Μήνυμα στις 2/10/2016 στις 00:23 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε,καταρχας μπραβο που εχεις τα κοτσια να κανεις κατι τετοιο αναμεσα σε ολους τους "Ελληναραδες" της κοινωνιας μας που θα σε πουν ανηθικο,σατανιστη κλπ κλπ αμα κανεις κατι τετοιο.Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεις ακουστικα οποτε κανενας δεν μπορει να σε σχολιασει για το τι ακους.Αλλα για να σου πω και την γνωμη μου δεν νομιζω οτι ειναι και οτι καλυτερο να βαζεις δυνατα την μουσικη σου(οχι συγκεκριμενα την δικια σου γενικα) σε χωρο με πολλα ατομα,οπως εγω δεν γουσταρω να ακουω οτι καρκινοτραγουδο ερθει στους αλλους να βαλουν οταν ειμαι κοντα τους ετσι δεν θα εβαζα και εγω.Τωρα αμα δεν εισαι σε καποιον χωρο ανοιχτο χωρις πολυ κοσμο τριγυρω τοτε βαλε οτι θες και μην σε νοιαζει τι λενε.Ελπιζω να βοηθησα and stay metal \m/Πήγαινε στο θέμα: Μεταλ και ροκ
Μήνυμα στις 27/8/2016 στις 19:07 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε το συγκεκριμενο επαγκελμα και γενικα σχεδον ολα τα επαγκελματα που εχουν να κανουν με την τεχνολογια εχουν μελλον.Ζουμε στην εποχη της πληροφορικης και η τεχνολογια εχει γινει αναποσπαστο κομματι της ζωης μας οποτε τα επαγκελματα που εχουν σχεση με αυτην εχουν ζητηση.Τωρα τα πτυχια των ΙΕΚ δεν αναγνωριζονται ιδιαιτερα
Πήγαινε στο θέμα: Μετραει το Ιεκ?
Μήνυμα στις 17/6/2016 στις 17:18 @Μηχανήματα
βγαλε φωτογραφια το λαπτοπ φιλε και ανεβασε το θα βοηθησει .Σβηνει οταν κανεις καποια διεργασια η και αμα το αφησεις αδρανες?Ισως κατι να χαλασε και να ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες.Κατεβασε το hwmonitor και δες τις θερμοκρασιες του.Αν δεν ειναι θεμα θερμοκρασιων πηγαινετο σε εναν τεχνικο
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΑΠΤΟΠ
Μήνυμα στις 12/6/2016 στις 02:34 @Διάφορα
Αυτα που λες δεν βγαζουν νοημα...Πως ακριβως αμα παει το λιπος στα μπρατσα σου θα γυμναστεις?Το φαι δεν σε γυμναζει, αν θες να αποκτησεις μυς στα χερια αγορασε 2 βαρακια κανε push ups,ελξεις και γενικα ασκησεις ενδυναμωσης.Επισης αμα δεν θελεις να περνεις βαρος τοτε θα μπορουσες να πηγαινεις για τρεξιμο οποτε εχεις ελευθερο χρονο ετσι ωστε να καις τις θερμιδες που περνεις απο το φαγητο.Προσπαθησε να περιορισεις τους υδατανθρακες και τρωγε προτεινες για να φτιαξεις μυς με την προυποθεση οτι σηκωνεις βαρη,σε καμια περιπτωση δεν προκειτε να γινει αυτο μονο με το φαγητο
Πήγαινε στο θέμα: Αδύναμα-χαλαρά μπράτσα και σώμα αχλάδι
Μήνυμα στις 12/6/2016 στις 02:27 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα πιστευω οτι πρεπει να αναρωτηθεις για 2 πραγματα πριν αποφασισεις.Καταρχας σκευτεσαι να δωσεις για καποιο πτυχιο στα γαλλικα στο μελλον?Αν ναι τοτε επιλεγοντας γαλλικα θα μαθεις καποια πραγματα και θα ειναι λιγοτερος ο χρονος προετοιμασιας στο φροντηστιριο. Δευτερον,σε ενδιαφερουν ιδιαιτερα οι βαθμοι σου στο σχολειο?Εχεις και εσυ το κολλημα του απουσιολογου η φοβασαι οτι θα κυνδινεψεις να μεινεις αν δεν εχεις καποιο μαθημα να σου ανεβασει τον μεσο ορο?Αν δεν ισχυει τιποτα απο αυτα και ιδιαιτερα αν δεν σκευτεσαι να δωσεις για πτυχιο στα γαλλικα τοτε θα σου προτεινα να πας γερμανικα γιατι πολυ πιθανον ο χωρισμος των τμηματων να γινει αναλογα με τον γλωσσα επιλογης οπως εγινε στο δικο σου σχολειο.Μπορει να μην ξερεις την γλωσσα(γερμανικα) και να δυσκολευεσαι με αποτελεσμα να εχεις χαμηλη βαθμολογια αλλα ας μην κρυβομαστε το να εχεις 20 στην γλωσσα επιλογης στο σχολειο δεν προκειτε να σε βοηθησει και πουθενα...μην περιμενεις οτι θα μπορεσεις να δωσεις για πτυχιο μονο με τα μαθηματα του σχολειου. ελπιζω να βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: χωρισμος τμηματων στο γυμνασιο
Μήνυμα στις 4/5/2016 στις 20:30 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα παιδια,ακολουθει μια μεγαλη και ενδιαφερουσα ιστορια με ενα κοριτσι και θα ηθελα την γνωμη και τη βοηθεια σας και των 2 φυλων.Να πω οτι ειμαστε και οι δυο 16 χρονων.Εγω εχω πολυ μικρη εμπειρια σε σχεσεις. Ολα αρχισαν 2 μηνες πριν περιπου,ειμουν στο σπιτι ενος θειου μου(Κυριακη μερα) και ετοιμαζομασταν να παμε στο γηπεδο να δουμε την ΑΕΚ σε εναν αγωνα κυπελου τελοσπαντων.Λιγα λεπτα πριν φυγουμε μου λεει οτι θα ερθει μαζι μας και ενας φιλος του τον οποιο γνωριζα αρκετα καλα, ερχεται λοιπον και μαζι φερνει και την κορη του την οποια ειχα να δω απο πολυ μικρος σε κατι γιορτες,ουτε το ονομα της δεν θυμομουν, συστηθηκαμε λοιπον σαν να βλεπομασταν πρωτη φορα και φυγαμε.Τελειωσε ο αγωνας,μετα πηγαμε για σουβλακια με τον θειο μου και τον πατερα της και γενικα μπορω να πω οτι μιλησαμε αρκετα και περναγαμε καλα μαζι,ανακαλυψαμε οτι μενουμε αρκετα κοντα αν και δεν πηγαινουμε στο ιδιο σχολειο και ρωτησε το ονομα μου στο fb για να με κανει add και μου ειπε το δικο της .Πηγαινοντας σπιτι πρωτος, εστειλα αιτημα οπου και αποδεχτηκε. Περιττο να πω οτι ειμουν πολυ χαρουμενος και μεσα στην επομενη βδομαδα μιλησαμε στο fb 2 φορες (εγω εστειλα) και ειπα να της ζητησω αν ειναι ελευθερη να βγαιναμε για καφε το σαββατοκυριακο.Μου ειπε οτι το Σαββατο ειναι λιγο δυσκολο αλλα για την Κυριακη θα μου πει.Ηρθε η επομενη βδομαδα και τιποτα, δεν μου εστειλε ποτε.Μια βδομαδα αργοτερα ειπα να ξαναστειλω να μιλησουμε, μου ειπε οτι ειχε δουλεια αυτο το σαββατοκυριακο και απολογηθηκε (κατι τετοιο).Απο κει και περα δεν ξανα εστειλα για αρκετο καιρο.Στεναχωρημενος μιας και δεν ανεφερε να κανονισουμε καποια αλλη μερα νομιζοντας οτι δεν θελει. Μετα απο καποιο καιρο στο ακυρο μου στελνει ενα βραδυ και μιλαγαμε τιποτα ιδιαιτερο ομως.Δεν εστειλα μεχρι την Κυριακη του πασχα για να πω ενα χρονια πολλα χωρις να επιδιωκω τιποτα το ιδιαιτερο.Αυτη ομως με ρωτησε ποτε γυρναω αθηνα και μου ειπε να κανονισουμε για καφε οταν ερθω.Της εστειλα χθες λοιπον να μιλησουμε και βγαινοντας της λεω στειλε οποτε θες να κανονισουμε για τον καφε που λεγαμε και απανταει ενταξει θα στειλω βασικα στειλε εσυ οποτε θες Ρε παιδια ειμαι παρανοηκος η οντως το παιζει δυσκολη?Δεν ξερω πως ακριβως πρεπει να χειριστω την κατασταση μιας και δεν εχω πειρα.Νιωθω οτι δεν θελει να εχω τον αλλο ως δεδομενο , θελει και λιγο φτυσιμο οποτε δεν ξερω ποτε υποτιθεται οτι πρεπει να στειλω γρηγορα...Εγω θελω πολυ και αμεσα τι ειναι αυτες οι βλακιες δεν καταλαβαινω, γιατι πρεπει να τα κανει περιπλοκα τα πραγματα.Δωστε μια γνωμη ρε παιδια τι ακριβως θελει?και εγω τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω προκαταβολικα Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολο κομματι...
Μήνυμα στις 2/5/2016 στις 15:01 @Θ. Κλημεντίνη
Προσπαθησε να πας την συζητηση σε κατι αναλογο για την περισταση,πλησιασε την κοιτα την στα ματια 3-4 δευτερολεπτα και φιλησε την
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτο φιλί/φάση Επείγων
Μήνυμα στις 6/4/2016 στις 18:27 @Διασκέδαση
Και εγω με την σειρα μου θα σου προτεινω το Daredevil μιας και βλεπω σου αρεσουν οι υπερηρωες,η σειρα ειναι πολυ καλη και για ποιο ωριμο κοινο μπορω να πω απο τις κλασσικες σειρες με ηρωες οπως flash και arrow.Μια ακομη σειρα του ειδους που πρεπει να τσεκαρεις ειναι το smallville ιδικα αν σου αρεσει ο σουπερμαν.Μπορει να ειναι 10 σεζον αλλα αξιζει απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο επισοδειο.Η σειρα ακολουθει τον Κλαρκ οταν ηταν ακομη εφηβος στο λυκειο του και ακομα ναακαλυπτε τις δυναμεις του, μεχρι που μεγαλωσε και εγινε ο σουπερμαν.Ακομα προτεινω το the last ship,the secret circle,the 100,dark matter
Πήγαινε στο θέμα: Σειρες τηλεορασης (Tv Series)
Μήνυμα στις 30/12/2015 στις 14:44 @Διάφορα
Ναι μαλλον για ιδιαιτερα θα παω,ξερει κανενας παιδια καποιον καλο και φθηνο(!) δασκαλο ηλεκτικης κιθαρας στην Αθηνα?
Πήγαινε στο θέμα: Επιλογη μουσικου οργανου
Μήνυμα στις 28/12/2015 στις 20:04 @Διάφορα
Εχω διαβασει σε διαφορα site πως δεν χρειαζετε να κανεις μαθηματα κλασσικης για μαθεις ηλεκτρικη κιθαρα καθως εχουν διαφορετικες τεχνικες.Σιγουρα αν εκανα πρωτα κλασσικη θα ηταν πιο ευκολο και θα αποκτουσα περισσοτερες γνωσεις για την κιθαρα γενικοτερα αλλα δεν ξερω αν πραγματικα ειναι αναγκεο.Ισως να βαρεθω κιολλας την κλασσικη μια και ειναι μακρια απο τα δικα μου ακουσματα, ασε που θα παρει και πολυ χρονο + χρημα για να μαθω κατι με το οποιο δεν θελω να ασχοληθω ιδιαιτερα.Τυχαινει να εχω μια κλασσικη κιθαρα σπιτι με σπασμενη μια χορδη κατι το οποιο επιδιωρθωνετε ετσι?
Πήγαινε στο θέμα: Επιλογη μουσικου οργανου |