Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το καλύτερο φάρμακο για το βήχα είναι η φασολάδα. Μετά θα φοβάσαι να βήξεις.
Τρίτη, 22 Απριλίου

σχεσεις

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #125941 από titinaa στις 16 Μαρτίου 2014, 5:08μμ

titinaa

Εικονίδιο
μέλος από: 16/3/2014
γεια σας! παω πρωτη λυκειου και εχω απογοητευτειμε το θεμα σχεσεις..δεν εχω καθολου εμπειριες και το γεγονος ότι όλα τα κορίτσια στην ηλικια μου και σε μικρότερες ηλικιες εχουν κανει τα βασικα κανει τα πραγματα αρκετα δυσκολοτερα..παρολο που είμαι μια κοπελα αρκετα κοινωνικη, κανονικη στο παχος και ομορφη.Βεβαια μου τα χουν ζητησει δυο τρεις αλλα επειδή δεν μου εκαναν το κλικ που λεμε δεν προχωρησε..επισης μου μιλανε διάφοροι από το σχολειο μου τους οποιους δεν τους 3ερω και όταν τους παρατηρω καταλαβαινω ότι με κοιταζουν εντονα όμως τιποτα και παλι..τι να κανω..το γεγονος ότι δεν εχω μαθει ακομα πως να είμαι σε σχεση, χωρις εμπειριες με ανησυχει..κατι πρεπει να κανω..τι όμως;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125943 από titinaa στις 16 Μαρτίου 2014, 5:11μμ

titinaa

Εικονίδιο
βοηθηστε λιγο την κατασταση...ααα και σρυ για το μεγαλο κειμενο!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #125953 από pi8hkos97 στις 16 Μαρτίου 2014, 7:34μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Αχ κοπέλα μου πόσο σε καταλαβαίνω..... Και εγώ είμαι δευτέρα λυκείου και δεν έχω κάνει ποτέ ΤΙΠΟΤΑ. Μέχρι πέρισσι λόγο εμφάνισης (μετά γυμναστήρια και τέτοια και έφτιαξα πιστεύω) φέτος το κωλοδιάβασμα... Τέσπα στα δικά σου δεν μας είπες κάποια βασικά πράγματα όπως:
α) Έχεις πολλούς ή λίγους φίλους
β) βγαίνεις συχνά, λίγο, σπάνια ή καθόλου;
γ) Εϊσαι κοινωνική ή ντροπαλή;
δ) Σε μια κουβέντα είσαι βαρετή ή κεντρίζεις το ενδιαφέρον του άλλου;
ε) έχεις facebook και αν ναι έχεις πολλά λικε, σχόλια και τέτοια;

Τέσπα αφού λες ότι σε κοιτάνε και τέτοια πάει να πει ότι δεν έχεις θέμα εμφάνισης και πίστεψέ με για τα αγόρια είναι το 90 % και βάλε (σύμφωνα με τις δικές μου προτιμήσεις).
Μπορεί να είναι και το γεγονός ότι αν δεν πολυπροσπαθείς και δεν ψάχνεις δεν νομίζω να έρθει η σχέση ουρανοκατέβατη. Δώσε κιάλες λεπτομέρειες και θα σου πω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125954 από apoel79 στις 16 Μαρτίου 2014, 7:48μμ

apoel79

Εικονίδιο
μπορεισ να βρεισ απο εδω να γνωρισεις καποιο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125970 από άσχετος στις 16 Μαρτίου 2014, 10:01μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Έγραψε:(apoel79@16 Μαρτίου 2014)
μπορεισ να βρεισ απο εδω να γνωρισεις καποιο

Βλακείες λέει,αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο,λογικά την επόμενη ώρα θα είσαι banned ;)
Οπότε μην προσπαθήσεις..

Υπομονή και εγώ τα ίδια,1η λυκείου ακόμα τίποτα..
Είχα πολλές ευκαιρίες να κάνω κάτι,αλλά δεν ήθελα,επειδή είμαι στους τύπους που μετράνε τα αισθήματα και όχι η φάση της στιγμής..
Απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να μην έχεις άγχος όταν γνωρίζεις κάποιον/α και σου τραβάει το ενδιαφέρον..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125991 από titinaa στις 17 Μαρτίου 2014, 7:18μμ

titinaa

Εικονίδιο
Έγραψε:(pi8hkos97@16 Μαρτίου 2014)
Αχ κοπέλα μου πόσο σε καταλαβαίνω..... Και εγώ είμαι δευτέρα λυκείου και δεν έχω κάνει ποτέ ΤΙΠΟΤΑ. Μέχρι πέρισσι λόγο εμφάνισης (μετά γυμναστήρια και τέτοια και έφτιαξα πιστεύω) φέτος το κωλοδιάβασμα... Τέσπα στα δικά σου δεν μας είπες κάποια βασικά πράγματα όπως:
α) Έχεις πολλούς ή λίγους φίλους
β) βγαίνεις συχνά, λίγο, σπάνια ή καθόλου;
γ) Εϊσαι κοινωνική ή ντροπαλή;
δ) Σε μια κουβέντα είσαι βαρετή ή κεντρίζεις το ενδιαφέρον του άλλου;
ε) έχεις facebook και αν ναι έχεις πολλά λικε, σχόλια και τέτοια;

Τέσπα αφού λες ότι σε κοιτάνε και τέτοια πάει να πει ότι δεν έχεις θέμα εμφάνισης και πίστεψέ με για τα αγόρια είναι το 90 % και βάλε (σύμφωνα με τις δικές μου προτιμήσεις).
Μπορεί να είναι και το γεγονός ότι αν δεν πολυπροσπαθείς και δεν ψάχνεις δεν νομίζω να έρθει η σχέση ουρανοκατέβατη. Δώσε κιάλες λεπτομέρειες και θα σου πω

1)ναι εχω αρκετους φιλους 3)αρκετα κοινωνικη 4)εχω χιουμορ 5)εχω φβ και ναι νταξει λαικ γυρω στα 70 με 80 και σχολια γυρω στα 20.. αλλα δεν βγαινω πολύ..μια δυο φορες το μηνα..:/

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126000 από pi8hkos97 στις 18 Μαρτίου 2014, 12:02μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Σε όλα κομπλε είσαι τώρα για το ότι βγαίνεις 2 φορές το μήνα μπορείς να το αλλάξεις εφόσων οι συνθήκες το επιτρέπουν (μέχρι όμως μία φορά τη βδομάδα καλύτερα για να μην παραμελείς και τα μαθήματά σου). Το πράγμα τότε είναι απλό βρίσκεις ένα αγόρι που να σου αρέσει και αρχίζεις να του μιλάς, πέτα και κανένα υπονοούμενο για να καταλάβει ότι θες σχέση και αν δεν σου πει αυτός πρώτος να βγείτε (χλωμό) κάνε εσύ την πρόταση. Μετά μπορείτε να πάτε σε καμιά καφετέρια, αρχικά χαλαρή κουβέντα και σε κάποια φάση άρχισε να του λες πώς νιώθεις, άρχισε να τον χαιδεύεις και να τον φιλάς (κάτι που μάλλον θα το κάνει πρώτος). Εμένα πάντως θα μου άρεσε μία κοπέλα να μου την έπευτε με τέτοιο τρόπο. Καλή τύχη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login

23ΧΡΟΝΙΑ