Μήνυμα στις 1/3/2015 στις 18:30 @Sex
Γεια σας παιδια ειμαι 16.5 και σε 4 μηνες κλεινω τα 17.Θα με κοροιδεψετε αλλα δεν εχω παει ποτε με κοριτσι αν και θελω πολυ.Οι φιλοι μου,μου λενε οτι ειμαι πολυ ωραιο παιδι και πολυ καλος χαρακτηρας και οτι θα μπορουσα να ειχα οποια θελω στο πλευρο μου,αλλα κατι με σταματαει και αυτο ειναι οτι καπως ντρεπομαι.Μου λενε οτι εχω πολλες ευκαιριες αλλα δεν τις βλεπω.Περιμενω τα κοριτσια να δειξουν ενδιαφερον αλλα ποτε δεν το εχω δει.Σας παρακαλω οποια/ος μπορει να μου πει σημαδια στα οποια φαινεται οτι αρεσω σ'ενα κοριτσι.
Πήγαινε στο θέμα: Οδηγιες για γκομενα
Μήνυμα στις 28/2/2015 στις 16:37 @Διάφορα
Γεια σου φιλε μου.Κατα την γνωμη μου πρεπει να βαλεις σιδερακια, το να τριβονται τα δοντια σου δεν ειναι καλο χαλαει το σμαλτο και ετσι καταστρεφεται το δοντι.Αν σκεφτεις να βαλεις να εχεις στο μυαλο σου οτι η πρωτη σου εβδομαδα θα ειναι πολυ επωδυνη καθως τα σιδερακια θα σου πιεζουν τα δοντια ωστε να ισιωσουν αλλα δεν θα το μετανιωσεις να το θυμασαι.Ακουλουθα τις οδηγιες του γιατρου σου και ολα θα πανε μια χαρα!
Πήγαινε στο θέμα: σιδερακια
Μήνυμα στις 27/2/2015 στις 14:14 @Sex
Γεια σας παιδια ειμαι 16,5 και εκανα περιτομη πριν απο 8 μερες.Τα ραμματα φαινεται να καλυτερεψαν λιγο αλλα οχι οσο θα ηθελα.Γι αυτον τον λογο θελω να μου πειτε ποτε θα μπορεσω επιτελους να αυνανιστω καθως η στυση με προκαλει.
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη αυνανισμος
Μήνυμα στις 25/2/2015 στις 13:49 @Sex
ειμαι στην 6 μερα και τα ραμματα βγαζουν καπως αιμα να ανυσηχω?
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη Πλυσιμο
Μήνυμα στις 24/2/2015 στις 17:59 @Sex
Εβαλα νερο εγω αλλα οχι σαπουνι πιστευεις να με βλαψει; :P Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη Πλυσιμο
Μήνυμα στις 24/2/2015 στις 14:52 @Sex
Κοιτα ο καθηγητης σου δεν προκειτε να κανει κινηση οσο και αν τον προκαλεις.Εκτος αν του γυρισει το ματι και εκει θα πεσεις θυμα παιδερασμου.Αν τον θελεις τοσο περνα πιο πολυ ωρα μαζι του στα διαλλειματα και αν δειξει ενδιαφερον ΧΩΣΟΥ!! ;)
Πήγαινε στο θέμα: Μαρέσει ο καθηγητής μου
Μήνυμα στις 24/2/2015 στις 14:44 @Sex
Γεια σας παιδια πριν απο 5 μερες εκανα περιτομη στο πεος μου.Μπορω απο σημερα να κανω μπανιο κανονικα??
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη Πλυσιμο |