Μήνυμα στις 12/9/2017 στις 21:15 @Sex
Γειά σας μέλη του ftou. Είμαι 15 χρονών και έχω ένα πρόβλημα με το πέος μου. Το κεφαλάκι έχει γίνει κόκκινο και με πονάει λίγο και το πετσάκι από μέσα. Ξέρετε τι είναι; Την παίζω γύρω στις 4 φορές τη μέρα. Μήπως φταίει αυτό;;
Πήγαινε στο θέμα: πόνος στο πέος
Μήνυμα στις 12/3/2017 στις 20:01 @Sex
γειά σας παίδες! έχω μια απορία που με βασανίζει καιρό τώρα! Είμαι 14,5 χρονών. Όταν ήμουν 9 χρονών είχα πάει στο γιατρό γιατί το ένα @ρχίδι μου ήταν μεγαλύτερο από το άλλο και μας είπε πώς ήταν βουβωνοκήλη. Τώρα που είμαι 14,5 τα @ρχίδια μου εχουν ιδιο μεγεθος και τα δύο και μεσα στο σακο δεν υπάρχει αυτός ο ας πούμε "όγκος" που υπήρχε τότε. Υπάρχει περίπτωση η βουβωνοκήλη να έχει διορθωθεί από μόνη της;;; Υ.Γ. να σημειώσω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με το χύσιμο Πήγαινε στο θέμα: Βουβωνοκήλη
Μήνυμα στις 11/9/2016 στις 20:06 @Sex
καλησπερίζω τα μέλη του ftou.gr! Θα μπώ κατευθείαν στο ψητό. Θέλω να μάθω αν το πέος μου έχει το σωστό μέγεθος για την ηλικία μου. Είμαι 14 χρονών (θα πάω για τρίτη γυμνασίου τώρα) και όταν είμαι φούλ καυλωμένος και με το πουτσοκέφαλο έξω το πέος μου είναι στα 13 με 13,5 εκατοστά. Είναι καλό για την ηλικία μου;;;
Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος πέους |