Μήνυμα στις 29/6/2014 στις 15:37 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Ειχα και γω ενα σκυλακι(βασικα η μητερα μου αλλα λιγα χρονια και γω) μαλτεζ στην ρατσα το οποιο εζησε 19! χρονια,οταν πεθανε ολοι ειμασταν χαλια,σε νιωθω:/τωρα εγω πιστευω πως με ενα αλλο σκυλακι θα ξεχασεις το αλλο γιατι θα εχεις αυτο! και για να εισαι σιγουρη πριν το παρεις παντο σε ενα κτηνιαρτο να το δουν το σκυλακι,αν ειναι και αυτο αρρωστο κανε μια καταγγελια στον τυπο που σου δινει τα σκυλακια και γενικα ολα τα ζωα. Πήγαινε στο θέμα: το σκυλάκι μου :(...
Μήνυμα στις 27/6/2014 στις 20:28 @Διάφορα
Γεια σας μελη του φτου! Ειμαι 15 και εχω υψος 1.76 και ειμαι 78 κιλα,πηγαινω γυμναστηριο και οταν εκανα λυπομετρηση και εβγαλε 23,2 ποσο θα επρεπε να ειμαι κανονικα και σαν λυπος και σαν κιλα; ευχαριστω:) Πήγαινε στο θέμα: ποσο επρεπε να ειμαι;
Μήνυμα στις 24/6/2014 στις 22:58 @Θ. Κλημεντίνη
μπορει απλως να ειναι φιλικος ο ανθρωπος και γω παω και μιλαω σε πολλα αγορια-κοριτσια απο το σχολειο μου και γενικα εξω οταν ειμαι αλλα δεν σημενει πως μαρεσουν ολες,απλα να μιλησετε γιατι θα καταλαβε οταν ενιωθες αμυχανα και δεν ηθελα να νιωθεις ετσι!
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμενη
Μήνυμα στις 22/6/2014 στις 16:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:κοιτα και γω το ιδιο "προβλημα" εχω αλλα οταν προχορισα πρωτη φορα ανοιξε το κεφαλακι τοσο ευκολα και δεν πονεσα καθολου,δεν ξερω γιατι,μαλον τον υγρων που βγαζεις απο πριν:)τωρα το μεγεθος σου ειναι μια χαρα,το φυσιολογικο ειναι 12-14 οποτε εισαι μια χαρα,εγω ειμαι 15 και τον εχω 15-16 αλλα δεν παει να πει πως εσυ τον εχεις μικρο:) Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 22/6/2014 στις 14:02 @Διάφορα
πρεπει στα 3 τριμηνα και στις εξετασεις να εχεις συνολο σε ενα μαθημα 38 βαθμους. π.χ. εχεις μαθηματικα: 1ο τριμηνο:10 2ο τριμηνο:11 3ο τριμηνο!11 κανουν συνολο 32 οποτε πρεπει να γραψεις εξετασεις 6 για να περασεις τα μαθηματικα:) Πήγαινε στο θέμα: Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Μήνυμα στις 21/6/2014 στις 00:02 @Διάφορα
δεν μενω αθηνα._. αυτο κανω απλα λεω μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο που δεν εχω κανει:) Πήγαινε στο θέμα: τσιμπιμα κουνουπιων
Μήνυμα στις 20/6/2014 στις 23:33 @Διάφορα
Γεια σας μελη του φτου. Ειμαι 14 και παιζω μπαλα συγκεκριμενα τερματοφυλακας και πηγα να δοκιμαστω σε μια ομαδα αλλα στην προπονηση ειχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ κουνουπια,εχω μετρησει στα ποδια μου γυρω στα 100-130 τσιμπηματα:/ Εβαλα φενιστιλ,αουταν και ενα αλλο που τα κανει καλητερα αλλα μετα απο 2 μερες ακομα φενονται εντονα,τι να κανω; Πήγαινε στο θέμα: τσιμπιμα κουνουπιων
Μήνυμα στις 20/6/2014 στις 15:01 @Κλάψιμο
βαλε λιγο βολταρεν στο χερι σου και τριψε το ποδι σου,σαν χαλαρωμα να στο πω ετσι,αποθεραπεια:) αλλα με κανεις πολυ γυμναστικη αυτες τις 2-3 μερες:) Πήγαινε στο θέμα: Τραβηγμα στη γαμπα
Μήνυμα στις 18/6/2014 στις 01:24 @Sex
1 περιπου μια κουταλα σουπας 2 ασπρα προς γκρι αναλογα τι εχω φαει πριν 3 συνηθως αν ειμαι ξαπλωμενος μεχρι το στηθος(αλλα ειμαι ορθιος οταν τελιωνω) 4 5-10 λεπτα το πολυ! Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 18/6/2014 στις 01:09 @Sex
α οκ ευχαριστω:)
Πήγαινε στο θέμα: Μου αλλαξε το πεος οταν μου τραβιξε. |