Μήνυμα στις 27/9/2017 στις 03:52 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Έχεις ήδη αργήσει θεωρητικά.Πες της να βγείτε και όταν θα'στε μόνοι σας εξήγησέ της τι νοιώθεις.Όσο περισσότερο το κρατάς μέσα σου κάνεις κακό και σε εσένα καταπιέζοντας τα συναισθήματά σου και σε αυτό που δυνητικά θα μπορούσατε να έχετε επειδή εάν νοιώθει και αυτή το ίδιο και δεν βλέπει ανταπόκριση ενδεχομένως να προχωρήσει,όπως και να΄χει εγώ πιστεύω πως ο ευθύς δρόμος είναι ο μόνος δρόμος που θα σε βγάλει εκεί που θες με ότι αποτέλεσμα και αν έχει.Πήγαινε στο θέμα: Μεγαλο Απωθημένο
Μήνυμα στις 25/1/2017 στις 13:56 @Sex
Ξεχασα το "μην" στο προηγουμενο σχολιο,συγνωμη για την παραλειψη,εννοω πως νομιζω ολοι οι ανδρες το εχουν παθει αυτο.
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 20/1/2017 στις 20:10 @Sex
Νομίζω δεν υπάρχει άνδρας που να είχε το συγκεκριμένο πρόβλημα.Είναι οι ορμόνες θαρρώ που ευθύνονται.Όταν προχωρήσετε με την κοπέλα σου σιγά σιγά θα το ξεπεράσεις τελείως.
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 17/1/2017 στις 18:00 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα φίλε, Καταρχάς δε νομίζω πως πρέπει να συνεχίσεις αυτό το θέμα με το ατύχημα.Ήταν γλυκό τις πρώτες 3 φορές που ζήτησες συγνώμη αλλά μετά μάλλον θα καταντήσει κουραστικό.Εφόσον υπάρχουν κάποιες ενδείξεις,ακόμα και τώρα που δεν είναι σίγουρες εγώ σου προτείνω να της πιάσεις την κουβέντα στο facebook για αρχή,να μιλάτε για διάφορα θέματα όσο πιο συχνά αλλά όχι υπερβολικά γίνεται.Από εκεί και πέρα να της μιλάς και στο σχολείο,να έχετε μια επαφή,προσπάθησε μην το παρακάνεις και μπεις friendzone.Τέλος,βρες την κατάλληλη στιγμή και μίλησέ της όποτε νιώσεις έτοιμος να της το πεις,άλλα λίγο γρήγορα,μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει ανεκμετάλλευτος. Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω πως ερωτεύτηκα
Μήνυμα στις 4/7/2016 στις 01:49 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γνωρίζοντας μόνο το Αιγάλεω θα μιλήσω αποκλειστικά για αυτό.Καταρχήν η σχολή βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό οπότε η πρόσβαση είναι πανεύκολη.Έχει και μετρό (Μπλε,γραμμη 3) και πολλά λεωφορεία. Το Αιγάλεω είναι μια περιοχή στην οποία μπορείς να βρεις κυριολεκτικά ό,τι θες!Μαγαζιά με ρούχα,καφετέριες (άφθονες πραγματικά),μπαράκια,φαγητό κτλπ. Αν χρειαστείς οτιδήποτε άλλο θα χαρώ να σε βοηθήσω. Πήγαινε στο θέμα: τει αθηνας - Θεσσαλονίκης
Μήνυμα στις 14/10/2015 στις 23:28 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα και πάλι φίλε non,αν και λίγο καθυστερημένα εύχομαι να μπορώ να σε βοηθήσω στο πρόβλημά σου.Καταρχήν θα έλεγα ίσως να'χε κάποια σχέση μέσα από την παρέα αλλά λογικά θα το'ξερες.Ως προς το πως θα τους ξανά κερδίσεις...δοκίμασε πρώτα να βρεις κάποιον μόνο του από αυτούς που να σου μιλήσει και να τον ρωτήσεις ανοιχτά τι συμβαίνει και από εκεί και πέρα βλέπεις πως θα κινηθείς.Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς περιμένω. Πήγαινε στο θέμα: Έχασα κάποια άτομα που έκανα παρέα...
Μήνυμα στις 7/10/2015 στις 19:51 @Θ. Κλημεντίνη
Τίποτα φίλε όλοι έχουμε περάσει,ίσως περνάμε και σίγουρα θα ξανά περάσουμε αυτή τη φάση και η βοήθεια από τρίτη σκοπιά είναι καλή τις περισσότερες φορές.Καλή επιτυχία και περιμένουμε να μάθουμε τι έγινε.
Πήγαινε στο θέμα: Να της πω να πάμε για ποτό;
Μήνυμα στις 7/10/2015 στις 15:03 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καταρχήν το είπα επειδή θα ήταν αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση σου,το σκεπτικό πίσω από αυτό είναι πως θα της πεις να βγείτε τώρα που είστε κοντά,αν αραιώσετε τις σχέσεις σας,κάτι που φοβάσαι λόγω παρέας αν κατάλαβα καλά,δεν θα'ναι τόσο εύκολο να της το ζητήσεις και σε εκείνη να σου απαντήσει θετικά.Τώρα,σίγουρα οι φίλοι σου έχουν και αυτοί ένα δίκαιο,αλλά από τη φύση μου -εγώ προσωπικά- είμαι ανυπόμονος άνθρωπος και αν είναι να κάτι θα το κάνω,δεν θα περιμένω να γεράσουμε μαζί πρώτα,ίσως να είναι και κακό,τίποτα από τα δύο δεν είναι σίγουρος τρόπος.Δες την προσωπικότητά της και κρίνε αναλόγως αυτό ίσως να ήταν το καλύτερο.Πήγαινε στο θέμα: Να της πω να πάμε για ποτό;
Μήνυμα στις 6/10/2015 στις 20:24 @Θ. Κλημεντίνη
Εννοείται φίλε,το'πα και στο προηγούμενο,δε γράφω με σκοπό την αποδεκτή,το θέμα είναι να σε βοηθήσουμε.Επίσης να κάνω μια ερώτηση τώρα που ξανά κοιτάω το αρχικό σου κείμενο.Τι εννοείς λέγοντας "όμως βρήκα κάτι καινούρια άτομα και δεν ξέρω αν θα κρατήσει για πολύ ακόμη."?
Πήγαινε στο θέμα: Να της πω να πάμε για ποτό;
Μήνυμα στις 6/10/2015 στις 15:33 @Θ. Κλημεντίνη
Φίλε non έχεις έρθει φτάσει πλέον στο 95% της "δοκιμασίας".Χωρίς να έχεις τίποτα να χάσεις με κάθε επιφύλαξη θα σου πρότεινα το Νο.2,είναι αυτό ακριβώς που θα έκανα στην περίπτωσή σου -όντως και ανυπόμονος άνθρωπος-,όμως κρατάω μια μεγάλη επιφύλαξη ως προς τον χαρακτήρα της κοπέλας καθώς όντως υπάρχει περίπτωση να φανείς πολύ βιαστικός.Σε περίπτωση όμως που της αρέσεις και δεχθεί δε βρίσκω λόγω να μην φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.Αυτή ήταν η προσωπική μου άποψη πάνω σε αυτό που είπες,πάρε άλλες 2-3 και κρίνε αναλόγως,είσαι σε καλό δρόμο φίλε.
Πήγαινε στο θέμα: Να της πω να πάμε για ποτό; |