Μήνυμα στις 20/6/2014 στις 14:50 @Flame
Δεν υπαρχουν δεμονισμενοι? τοσα ξερεις τωσα λες εδω ο αλλος επεσε μεσα στην εκλησια βγαζωντας αφρους απο το στωμα και ουρλιαζε βριζωντας τον Χριστο και την Πανναγια και μεχρι να τον ξορκισει ο παπας τον κρατουσανε τρια ατομα με το ζορυ. ουρλιαζε καικοπανιοτανε και αφου τον διαβασανε πολλοι παπαδες εγινε καλα
Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?
Μήνυμα στις 19/6/2014 στις 21:32 @Flame
Εγω πιστευω στον ΘΕΟ ειμαι χριστιανος ορθοδοξος και για σκεφτειτε λιγο ολα αφτα που ξερουμε μεχρι σημερα τα εχουνε γραψει οι 12 αποστολοι οι οπιοι δεν ειχαν να κερδισουν κατι απο αφτο το μονο που κερδισαν ηταν να βρουνε φρικτο θανατο οπως και οι αγιοι που μεχρι τελεφταια στιγμη παρολο τα βασανιστηρια που τους εκαναν μαρτυρουσαν τον ΧΡΙΣΤΟ. 1)για σκεφτειτε οι δεμονισμενοι που μονο αφου τους διαβασει μετα απο πολλες φορες α παππας γινονται καλα πως γινεται αφτο αμα δεν υπαρχει θεος και χριστος? απλα επειδη τους διαβασανε ενα ψευτικο κειμενο χωρις καμια δυναμη? 2)Για σκεφτειτε τις προφητειες που μεχρι στιγμη πανε ολα οπως τα ειπε στις ο πατερ παισιος 3)Πριν δυο χρονια γιωρταζε η παναγια η βλοχαιτισα ειχανε παει πολυς κοσμος στο μοναστηρι αφτο που βρισκεται στο νομο αιτωλοακαρνανιας εγω δεν ειχα παει δυστυχως, ειχανε παει ομως ο θειος μου με τα δυο του τα παιδια .παρακατω απο το μοναστηρι στο χωριο παιζανε μπαλα μερικα παιδια και επι πολυ ωρα τους κοιτουσε επιμονα μια κυρια με μαυρα ρουχα καποια στιγμη τη ρωτανε αν θελει κατι και αφτη τους απανταει ειμαι η παναγια και σημερα γιορταζω και θα ξανα ρθω παλι σε δυο χρονια τα παιδια ετρεξαν στους γωνεις τους τους ειπανε τι εγινε και εφυγαν αμεσως για το μοναστηρι φωναζοντας ηρθε η παναγια. Μολις τα ακουσε αφτα ο κοσμος φωναζε απο χαρα και ο πατερ ιεροθεος τους ειπε να ηρεμησουν και οτι η παναγια επισκεπτεται σφτο το μοναστηρι ανα δυο χρονια οντως οσα χρονια τους ειχε πει η παναγια θα ξανα εμφανιστει περιπου σε 25 μερες ειναι παλι η γιορτη της μακαρι να με αξιωσει ο θεος να παω στο μοναστηρι Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?
Μήνυμα στις 26/5/2014 στις 20:54 @Θ. Κλημεντίνη
Να κοψεις τα αναψυκτικα να πινεις πολυ νερο και να τρως λιγοτερα γλυκα το τρεξιμο τα ανιγματα και τα squats φτανουν για να σφιξεις το σωμα σου
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστική και σωμα
Μήνυμα στις 30/4/2014 στις 20:34 @Sex
Καταρχην συγνωμη γιατι δεν το ανεφερα δεν γυμναζομαι με βαρη. κανω τρεξιμο καμψεις κοιλιακους μονοζυγο και ασχολουμε με το καρατε και στα ποδια μου ενω δεν εχω παρει κιλα νιωθω οτι εχω λιπος και με ενοχλει παρα πολυ
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το σωμα μου
Μήνυμα στις 30/4/2014 στις 19:42 @Sex
Γεια σας μελη του φτου θα μπω κατευθειαν στο θεμα γυμναζομαι 5 φορες την εβδομαδα μεχρι πριν απο 4 μηνες ενιωθα τα ποδια μου πολυ ελαφρυα ημουνα ταχυτατος και ενιωθα πολυ ωραια τους τελεφταιους τεσερις μηνες ομως ενω δεν εχω παρει καθολου κιλα νιωθω τα ποδια μου χοντρα περπαταω και δεν νιωθω ανετα ενω παραλληλα προσεχω τι τρωω και γυμναζομαι δεν ξερω τι να κανω εχω απελπιστει μηπως ξερετε τι φταιει και νιωθω ετσι αν ξερετε παρακαλω απαντηστε καθε απαντηση θα ειναι αποδεκτη
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το σωμα μου
Μήνυμα στις 1/4/2014 στις 19:59 @Κλάψιμο
Γεια σας μελη του ftou παω 1 λυκειου και δεν εχω παει ουτε μια φορα για καφε με φιλους σε παρτυ η σε κλαμπ. Στο σχολειο εχω πολλους φιλους κανουμε παρεα μαλακιες στο μαθημα στα διαλειματα τα γνωστα που κανουνε ολοι αλλα μονο στο σχολειο εξω απο το σχολειο δεν βρισκομαστε και τωρα πλησιαζει και καλοκαιρι και με σκεφτομαι ολη μερα στο σπιτι οπως περισι και τρελενομαι. Μηπως εχετε να μου προτεινετε καπιους τροπους να γινω πιο κοινωνικος να αρχισω να κανω φιλους και παραπερα απο το σχολειο δηλαδη να βρισκομαστε τα απογευματα για κανα καφε καμια μπαλιτσα και πολλα αλλα εφχαριστω καθε απαντηση θα ειναι αποδεκτη
Πήγαινε στο θέμα: Δεν εχω φιλους
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 20:54 @Διάφορα
φιλε θες να βαλεις κιλα και να κανεις γυμναστικη για ενδυναμωση η μονο να βαλεις κιλα?
Πήγαινε στο θέμα: Πως να βάλω κιλά.
Μήνυμα στις 16/3/2014 στις 19:59 @Διάφορα
Γεια σας μελη του φτου εδω και ενα μηνα καθημερινα κανω 150 καμψεις και 30 λεπτα τρεξιμο εχω κοψει τη ζαχαρη.γλυκα.καφε.σουβλακια και τρωω μονο υγειινα αλλα τρωω παρα πολυ ειναι καλω που τρωω παρα πολυ ? εφχαριστω αν μπορειτε απαντησετε Πήγαινε στο θέμα: καμψεις και διατροφη
Μήνυμα στις 1/3/2014 στις 21:48 @Flame
Αφτο το πραγμα το βλεπει σηνεχεια η μανα μου κοιμαται και σε καποια φαση νιωθει πως την χτυπουν και δεν μπορει να κουνηθει ουτε να ανιξει τα ματια της και οταν τα ανοιγει βλεπει κατι σαν ασπρο σεντονι λεει πανω απο το κεφαλι της αφτο μου το εχουνε πει πολλοι η γιαγια μου η θεια μου και το κοριτσι μου
Πήγαινε στο θέμα: Τί είναι η μόρα;
Μήνυμα στις 24/2/2014 στις 15:03 @Μηχανήματα
Γεια σα μελη του φτου θα ηθελα να μου δωσετε συμβουλες για ενα θεμα που με αποσχολει πολυ λοιπον στην κοιλια μου στο προσωπο και στα χερια ειμαι αδυνατος αλλα εχω χοντρα ποδια ενω τρωω ελαχιστο ψωμι τι πρεπει να κανω για να αδυνατησω σε αφτο το σημειο? εφχαριστω!!!
Πήγαινε στο θέμα: Χοντρα ποδια |