρωνουν το χαρτι! Οποτε μπορει και να μη σε εξετασει καθολου
Πήγαινε στο θέμα: Γιατρός
Μήνυμα στις 24/7/2017 στις 02:38 @Sex
Εισαι μια χαρα, ακομη αναπτυσσεσαι και ο καθενας εχει διαφορετικο ρυθμο αναπτυξης. Για την ηλικια σου ειναι ενταξει αυτο το μεγεθος, δε χρειαζεται να ανησυχεις γιατι κατα πασα πιθανοτητα μεχρι να ενηλικιωθεις θα εχει μεγαλωσει κι αλλο.
Πήγαινε στο θέμα: fisiologiko megeuos peoys?
Μήνυμα στις 24/7/2017 στις 02:36 @Sex
Δεν παθαινεις τιποτα απολυτως. Πολλοι το εχουν δοκιμασει και πολλοι το εχουν και σαν συνηθεια. Και στο λεω με σιγουρια γιατι το εχω ψαξει χαχαχχα Οσο περιεργο και αν ακουγεται εχουν γινει πολλες ερευνες πανω στο θεμα, τις οποιες μπορεις κι εσυ να γκουγκλαρεις οπου ανακαλυψαν οτι οχι μονο δε βλαπτει αλλα το σπερμα βοηθαει σε πολλα! Βελτιωνει τη διαθεση, ενισχυει τη μνημη, βοηθαει στους διαβητικους, κανει καλο στο δερμα και αλλα Ναι ακουγεται περιεργο αλλα ειναι αληθινο Πήγαινε στο θέμα: Χύσια, σεξ
Μήνυμα στις 21/7/2017 στις 20:48 @Sex
Υπομονη, δεν ωριμαζουν ολοι στην ιδια ηλικια. Δε χρειαζεται να αγχωνεσαι για αυτο το θεμα. Εχει τυχει να αρχισουν ατομα να χυνουν απο τα 11, εχει τυχει κι απο τα 16. Μην σε απασχολει, αργα η γρηγορα θα αρχισεις κι εσυ.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να χυσω |