Μήνυμα στις 5/8/2014 στις 16:01 @Θ. Κλημεντίνη
Για να πετανε οι φλεβες φιλε μου..θελει ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ και ΟΧΙ λογια..κανεις οτι μπορεις να δυναμωσεις τα χερια σου...καμψεις και βαρακια την πρωτη μερα και την επομενη μερα ΜΟΝΟ μονοζυγο! καιε μερα ετσι! Την μια μερα καμψεις και βαρακια και την επομενη μονο μονοζυγο..μετα ξανα τα ιδια.
Πήγαινε στο θέμα: αύξηση μυικής μάζας στα χέρια;
Μήνυμα στις 17/7/2014 στις 03:17 @Sex
οχι ρε φιλε..απλα βλεπω κοριτσια αν βλεπουν αλλους και να λενε αααχ εχει φλεεεβεεες..καταλαβες?
Πήγαινε στο θέμα: Φλεβες στα αγορια
Μήνυμα στις 17/7/2014 στις 03:00 @Sex
Κοριτσια σας αρεσουν οι φλεβες στα αγορια? αν ναι, απο την εξω μερια του χεριου ή απο μεσα ? σας αρεσουν οι πολλες ή οι λιγες και καλες?
Πήγαινε στο θέμα: Φλεβες στα αγορια
Μήνυμα στις 14/7/2014 στις 10:40 @Sex
Κοριτσια πειτε μου..ειναι καλο να σας ζηταμε αγκαλιες? σας αρεσουν? ας πουμε... Μια φιλη μου πηγε να μου δωσει το χερι της για να μου πει αντιο..και εγω ζητησα αγκαλια..δηλαδη αυτο που θελω να μαθω ειναι εαν σας αρσουν οι αγκαλιες κοριτσια..
Πήγαινε στο θέμα: Αγκαλια σε κοριτσια
Μήνυμα στις 23/2/2014 στις 13:13 @Sex
Γεια σας, ειμαι 14-15 χρονων την εχω 19εκ. Αλλα τα αρχιδια μου ειναι το ενα μικρο και το αλλο μεγαλο! Το δεξι ειναι μεγαλο και το αριστερο ειναι μικρο. Τι εχω ?? Πήγαινε στο θέμα: Αρχιδια
Μήνυμα στις 23/2/2014 στις 12:30 @Sex
Χαχαχα οχι φιλε μου..ο πατερας μου ειναι απο την Ελλαδα και η μανα μου απο την Σερβια..δεν ειπα οτι χυνω γρηγορα..ειπα οτι χυνω αργα..περιπου στα 5 λεπτα Εαν κανεις αλλος να μου πει κατι σχετικα νε αυτο περιμενω να τον ακουσω!! Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος Πεους
Μήνυμα στις 23/2/2014 στις 01:24 @Sex
Γεια σας! ειμαι 14-15 χρονων και την εχω 19 εκ. δεν εχω παραπονο... Αλλα ρε παιδια γραψτε μου..γιατι χυνω στα 5' ?? Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος Πεους |