Μήνυμα στις 16/8/2013 στις 02:34 @Sex
Γιαννη νομιζω δεν εχεισ=ς κατι... Εχεις απλα καθυστεριμενη εφηβεια. Σε λιγα χρονια / μηνες θα φτιαξει πιστευω. ΦΑΡΑΣΙ14 εαν η περιπτωση ειναι : νιωθεις οργασμο, δεν βγαζεις τπτ, συνεχιζεις να τν παιζεις, κατουρας... ουτε εσυ εχει κατι. Ισχυει οτι και με τον Γιαννη
Πήγαινε στο θέμα: χυσι..
Μήνυμα στις 16/8/2013 στις 02:27 @Sex
ακομα και το μικροτερο προφυλακτικο χωραει και τα 2 χερια μαζι μεσα οποτε μην ακουω μαλακιες του στιλ δεν του εκανε κτλ...Ισως να μην ηταν βολικο...? Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος προφυλακτικού
Μήνυμα στις 15/8/2013 στις 23:27 @Sex
Αφου χωρις στηση κατεβαινει τοτε δεν ειναι φυμωση... Αυτο με την βαζελινη οντως δουλεβει αλλα δεν ειναι κατι να ανισιχεισ. Κ εγω το ιδιο προβλημα ειχα
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι πεους
Μήνυμα στις 15/8/2013 στις 16:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πωσ το ενοεις τωρα αυτο ρε φιλε... Εαν καταλαβα καλα , μαλον οταν χυνεις φενεται απλα λιγο στην κορυφη... Μαλλον φταιει ι μικρη ποσοτητα που βγαζεις. Θα φτιαξει dont worryΠήγαινε στο θέμα: Χυσιμο
Μήνυμα στις 15/8/2013 στις 11:20 @Sex
Αμα ειναι ετσι εγς λεω παρε μια πενσα και κοψε το... Στη τελικη πιγενε σε κανενα γιατρο και λυθικε το θεμα...
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι πεους
Μήνυμα στις 15/8/2013 στις 02:59 @Sex
Δεν ειναι κ ευκολο να ειμαι ανετοσ οταν ειμαι γυμνοσ/ιμιγυμνοσ μπροστα σε αλουσ... Πωσ θα μπορουσα να αισθανομαι πιο ανετοσ? Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμος με φιλους
Μήνυμα στις 14/8/2013 στις 00:38 @Sex
Γεια σας . Ειμαι νεοσ στο φορουμ και θα ηθελα να εκφρασω μια απορια σχετικα με την οικειοτητα απεναντι σε φιλουσ. Στην 5ημερη με τν κολλητό μου ετυχε να αλλαξουμε μαζι. Εκεινη την στιγμη ενιωσα λιγο αβολα μιασ και δεν με ειχε κσαναδει με μποξερακι... Δεν παρατηρησα παρομοια αντιδραση σε αυτον. Γενικα ειμαι καπωσ ντροπαλοσ και ξερω πωσ ειναι βλακια αλλα τι να κανω...δεν με ειδε και γυμνο. Θα ηθελα συμβουλεσ σχετηκα με το πωσ να καταπολεμησω αυτο το κομπλεξ και να ειμαι πιο χαλαρος απεναντι του . Πιστευω πωσ θα ηταν πολυ καλυτερα εαν δεν ειχαμε περιορισμουσ ( εγω δλδ, δεν ξερω για αυτον) και να ειμασταν πιο ανετοι μεταξυ μασ ακομα και σε επιπεδο να βλεπουμε ο ενασ τον αλο γυμνοι χωρις ντροπεσ κτλ... Ευχαριστω εκ τν πρωτερων... Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμος με φιλους
Μήνυμα στις 14/8/2013 στις 00:14 @Sex
Εγω αντιμετοπιζα αυτο το προβλημα στα 13-14 μου... Ακριβωσ την ιδια κατασταση. Μετα απο λιγο καιρο οσο μεγαλωνε το πεοσ αρχιζε και ανοιγει μονο του. Για να επιταχινεισ την διαδικασια απλα οταν τραβασ μαλακια να το κατεωαζεισ οσο δεχεσε. Σε ενα μηνα 8α εισαι μια χαρα ;)
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι πεους |