Μήνυμα στις 26/7/2014 στις 19:15 @Κλάψιμο
Καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ. Θελω να σας εξηγησω το προβλημα μου το οποιο με απασχολει εδω και αρκετο καιρο και ελπιζω να με βοηθησετε η εστω να μου δωσετε μερικες απαντησεις. Εχω φτασει 16 χρονων και δεν ειχα ποτε κοπελα αλλα ουτε και εχω φιλησει ποτε..δεν ξερω γιατι... :/ δεν ειμαι και ο τελειος ( κανεις δεν ειναι), ειχα καποια σπυρακια στο προσωπο τα οποια σπυρακια ηταν η βαση του κομπλεξ που ειχα(και καλα που παω ετσι,πως να ανοιξει η γη να με καταπιει και σιγα μην με κοιταξει) αλλα τωρα παει δοξα το θεο ολα καλα τωρα με τουτο το προβλημα του προσωπου. γενικα απο εμφανιση με βαθμολογω 7,5-8 προς 10. δεν ξερω τι φταει..θελω να γνωριζω κοσμο αλλα με ολο αυτο σιγα σιγα γινομαι αντικοινονικος, εχω αρχισει να μισω τα παντα, ενω πιο παλια οι φιλοι μου μου λεγανε να μην κομπλαρω οτι και να φας χυλοπιτα σιγα..ολοι εχουμε φαει και τετοια. ναι ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΧΥΛΟΠΙΤΑ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΨΗ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. κοιταζω αλλους που τα εχουν ολα και πληγωνουν τις κοπελες του οι οποιες μετα τρεχουν απο πισω τους και λεω γιατι αυτοι?? γιατι αυτοι ενψ εχουν τα παντα να πληγωνουν τις κοπελες τους?? γιατι να εχουν αυτοι και να μην εχω εγω?? γιατι να εχουν εκεινοι σχεση και οχι εγω? ελεγα τοσα χρονια σιγα μωρε καποτε θα ερθει και η σειρα μου..αλλα οχι..τα χρονια περνανε...ποτε θα τα κανω ολα αυτα...μεχρι και 10 χρονα σημερα κανουν αλλα και αλλα και γω εχω χαμηλη αυτοεκτιμηση και αυτο τα καταστρεφει ολα..και δεν μπορω να κανω τιποτα για να το ξεπερασω..τουλαχιστον μεχρι τωρα!! συγνωμη για το μεγαλο ποστ. σας κουρασα. αλλα δεν αντεχω να το κραταω αλλο μεσα μου :( Πήγαινε στο θέμα: χαμηλη αυτοεκτιμηση και κομπλεξ |