Μήνυμα στις 30/6/2016 στις 13:55 @Μηχανήματα
φιλε ενα για τν πλακιτσα και τις βολτες μου θελω,σκεφτομαι κανενα glx ή κατι παρομοιο
Πήγαινε στο θέμα: παπι-οδηγηση
Μήνυμα στις 29/6/2016 στις 15:57 @Μηχανήματα
Γεια σας παιδια..ειμαι 15 χρονων και τωρα τελευταια μου εχει μπει η ιδεα να οδηγησω μηχανακι (εχω επηρεαστει απο τους φιλους μου).Θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε πως οδηγαμε μηχανακι (οσο γινεται με λογια) και να μου προτεινετε ενα καλο και γρηγορο μηχανακι κατω των 1000 ευρω (μεταχειρισμενο) για να παρω οταν βγαλω διπλωμα.Ευχαριστω εκ των προτερων. (αποδεκτη σε οποιον με καλυψει) Πήγαινε στο θέμα: παπι-οδηγηση
Μήνυμα στις 24/6/2016 στις 14:45 @Sex
ευχαριστω φιλε μ ,ναι ξεπεταγμενη ηθελα να πω...Καμια αλλη αποψη?
Πήγαινε στο θέμα: φαση (1η φορα)
Μήνυμα στις 24/6/2016 στις 13:49 @Sex
Γεια σας παιδια..καταρχας τν σεπτεμβρη θα παω 2α γυμνασιου και δν εχω φασωσει ποτε.. ενα κοριτσι με γουσταρει,ειναι ενα χρονο μικροτερη ,εχει ξανακανει φαση και ειναι κ ομορφη..το θεμα ειναι οτι ειναι λιγο ''τσουλα''..πειραζει να κανω κατι μαζι της απλα για την εμπειρια ? Και μπορειτε να μ πειτε πως κανουμε φαση? (αποδεκτη σε οποιον με καλυψει) Πήγαινε στο θέμα: φαση (1η φορα)
Μήνυμα στις 30/5/2016 στις 13:58 @Διάφορα
κοιλιακους εννοω στην κοιλια,τους μυς
Πήγαινε στο θέμα: γυμναστηριο-ηλικια
Μήνυμα στις 29/5/2016 στις 23:08 @Διάφορα
κοιλιακους μπορω να κανω απο τωρα?
Μήνυμα στις 28/5/2016 στις 17:23 @Διάφορα
γεια σας παιδια...καταρχας ειμαι 13 χρονων 1.69 υψος και 55-60 κιλα...εχω λιγη κοιλια και λιγο στηθος..θλ τρ το καλοκαιρι να γραφτω γυμναστηριο για να σφιχτω λιγο..μπορω να παω απο τετοια ηλικια?και αν μπω μπορω να κανω κοιλιακους απο τωρα?αποδεκτη σε οποιον με καλυψει..
Μήνυμα στις 21/5/2016 στις 12:53 @Μηχανήματα
εψαξα και δν ειχε....αλλος??
Πήγαινε στο θέμα: supra ή civic?
Μήνυμα στις 21/5/2016 στις 10:13 @Μηχανήματα
Γεια παιδια...τις προαλλες τσακωνομουν με εναν φιλο μου για το αν το toyota supra ειναι καλυτερο απο το honda civic..αυτος μ ελεγε οτι το civic ειναι καλυτερο επειδη μαμα ειναι πιο γρηγορο απο μαμα supra και οτι αυτα εχουν σταματησει να βγαινουν απο το '05 και οτι επισης εχει περισσοτερους ιππους..εγω διαφωνω παντως...εχει οντως δικιο?και πειτε μ μερικα επειχηρηματα για να του κλεισω το στομα...ευχαριστω εκ των προτερων...(αποδεκτη σε οποιον με καλυψει)
Πήγαινε στο θέμα: supra ή civic? |