Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 21:12 @Sex
Πως να παω την κουβεντα εκει ειμαστε λιγο καπως τις τελευταίες μερες και πως να του το πω δεν θελω να το παρεξηγήσει
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 16:05 @Sex
Και αν θελω μα του βαλω το προφυλακτικο χωρις να χρησιμοποιείσω χερια σαν να του περνω πιπα ? επεισης δεν σας αρεσει περισσοτερο να σας το βάζουμε εμεις απο το να περιμένουμε να το βάλετε ? και θελω επεισης να μου πεις πως θα ηταν πιο ωραιο να δειξω στο αγορι μου οτι θελω να προχωρισουμε να του κανω μια κουβεντα πρωτα τι λες να κανω ?
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 14:04 @Sex
Καλημερα σας παιδια ειαμι 16 χρόνων εχω ολοκληρώσει απλα θα ηθελα να μου δωσει καποιες οδηγίες το πως να βαλω εγω το προφυλακτικο στον φιλο μου ;) επισης θα ηθελα να μου πειτε και τα αγόρια και τα κοριτσια ποιες στασεις ειναι αυτες που σας ευχαριστούν περισσοτερο ,και οπως έγραψα και χθες θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω για να δειξω στο αγορι μου οτι θελω να προχωρισουμε παρόλο που τα εχουμε 1 μηνα . Τελος θα ηθελα να μου πειτε αν ειανι νορμάλ αυτο που κανω το παιδι που εκανα πρωτη φορα σεξ ηταν αρκετα πρικισμενο ( 20 εκατ) και συγκρίνω παντα τα αγόρια μου μαζι του δεν τους τα λεω αλλα το σκευφτομαι μονη μου και παντα συγκρίνω το σεξ με αλλους με το σεξ μαζι του και δενε ιναι οτι δεν με εχει ικανοποιησει αλλος γιατι το κανω αυτο και πως θα το σταματήσω Σας ευχαριστω πολυ περιμενω τις συμβουλές σας !! Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 00:57 @Sex
Καλα τι να μου πει κι ολας αλλο που δεν θελει , εσυ λες να του κανω πρωτα μια συζητηση η να ειναι κατιι σαν έκπληξη ?
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να προχωρισουμε!
Μήνυμα στις 11/6/2014 στις 23:48 @Sex
Εγω ειχα βαλει σε εναν πρωην μου την ωρα που του έπερνα πιπα περιττό να σου πω το για ποτε τελιωσε ,έδυσε αμεσως ειναι πολυ καυλοτικο δοκιμάσετο δεν εχεις να χάσεις τιποτα ;)
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο διαλλακτικός να γίνεις για τον κώλο?
Μήνυμα στις 11/6/2014 στις 23:12 @Sex
Θελω να κανουμε μια κουβεντα και να του μιλησω ανοιχτά αν και απο την μια αυτα βγαινουν απο μόνα τους αλλα ουτε αυτο ξερω πως να το παω προς τα εκει δεν ξερω πρωτη φορα μου συμβαίνει κατι τετοιο
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να προχωρισουμε!
Μήνυμα στις 11/6/2014 στις 21:36 @Sex
Καλησπέρα σας παιδια , ειμαι 16 τα εχω με ενα παιδι 19 χρόνων ενα μηνα εχω είδη ολοκληρώσει σε προηγουμενη σχεση οπως και αυτος βεβαια . Με αυτο που απορώ ειναι το οτι το αγορι μου ειναι 19 χρόνων και δεν μου εχει ζητησει τιποτα , δεν το εχει παει προς τα εκει καθολου δεν εχουμε κανει τιποτα ακομα μονο χουφτωνει λιγο τιποτα αλλο . Εγω η αληθεια ειναι πως θελω να προχωρισουμε δεν μπορω με ξενερώνει αυτο, δεν μπορω να καταλαβω πως και δεν το εχει παει προς τα εκει εστω και λιγο να κανουμε καποια προκαταρτικα κατι τετοιο εστω. Εσεις πως λετε να του το παω εγω γαιτι σκευφτομαι οτι μηπως δεν κανει κατι για να μην νομιζω πως με θελει για αυτο μονο και με πιέσει και τετοια σχετικά ξέρετε αλλα εγω θελω να προχωρισουμε πως θα του το δειξω αυτο ?
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να προχωρισουμε! |