Μήνυμα στις 5/9/2013 στις 14:08 @Διάφορα
Ελατε ρε παιδια, λιγη βοηθεια..... :(
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστικη Γ’ Λυκειου
Μήνυμα στις 4/9/2013 στις 13:12 @Διάφορα
Παιδια λιγη βοηθεια σας παρακαλω :/
Μήνυμα στις 2/9/2013 στις 13:29 @Διάφορα
Γεια σας! Ειμαι 17 χρονων, ύψος 176 και κιλα 67 και επαιζα μπαλα 7χρονια. Μπορω να πω οτι δειχνω κοκκαλιαρης και αυτο με κανει ως εναν βαθμο αντιαιστθητικο. Οποτε μιας και ειμαι φετος Γ'Λυκειου και δεν εχω χρονο για γυμναστηρια-προπονησεις και λοιπα, ηθελα να σας ρωτησω το εξης: Στο σπιτι μου , εχω διαδρομο, ποδηλατο, (κλειστου χωρου) μονοζυγο, χαλακι για κοιλιακους-ραχιαιους και καποια βαρακια. Μπορω να βγαζω στο σπιτι μια προπονηση που να ικανοπιει τον στοχο μου, ο οποιος ειναι να μην ειμια τοσο αδυνατος και κοκκαλιαρης? Επισης, αν σας ειναι ευκολο πειτε μου μια διατροφη που θα μπορουσα να συνδυασω με ενα προγραμμα προπονησης στο σπιτι. Ευχαριστω εκ τον προτερων!!!
Μήνυμα στις 2/9/2013 στις 13:25 @Θ. Κλημεντίνη
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας, αλλα πηρα την αποφαση να μην ξαναασχοληθω με την κοπελια καθολου....ας κλειδωσει το θεμα :)
Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος-γκομενες-ολα στραβα
Μήνυμα στις 29/8/2013 στις 19:45 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας, ειμαι 17ετων. Τον χειμωνα, γνωρισα μια κοπελα (απο το σχολειο) στην ιδια ηλικια με την οποια καναμε απιστευτη παρεα κ λεγαμε τα παντα μεταξυ μας....μου ειχε εμπιστευτει μαλιστα ποιον γουσταρε....στην συνεχεια, με τον καιρο αρχισα να την ερωτευομαι.....και καποια στιγμη, στις αρχες Ιουνιου της ειπα οτι μου αρεσει κ μου ειπε πως αρεσω και σε αυτην! Ετσι τα φτιαξαμε...αλλα κατι δεν πηγαινε καλα...ας πουμε δεν ηθελε πολυ να βγαινουμε, γενικα οταν βγαιναμε ηταν πολυ μαζεμενη και ενω εγω τις μιλουσα ας πουμε ρομαντικα (απο μηνυματα) αυτη εδειχνε λες και ξενερωνε....καποια στιγμη (μεσα ιουλιου) ψιλομαλωσαμε λιγο γιατι ειχα να την δω 10μερες και της ελεγα οτι μου λειπει και θελω να βρεθουμε εστω και για λιγο..αυτη θυμωσε, μου ελεγε εχει δουλειες (μαθηματα) δεν εχει χρονο και μαλωσαμε λιγο (μεσημερι ολα αυτα)..μετα το απογευμα μου λεει οτι θελει αυριο το πρωι να βρεθουμε...βρισκομαστε λοιπον, and guess what! Μου λεει οτι ποτε πραγματικα δεν με ερωτευτηκε και οτι απλα με αγαπουσε πολυ και ηθελε να ειμαι χαρουμενος και πως ηθελε να χωρισουμε, αλλα να συνεχισουμε να κανουμε παρεα....τελοςπαντων, αν και στεναχωρεθηκα συνεχισα να κανω παρεα μαζι της, αλλα οσο περνουσε ο καιρος μου εστελνε κατι μηνυματα του τυπου 'ποσο χαζη ειμαι' 'ολο τα ιδια λαθη κανω' και διαφορα τετοια κ πιστεψα οτι μαλλον μετανιωσε που με χωρισε...ετσι αρχες αυγουστου την ρωταω αν θελει να τα ξαναπροσπαθησουμε και μου λεει οχι....και τελοςπαντων κανουμε παρεα κανονικοτατα μεχρι σημερα...αλλα νιωθω πως την θελω ακομα...λεει καποια πραγαμτα του στυλ 'εισαι το κλτερο παιδι' ' μακαρι να ημουν ερωτευμενη μαζι σου, θα ημουν η πιο ευτυχισμενη στον κοσμο' κ διαφορα αλλα τετοια και με κανει να μου αρεσει ακομα πιο πολυ....και γενικα εξαιτιας αυτης της καταστασης δεν μπορω να δω αλλη κοπελα...πειτε μου σας παρακαλω τι να κανω! Ευχαριστω εκ τον προτερον και συγγνωμη αν σας κουρασα! Υ.Γ Αυτη ηταν η μοναδικη σχεση της ζωης μου Υ.Γ2 Ειναι παρα πολυ καλη κοπελα, (απο αποψη χαρακτηρα) Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος-γκομενες-ολα στραβα |