Μήνυμα στις 14/7/2015 στις 15:00 @Διάφορα
ευχαριστω πολύ ελπιζω να δω αποτελέσματα συντομα
Πήγαινε στο θέμα: αδυνατισμα βοηθεια
Μήνυμα στις 14/7/2015 στις 13:42 @Διάφορα
ρε συ σε ροτισα κατι στο αδυνάτισμα βοη8εια Πήγαινε στο θέμα: Kick Boxing.
Μήνυμα στις 14/7/2015 στις 12:07 @Διάφορα
τραγικε κα8ε ποτε πρεπει να επαναλαμβανο όλα αυτά??
Πήγαινε στο θέμα: αδυνατισμα βοηθεια
Μήνυμα στις 14/7/2015 στις 09:32 @Διάφορα
ευχαριστω gregory τραγικε πολθ χρησιμεσ συμβουλεσ νομιζω 8α της ακολοθ8ησο αν και καποιεσ από αυτεσ ειδη τις εφαρμοζω σχεδόν μονο το μονοζυγο δεν ειχα σκεφτει..Πρεπει να κανω και κοιλιακουσ?γρεγορυ 8α μιοσο τα γευματα μ.. Πήγαινε στο θέμα: αδυνατισμα βοηθεια
Μήνυμα στις 13/7/2015 στις 15:42 @Sex
η ανυσηχια μ είναι απλη..είμαι 14 και στο πεοσ μου το ¨κεφαλι δεν εχει βγει εντελωσ και φοβάμαι να το βγαλο εγω συνεποσ δεν εχω εκσπερματοσει για προτη φορα...επισκεφτηται τι αδυνάτισμα βοηθεια.. Πήγαινε στο θέμα: μονο για αντρεσ
Μήνυμα στις 13/7/2015 στις 15:27 @Διάφορα
γεια σας...ηθελα να ξεκα8αρισο από την αρχη ποσ είμαι νεοσ και ζιτο να συγχορεσετε τα λα8η μ οποια και αν είναι.....λοιπον η8ελα συμβουλεσ για καποιο 8εμα...βλέπετε είμαι 15 χρονον ,61 κιλα και περιπου 1,68..8α η8ελα να χασο κιλα γτ εχο κοιλια και νιο8ο αβολα..δεν είμαι ιδιαιτερα γυμνασμενοσ αλλα 8α ι8ελα ειδικα να κανο κοιλιακουσ...κανενα άλλο παιδι στυην ηλικια μ δεν είναι ετσι και δεν αισ8ανομαι καλα..8ελο να αδυνατισο και να κανο κοιλιακουσ..παρακαλο βοη8εια..8α ηταν χρηξσιμο ένα σχετικα ευκολο πρόγραμμα γυμναστικισ οστε να κανουν εστο και τους πιο μικρουσ κοιλιακουσ σε 1 μηνα..ευχαριστοεκ τον προτερων...
Πήγαινε στο θέμα: αδυνατισμα βοηθεια |