Μήνυμα στις 17/3/2014 στις 19:18 @Θ. Κλημεντίνη
1)ναι εχω αρκετους φιλους 3)αρκετα κοινωνικη 4)εχω χιουμορ 5)εχω φβ και ναι νταξει λαικ γυρω στα 70 με 80 και σχολια γυρω στα 20.. αλλα δεν βγαινω πολύ..μια δυο φορες το μηνα..:/ Πήγαινε στο θέμα: σχεσεις
Μήνυμα στις 16/3/2014 στις 17:51 @Θ. Κλημεντίνη
χαχα ναι σορυ ξερεις πως μπορω να διαγραψω το ένα από τα δυο; το'χω κανει και αυτό..βασικα ηταν ένα παιδι δευτερα λυκειου το οποιο ντα3ει τον ηξερα και με ηξερε αλλα ποτε δεν είχαμε μιλησει..τα ειχε με μια δευτερη ανιψια μου τρια χρονια και με ξερει και ο κολλητος του(πηγαίναμε μαζι στα αγγλικα) εε λοιπον τον κοιτουσα καθημερινα και εκανα και κινηση του ειπα ότι μου αρεσει και μου ειπε τις συνήθεις δικαιολογιες δεν είναι σχεση,δεν είμαι του τυπου του και μπλα μπλα μπλα(χιλοπιτα μεσ στην μουρη! -.-)εε και το μετανιωσα..και δεν νομιζω να ξανακανω κατι τετοιο..οσο για την αυτοπεποιθηση τι λες; Πήγαινε στο θέμα: αυτοπεποιθηση και σχεσεις
Μήνυμα στις 16/3/2014 στις 17:31 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας! παω πρωτη λυκειου και εχω απογοητευτειμε το θεμα σχεσεις..δεν εχω καθολου εμπειριες και το γεγονος ότι όλα τα κορίτσια στην ηλικια μου και σε μικρότερες ηλικιες εχουν κανει τα βασικα κανει τα πραγματα αρκετα δυσκολοτερα..παρολο που είμαι μια κοπελα αρκετα κοινωνικη, κανονικη στο παχος και ομορφη.Βεβαια μου τα χουν ζητησει δυο τρεις αλλα επειδή δεν μου εκαναν το κλικ που λεμε δεν προχωρησε..επισης μου μιλανε διάφοροι από το σχολειο μου τους οποιους δεν τους 3ερω και όταν τους παρατηρω καταλαβαινω ότι με κοιταζουν εντονα όμως τιποτα και παλι..τι να κανω..το γεγονος ότι δεν εχω μαθει ακομα πως να είμαι σε σχεση, χωρις εμπειριες με ανησυχει..κατι πρεπει να κανω..τι όμως; εχω ακουσει ότι η αυτοπεποιθηση βοηθα αρκετα..αλλα πως θα αποκτησω αυτοπεποιθηση.. Πήγαινε στο θέμα: αυτοπεποιθηση και σχεσεις
Μήνυμα στις 16/3/2014 στις 17:11 @Θ. Κλημεντίνη
βοηθηστε λιγο την κατασταση...ααα και σρυ για το μεγαλο κειμενο! Πήγαινε στο θέμα: σχεσεις
Μήνυμα στις 16/3/2014 στις 17:08 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας! παω πρωτη λυκειου και εχω απογοητευτειμε το θεμα σχεσεις..δεν εχω καθολου εμπειριες και το γεγονος ότι όλα τα κορίτσια στην ηλικια μου και σε μικρότερες ηλικιες εχουν κανει τα βασικα κανει τα πραγματα αρκετα δυσκολοτερα..παρολο που είμαι μια κοπελα αρκετα κοινωνικη, κανονικη στο παχος και ομορφη.Βεβαια μου τα χουν ζητησει δυο τρεις αλλα επειδή δεν μου εκαναν το κλικ που λεμε δεν προχωρησε..επισης μου μιλανε διάφοροι από το σχολειο μου τους οποιους δεν τους 3ερω και όταν τους παρατηρω καταλαβαινω ότι με κοιταζουν εντονα όμως τιποτα και παλι..τι να κανω..το γεγονος ότι δεν εχω μαθει ακομα πως να είμαι σε σχεση, χωρις εμπειριες με ανησυχει..κατι πρεπει να κανω..τι όμως;
Πήγαινε στο θέμα: σχεσεις |