Μήνυμα στις 10/2/2014 στις 19:53 @Sex
Πολυ ωραια τα γραφεις!!Χαιρομαι που αντιμετωπισες το προβλημα σου και τωρα εισαι ευτυχυσμενος.Ναι οι ανθρωποι κατακρινουν το διαφορετικο.Εμενα κανεις δεν με καταλαβαινει γι αυτο τον λογο. Ειναι πολυ ωραιο και πραγματικα πρεπει να το δειτε ενα βιντεακι που θα σας κανει να δειτε με αλλα ματια τους ανθρωπους με διαφορετικες σεξουαλικες αντιληψεις.Λεγεται Love is all you need?.Ψαξτε το στο youtube.Αξιζει! Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 9/2/2014 στις 14:05 @Θ. Κλημεντίνη
Η σε γουσταρει η ειναι πουτανακι η το λεει για πλακα.
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτική σχεση
Μήνυμα στις 8/2/2014 στις 19:12 @Θ. Κλημεντίνη
Ααα ξεχασα... να πηγαινεις καλυτερα με μια φιλη σου να του μιλησεις. ;))Γιατι αλλιως μπορει απλα να σε γραψει. Πήγαινε στο θέμα: ερωτική απόγνωση
Μήνυμα στις 8/2/2014 στις 19:08 @Θ. Κλημεντίνη
Χαχαχαχαχαχαχαχα ηρεμισε κοπελα μου.Οκ θα σου πω εγω.Αλλα θα πατησεις αποδεκτη?!:)) Λοιπον ετσι οπως τα λες μαλλον του αρεσεις αλλα ειναι παρα πολυ ντροπαλος για να στο πει.Αυτο οπως καταλαβαινεις θα ειναι πολυ δυσκολο απο μερους σου.Το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να τον πλησιασεις φιλικα.Εχετε καποια κοινη παρεα η κατι τετοιο?Να του πιανεις την κουβεντα στα διαλλειματα η να τον ρωτας κατι ασχετο πχ. τι μαθημα εχουμε μετα και τετοια.Πρεπει να τον κανεις να σε εμπιστευτει.ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΕΡΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ!ΑΑ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ! Πήγαινε στο θέμα: ερωτική απόγνωση
Μήνυμα στις 8/2/2014 στις 18:48 @Θ. Κλημεντίνη
Οπως λεει και ο Dieftharmenos αν ειναι να του την πεσεις να το κανεις διακριτηκα.Αν εχεις τα κοτσια πες του οτι σου αρεσει και πως θα θελες να κανετε κατι μαζι.Αν αισθανεσαι οτι κατι τετοιο δεν γινεται να το κανεις τοτε προσπαθησε να ερθεις πιο κοντα του.Να βγενετε παρεα , να μιλατε αρκετα η μεσω φβ.Ξερεις αν εχει καποια σχεση;Ξερεις τι τον ευχαριστει τι του αρεσει;Μας λες οτι τον αγαπας.Τον ξερεις στ αληθεια;Γιατι μπορει να ειναι τελιως διαφορετικος απ οτι τον φανταζεσαι.Μου χει τυχει.Μαθε τον καλυτερα! Πατα αποδεκτη αν σε βοηθησα εστω και λιγο. Πήγαινε στο θέμα: ειμαι ερωτευμενη
Μήνυμα στις 8/2/2014 στις 18:28 @Θ. Κλημεντίνη
Μονο αν χωρισει με το αγορι της και σε θελει.Αλλιως βρες αλλη.Κοριτσια υπαρχουν πολλα εκει εξω!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτική σχεση
Μήνυμα στις 8/2/2014 στις 11:25 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Σε μενα ενα παιδι λεει τις ιδιες χαζομαρες και νευριαζω γιατι ετσι οπως τα λεει ειναι σαν να με κοροιδευει.Γι αυτο κι εσυ να της λες ωραια λογια αλλα με μετρο.Οχι υπερβολες! Αν σε καλυψα πατα αποδεκτη! Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για κορίτσια
Μήνυμα στις 1/2/2014 στις 16:29 @Διάφορα
Γεια σας μελη του φτου.Παω 3η γυμνασιου και θελω να αλλαξω το στυλ μου (μαλλια και ρουχα).Εδω και δυο χρονια εχω αρχισει να ακουω ροκ και μεταλ μουσικη επηρρεασμενη κυριως απο μια φιλη μου.Το θεμα ειναι οτι θελω να υιοθετισω ενα στυλ που να συμβαδιζει με την μουσικη που ακουω.Οχι ακροτητες βεβαια.Στην μαμα μου ομως δεν αρεσει αυτο.Γενικα ε ινασυντιρητικη και οταν παω την συζητηση προς τα εκει λεει στον πατερα μου αχ το χανουμε το παιδι μας και τετοια.Γενικα οσο αναφορα την εμφανιση μου εκεινη παντα κανονιζε.Πως θα κοψω τα μαλλια μου η τι ρουχα θα παρω.Το ξαναλεω δεν φανταζομαι τιποτα υπερβολικο.Δεν με καταλαβαινει.Τι να κανω? ω?Ειναι σωστο αυτο που κανει Πήγαινε στο θέμα: Θελω να αλλαξω στυλ. |