Μήνυμα στις 23/10/2019 στις 11:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καταρχήν αν ήσουν έτοιμη δεν θα ρώταγες εδώ.Δεύτερον αυτά που είπες δεν είναι καν σημαντικά. Η πίπα περιττή είναι για όποιον καυλώνει πραγματικά με την πάρτη σου. Πήγαινε στο θέμα: χρειαζομαι απαντησεις!!!
Μήνυμα στις 22/10/2019 στις 19:09 @Sex
Η ωριμότητα είναι το πιο σοβαρό θέμα που ανέφερες και απασχολεί σχεδόν τις περισσότερες γυναίκες της ηλικίας σου. Γνώμη μου, κοίταξε για κάποιον αρκετά μεγαλύτερο σου που θα σε προσέξει. Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ
Μήνυμα στις 22/10/2019 στις 19:04 @Sex
Παράτα τον. Για χαζό παιδάκι τον κόβω. Αυτά δεν γίνονται έτσι για την πλάκα, είναι πολύ ιδιαίτερα φετίχ και δεν τα κάνει όποιος να ναι. Ψάξε για κάποιον πιο συμβατικό ή κάποιον που ξέρει πώς και πότε να το κάνει. Πήγαινε στο θέμα: Έφτυσε στο στόμα μου
Μήνυμα στις 5/10/2015 στις 18:19 @Θ. Κλημεντίνη
Αγόρι μου η κοπέλα σε παίζει.Οταν σου είπε δε θέλω να χαθούμε εννοούσε να μείνεις η καβατζα της άμα δε μπορέσει να ψησει τον άλλον.Αυτο που ΠΡΕΠΕΙ να κανεις είναι να τα φτιάξεις με άλλη και να επιδυκνειεστε συνεχώς μπροστά της.Θα κολλήσει για πλάκα το έχω κάνει, είναι δοκιμασμένο πίστεψε με.Με παρακαλαγε μετά και εγώ την απέφευγα.
Πήγαινε στο θέμα: Συμπεριφορά κοπέλας (φίλης;)
Μήνυμα στις 5/10/2015 στις 18:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:10 χρόνια το κάνω μικρέ με την κοπέλα μου και δεν εχι συμβεί τίποτα.Τα συμπερασματα δικά σου.Πήγαινε στο θέμα: SEX χωρις προφυλάξεις |