Σεξ
Μήνυμα #128088 από Angelika στις 12 Ιουνίου 2014, 2:04μμ
μέλος από: 11/6/2014 μηνύματα: 7 0 |
Καλημερα σας παιδια ειαμι 16 χρόνων εχω ολοκληρώσει απλα θα ηθελα να μου δωσει καποιες οδηγίες το πως να βαλω εγω το προφυλακτικο στον φιλο μου ;) επισης θα ηθελα να μου πειτε και τα αγόρια και τα κοριτσια ποιες στασεις ειναι αυτες που σας ευχαριστούν περισσοτερο ,και οπως έγραψα και χθες θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω για να δειξω στο αγορι μου οτι θελω να προχωρισουμε παρόλο που τα εχουμε 1 μηνα . Τελος θα ηθελα να μου πειτε αν ειανι νορμάλ αυτο που κανω το παιδι που εκανα πρωτη φορα σεξ ηταν αρκετα πρικισμενο ( 20 εκατ) και συγκρίνω παντα τα αγόρια μου μαζι του δεν τους τα λεω αλλα το σκευφτομαι μονη μου και παντα συγκρίνω το σεξ με αλλους με το σεξ μαζι του και δενε ιναι οτι δεν με εχει ικανοποιησει αλλος γιατι το κανω αυτο και πως θα το σταματήσω Σας ευχαριστω πολυ περιμενω τις συμβουλές σας !! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #128091 από Dieftharmenos στις 12 Ιουνίου 2014, 3:17μμ
μέλος από: 23/1/2014 μηνύματα: 936 0 |
Αποδεκτή απάντησηΛοιπον θελεις πολυ δουλεια εσυ...ειπες μια μεγαλη κοτσανα.θα τα δεις στην συνεχεια.Το προφυλακτικο το ακουμπας με τι μυτι να βλεπει προς τα πανω στο βαλανο(κεφαλι) του πεους του αγοριου σου και με απαλες κινησεις το ξετυλιγεις προς τα κατω. Οι σταση που μου αρεσει πολυ ειναι στα 4 εμενα προσωπικα,η γυναικα απο πανω,69(για προκαταρκτικα) και να την σηκωνω(για οσο μπορω τουλαχιστον) και να την κολαω στον τοιχο(καταλαβες την συνεχεια). Γκουχου γκουχου...εδω ειναι η κοτσανα που ειπες.ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ.Αι θα το πω αν και το θεωρω ηλιθιο.Εγω την εχω καπου στα 18-19 εκατοστα ωραια???Ειμαι 18 χρονων.Πανε με οσους θες που να την εχουν 25 εκατοστα...μπορει εγω να κανω καλυτερο σεξ.Μπορει ενας με 10 εκατοστα να κανει και καλυτερο σεξ απο μενα. Την γυναικα την γαμας εγκεφαλικα και μετα σαρκικα.Το να συγκρινεις τους παντες με το αγορι σου(σε θεμα μεγεθους παντα) ειναι εντελως αρρωστο,υποτιμητικο και εκτος απο οτι κανει κακο στον συντροφο σου κανει και σε εσενα την ιδια. Αν θελεις περισσοτερη αναλυση πες... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128095 από Angelika στις 12 Ιουνίου 2014, 4:05μμ
Και αν θελω μα του βαλω το προφυλακτικο χωρις να χρησιμοποιείσω χερια σαν να του περνω πιπα ? επεισης δεν σας αρεσει περισσοτερο να σας το βάζουμε εμεις απο το να περιμένουμε να το βάλετε ? και θελω επεισης να μου πεις πως θα ηταν πιο ωραιο να δειξω στο αγορι μου οτι θελω να προχωρισουμε να του κανω μια κουβεντα πρωτα τι λες να κανω ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128101 από Dieftharmenos στις 12 Ιουνίου 2014, 4:57μμ
Αυτο μπορεις να το κανεις αλλα νομιζω ειναι ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ να το βαλλεις με τα χερια και να το φτασεις μεχρι την βαση...με το στομα μπορει να μπει αερας η να μην εφαρμοστει καλα. Ναι ειναι ωραιοτερο να το παιρνεται εσεις και να το βαζεται και σου ειπα εχθες τι να κανεις...κανε εσυ την πρωτη κινηση η καντου κουβεντα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128110 από Angelika στις 12 Ιουνίου 2014, 9:12μμ
Πως να παω την κουβεντα εκει ειμαστε λιγο καπως τις τελευταίες μερες και πως να του το πω δεν θελω να το παρεξηγήσει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128117 από Dieftharmenos στις 13 Ιουνίου 2014, 12:17μμ
19 χρονων ειναι ο ανθρωπος...τι να παρεξηγησει.Η καλυτερη λυση ειναι να κανεις εσυ την πρωτη κινηση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |