Μήνυμα στις 16/10/2014 στις 14:08 @Μηχανήματα
Καταρχην ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια και απο τοτε που εγραψα το post εχω κανει παραπανω ερευνα και εχω καταληξει στο samsung galaxy trend plus με 140 ευρω το οποιο ειναι κοντα στα χαρακτηριστικα που θελω και εχω διαβασει αρκετα καλες κριτικες.Φιλε Koukos τα κινητα που μου προτεινες ειναι ναι μεν καλα αλλα αρκετα πιο τσιμπιμενα σε τιμη και οντως εχεις δικιο οτι σε αυτη την τιμη δεν υπαρχουν οι απαιτησεις που ζηταω.Φιλε jim123 οι τιμες στα κινητα που μου προτεινες ειναι τιμες απο site και οχι απο καποιο μαγαζι στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο ανεβασμενες.Το ερωτημα μου ειναι λοιπον εσεις τι γνωμη εχετε για το samsung galaxy trend plus?το εχει κανενας σας?
Πήγαινε στο θέμα: smartphone
Μήνυμα στις 14/10/2014 στις 16:08 @Μηχανήματα
παιδια ξερετε κανενα καλο smartphone με χαρακτηριστικα:1GHZ RAM 2ΠΥΡΗΝΟ λειτουργικο android και μεχρι 130ευρω τιμη?
Πήγαινε στο θέμα: smartphone
Μήνυμα στις 3/10/2014 στις 19:25 @Sex
Λοιπον αυτο που θελω να πω θα το πω στα ισα και λιγο με νοιαζει αν θα φαω ban Τι εννοεις ειναι 13 χρονων και δεν εχει φασωθει ακομα????Το αφυσικο θα ηταν να ειχε φασωθει, κανεις λες και ειναι 30 χρονων παρθενα!!Εχει γεμισει ο τοπος με ξεπαρθενιαζμενα 14χρονα κοριτσακια που κυκλοφορουν στο δρομο με ξεκωλ@ και στρινγκακια.Φερθητε αναλογα με την ηλικια σας ρε εχει γεμισει ο τοπος πουτ@νες!!! Πήγαινε στο θέμα: θελω να βοηθησω τν κολλητη μ
Μήνυμα στις 18/9/2014 στις 21:37 @Διάφορα
τι ακριβως ειναι οι μπομπες(στα ποτα αναφερομαι)και γιατι σε κανουν να ξερνας και κανουν το στομαχι σου ανω κατω, τι διαφορετικο εχουν απο τα κανονικα ποτα?
Πήγαινε στο θέμα: μπομπες
Μήνυμα στις 17/9/2014 στις 23:56 @Θ. Κλημεντίνη
σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις παιδια πραγματικα με βοηθησατε
Πήγαινε στο θέμα: friendzone...help
Μήνυμα στις 17/9/2014 στις 19:38 @Διάφορα
εχω ακουσει οτι το να γυμναζεσε απο μικρη ηλικια εχει επιπτωσεις στο σωμα σου (δεν ψηλωνεις αρκετα...).εγω ειμαι 15 και σκευτομαι να αρχισω γυμναστιριο με θεωρητε μικρο για κατι τετοιο?(να σημειωσω οτι ειμαι αρκετα γυμνασμενος και κυριως στα χερια-στηθος(δεν ειμαι και κανα ντουκι αλλα δεν ειμαι και αγυμναστος)τι λετε?
Πήγαινε στο θέμα: γυμναστιριο απο τα 15
Μήνυμα στις 17/9/2014 στις 18:32 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα,το "προβλημα"μου ειναι οτι γνωριζω μια κοπελα 9 χρονια δηλαδη απο την πρωτη δημοτικου ειμαστε στα ιδια τμηματα και στο γυμνασιο και στο λυκειο που ειμαστε φετος.παντα ειμασταν φιλοι και μιλαγαμε αρκετα αλλα ποτε δεν ειχα νιωσει κατι γιαυτην.φετος αρχισε να μου αρεσει και δεν ξερω πως να την πλησιασω και να της το δειξω γιατι με θεωρει φιλο και πιστευω οτι θα ξαφνιαστει.τι λετε εχω καμια ελπιδα η... να τα παρατησω απο τωρα?για δωστε καμια συμβουλη.
Πήγαινε στο θέμα: friendzone...help
Μήνυμα στις 17/9/2014 στις 15:49 @Sex
καποιος να εκφρασει καμια γνωμη ρε παιδια
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση η οχι;
Μήνυμα στις 16/9/2014 στις 20:33 @Sex
Οχι φιλε δεν νομιζω να εισαι γκει, ερεθιστικες λογικα λογο της επαφης και αφου λες οτι γουσταρεις κοριτσια δεν πρεπει να σε ανυσηχει
Πήγαινε στο θέμα: ερεθιστικο αγγιγμα απο φιλο μου
Μήνυμα στις 16/9/2014 στις 20:26 @Sex
Γεια ας παιδια ειμαι σχεδον 15 χρονων δεν ειμαι σιγουρος αν εχω καποια ελαφριας μορφης φιμωσης γιαυτο θα ηθελα να μου πειτε.Το πετσακι απο το πεος μου οταν ειναι ξεκαβλωτο κατεβαινει με ανεση μεχρι κατω σχεδον, χωρις να ποναει, οταν μου ειναι καυλωμενο ομως δεν κατεβαινει μεχρι κατω, για την ακριβεια κατεβαινει ας πουμε στο 1/3 του μηκους του μετα δεν παει αλλο.Οταν αυνανιζομαι κατεβαζω το πετσακι και πιο κατω απο το κεφαλακι χωρις να νιωθω καποια ενοχλιση.Επισης οταν μου σηκωνετε δεν αποκαλυπτετε ολο το κεφαλι απο μονο του.Εχω διαβασει για κατι που λεγετε βραχυς χαλινος και δεν ξερω αν μου συμβαινει αυτο και επισης αυτο πως θα το αντιμετωπισω με εξασκηση η πρεπει αν γινει καποια επεμβαση; Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση η οχι; |