Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 14:56 @Μηχανήματα
το sony xperia m εχει μπροστινη καμερΑ?
Πήγαινε στο θέμα: sony xperia m
Μήνυμα στις 25/1/2014 στις 17:13 @Κλάψιμο
Γεια σας. Μπαινω κατευθειαν στο θεμα. Ειμαι 2η γυμν κ πριν απο κανεναν μηνα μ υποσχεθηκε η μανα μ πως αν στ 2ο τριμ ανεβασω τους βαθμους μ(απο 18 ν τ παω 19) θα μ αφησει να κανω side labret. Ομως τωρα μου το αλλαζει κ μ λεω οτι θ τ κανω 1η λυκειου! Της εχω ζητησει κ ν βαψω τ μαλλια μ,ή ν τ ξυρισω απο την μια πλευρα αλλα δν μ αφηνει ΤΙΠΟΤΑ! δν ξερω τ ν κνω>< Πήγαινε στο θέμα: side labret και γονεις
Μήνυμα στις 20/1/2014 στις 22:39 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστώ όλους για τις γνωμες σας:) τελικα, φορεσα τζιν γιατι δν μ ταιριαζε τιποτα με τιποτα;3 παντως σας ευχαριστω ολους:') Πήγαινε στο θέμα: παρτυ
Μήνυμα στις 17/1/2014 στις 20:31 @Διάφορα
εε γενικη γυμναστικη θελω;3 κοιλιακους,ραχιαιους κλπ κλπ Πήγαινε στο θέμα: διατροφη και γυμναστικη
Μήνυμα στις 17/1/2014 στις 19:13 @Διάφορα
Γεια σας! Είμαι 15 και 1.57. Λόγω του το ότι σταματησα τον χορό λόγω οικονομικών σκέφτομαι να μπω σε διαατροφή και γυμναστική. Σχετικά με την διατροφή τι θα μπορούσατε να μου προτείνετε(αν θέλετε με βοηθάτε κ στην γυμναστική )
Πήγαινε στο θέμα: διατροφη και γυμναστικη
Μήνυμα στις 17/1/2014 στις 18:33 @Θ. Κλημεντίνη
χαχ ειμαι 3η γυμν και για αυτο δεν με αφηνουν;3 και που λεφτα για αγορες;; χδ Πήγαινε στο θέμα: παρτυ
Μήνυμα στις 17/1/2014 στις 18:11 @Θ. Κλημεντίνη
Έχω το Σάββατο να πάω σε ένα πάρτυ. Το πάρτυ αυτό δεν θα γίνει σε κλαμπ κλπ κλπ. Ουσιαστικά το θέμα μου είναι πως υποσχέθηκα σε μια φίλη μου να βάλω φούστα. Με τι παπούτσια όμως θα την βάλω; Δεν με αφήνουν οι δικοί μου να βάλω τακούνια, και η φούστα είναι μια μαύρη στενή. Κάποιαα ιδέα;
Πήγαινε στο θέμα: παρτυ |