Μήνυμα στις 1/6/2016 στις 13:23 @Θ. Κλημεντίνη
Ο βλαμμένος που πήγα και ερωτεύτηκα είναι αρραβωνιασμένος με μια άλλη κοπέλα. Μου λέει πως δεν την θέλει και πως για μένα τρελαίνεται. Φυσικά εγώ, αν και καψουράκι, δεν τρώω κουτόχορτο. Αμα δεν την θέλει, ας την ξε-αρραβωνιαστεί. Επίσης τι μπορώ να κάνω για να τον τηγανίσω; (για να πάρει και αυτός μια δόση από πίκρα, όπως άλλωστε την παίρνω και εγώ καθημερινά από κείνον)
Πήγαινε στο θέμα: Τα έχει με άλλη. Πώς τον τηγανίζω;
Μήνυμα στις 1/6/2016 στις 01:35 @Sex
Υπάρχουν ωραιότατα λαχανικά, φρούτα και κηπευτικά που κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά σου. Επιπλέον αν έχεις καλλιτεχνικό ταλέντο μπορείς να σμιλεύσεις έναν ξύλινο φαλλό. Αν βάλεις στη λαβή του και ανοιχτήρι για μπύρες, θα έχεις στο σπίτι σου ένα χρηστικό αντικείμενο και επιπλέον δε θα σε πάρει κανείς χαμπάρι!!!
Πήγαινε στο θέμα: Sex toys
Μήνυμα στις 1/6/2016 στις 00:42 @Sex
Και σε δερματολόγο, αφροδισιολόγο μπορείς να πας
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακι στο πεος
Μήνυμα στις 1/6/2016 στις 00:41 @Διασκέδαση
Εκανα μια βόλτα σήμερα στο κέντρο. Οι ζέστες έσφιξαν και οι κατσαρίδες ξεφάντωσαν στην πλατεία Αγ. Ειρήνης και Θησείο. Καλώς ήρθατε κορίτσια, είστε κάτι σαν τα χελιδόνια που φέρνουν την άνοιξη. Εσεις το καλοκαίρι....
Πήγαινε στο θέμα: καλωσήρθατε κατσαρίδες
Μήνυμα στις 1/6/2016 στις 00:33 @Διάφορα
Εχω βγάλει ράμματα και δεν πονάει ένα τσικ είναι...
Πήγαινε στο θέμα: Ράμματα
Μήνυμα στις 1/6/2016 στις 00:27 @Διάφορα
Κολύμπα καλέ, παίξε καμιά ρακέτα και φάε και κανένα παγωτό σαν παιδί που είσαι...
Πήγαινε στο θέμα: γυμναστηριο-ηλικια
Μήνυμα στις 1/6/2016 στις 00:25 @Διάφορα
Αποκαρδιωτική η μόδα στα παπούτσια φέτος. Μαχαίρι στην καρδιά του ποδολάγνου!
Πήγαινε στο θέμα: χρυσά πασούμια και καλοκαιρινή απόγνωση
Μήνυμα στις 30/5/2016 στις 14:16 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Επέμεινε λίγο ακόμα. Αν βρεις κλειστή πόρτα ξανά. Κοίταξε αλλού. Σε 3 μηνάκια το πολύ θα έχεις γνωρίσει και άλλα πρόσωπα και αυτή θα είναι για σένα η γλυκιά ανάμνηση της πρώτης αγάπης. Εγγυημένα στο λέω.Πήγαινε στο θέμα: Χώρισα αλλά το μετανιώνω!
Μήνυμα στις 30/5/2016 στις 14:10 @Κλάψιμο
Κάνε πολύ Sex μαζί της μέχρι να βαρεθείς το σπόρ. Κάνε τα πάντα όλα. Να μη μείνει καμιά απορία. Μετά, όταν θα έχεις ψιλοβαρεθεί και ανακτήσεις και την αυτοπεποίθησή σου, κάνεις μια όμορφη κουβεντούλα μαζί της. Ακου την καψερούλα τι έχει και αυτή να σου πει.
Πήγαινε στο θέμα: κερατο |